Ами за 6 месеца 89 бона печалба, сега нараства с 12. Това добре ли е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Специализирани бизнес системи (6SP / SBS)
Collapse
X
-
ОК
-
ОК
Пфу. Егати отчета. Пет пъти спад на печалбата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stenlius@Дебнем на замаушка: Много се извинявам, но какво значи "замаушка"? Въпросът е от чист интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashinaПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от observer.bgИнтересни коментари! И език! Момчета, като чета, че разбирате и от бизнес, и от шопска салата, явно е трудно да се пишат коментари на трезва глава. Но дайте по-сериозно! Иначе за СБС, фундамент и сгради си имат, не всявайте смут сред непросветените.
Пичовете направиха едно от хубавите ИПО-та в последно време. Виж му ръста. Хората в белия свят са го казали:
Купувай всичко, от което можеш да направиш пари. Аз не говоря дали дружеството е добро или лошо. Пари обаче се правят. Money talks
Сега ще си сплитнат номинала 50 пъти и нали знаеш какво става пре-сплит? Лично мнение 200 български долара
Успех!
Лично мнение, не е препоръка, но утре май ще е лудница
Да, може да се поизчака - факт е, че се правят пари - както и от много други дружества. Не забравяй, че oтчети talks също, ще бъде интересно да се види от къде ще си извадят тоя растеж, като нямат идея какви са и за какво се борят. 2-3 скапани отчета и бонуса, ще бъде за всички които са се повели по принципа "Щом прави пари, купувай". Това е изказване, съчетано с нежеланието да се изследва фундамента, е на типичен кандидат за разоряване - историята го е доказала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от observer.bgИнтересни коментари! И език! Момчета, като чета, че разбирате и от бизнес, и от шопска салата, явно е трудно да се пишат коментари на трезва глава. Но дайте по-сериозно! Иначе за СБС, фундамент и сгради си имат, не всявайте смут сред непросветените.
Пичовете направиха едно от хубавите ИПО-та в последно време. Виж му ръста. Хората в белия свят са го казали:
Купувай всичко, от което можеш да направиш пари. Аз не говоря дали дружеството е добро или лошо. Пари обаче се правят. Money talks
Сега ще си сплитнат номинала 50 пъти и нали знаеш какво става пре-сплит? Лично мнение 200 български долара
Успех!
Лично мнение, не е препоръка, но утре май ще е лудница
Коментар
-
Първоначално изпратено от observer.bgИнтересни коментари! И език! Момчета, като чета, че разбирате и от бизнес, и от шопска салата, явно е трудно да се пишат коментари на трезва глава. Но дайте по-сериозно! Иначе за СБС, фундамент и сгради си имат, не всявайте смут сред непросветените.
Коментар
-
Много е гадно, грам да не схващаш от това, в което инвестираш. А най-лесно е да ме изкарате с нечисти помисли Аз си пиша в хиляда теми и това че вие сте си купили СБС, няма да направи мнението ми позитивно. Ако смятах, че тук има фундамент и реална идея какво да се прави щях да съм първия влязъл по тази позиция. Продължавайте да си лаете - сума ти време не съм видял едно логично мнение ЗАЩО е добра тази акция. "Защото нарастна" не е много интелигентен отговор.
Коментар
-
"Няма власт над оная глава що е решила да мре".Бенковски.
Не ми се занимава с това да обяснявам на машини и шофьори на камиони защо НЕ БИХ инвестирал някъде.Всеки си има глава на раменете.И си тегли от нея.Това, че някой е направил 100..200...500 процента ръст в профита.Браво, мойто момче.Прави те гениален инвеститор.Само, че тук не говорим за това на кой му е по-голям /апропо - погледни HNVEK - там им е бая голям - 80 пъти за година/.Говорим за фундамент...Това е онуй нещо, което трябва да държи сградата.А за тая не съм сигурен, че ще оцелее при най-малкия трус. Та те дори не могат да се сегментират, бе човек.Не знаят с какво се занимават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от mashinaПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от ПИЧSBS, както му се смеете си направи двоен ръст от ИПО-то.
Ха- ха - ха
Като цяло кварталната железария има повече стойност от СБС, а 100-те процента печалба са резултат на чист hype и спекулации, така, че не бързай да ликуваш. Надали за няма и един месец, дружеството е станало реално двойно по-добро. Има време за отчети и реална информация за стойността. Ако беше поне малко запознат със сектора, в който инвестираш щеше да си избягал през глава вече.
От кога има изискване, че трябва да съм бивш служител или да имам акции, за да пиша някъде? И кой си ти та ше ми кажеш къде да пиша.
П.П. Негативни мнения имам и за други дружества в сектора, просто на този етап няма наистина сериозни.
не съм от редовните участници в форума но темате ме привлече с ентусиазма на колегата "Дебнем на замаушка". иска на всяка цена да ни убеди че ИТ компании не са за борсата или точно СБС не е за там или СБС не е технологична компания ?? и трите тези са несъстоятелни защото нямат никакво отношение към ставащото на борсата. ако искаш купуваш ако искаш не купуваш колега всеки си предценява .. и съм съгласен с предположенията на колегата mashina че не са ти "чисти" подбудите .. btw благодаря за "предупрежденията" ама се повтарят ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashinaПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от ПИЧSBS, както му се смеете си направи двоен ръст от ИПО-то.
Ха- ха - ха
Като цяло кварталната железария има повече стойност от СБС, а 100-те процента печалба са резултат на чист hype и спекулации, така, че не бързай да ликуваш. Надали за няма и един месец, дружеството е станало реално двойно по-добро. Има време за отчети и реална информация за стойността. Ако беше поне малко запознат със сектора, в който инвестираш щеше да си избягал през глава вече.
От кога има изискване, че трябва да съм бивш служител или да имам акции, за да пиша някъде? И кой си ти та ше ми кажеш къде да пиша.
П.П. Негативни мнения имам и за други дружества в сектора, просто на този етап няма наистина сериозни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от ПИЧSBS, както му се смеете си направи двоен ръст от ИПО-то.
Ха- ха - ха
Коментар
Коментар