IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Специализирани бизнес системи (6SP / SBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами за 6 месеца 89 бона печалба, сега нараства с 12. Това добре ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
      Пфу. Егати отчета. Пет пъти спад на печалбата.
      pfuuuuuuuu egati komentara. Vij im za 6 meseca i sega i togava pishi

Коментар

• Пфу. Егати отчета. Пет пъти спад на печалбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stenlius
          @Дебнем на замаушка: Много се извинявам, но какво значи "замаушка"? Въпросът е от чист интерес.
          Представи си как минаваш покрай ъгъл на панелен блок. Зад ъгъла стои човек със стоманен винкел, който те дебне и е готов да замахне в момента, в който се появиш зад ъгъла. Това е дебненето на замаушка. Често се среща в природата - практикуват го някои видове в резервати като Дружба, Люлин и пр.

Коментар

• @Дебнем на замаушка: Много се извинявам, но какво значи "замаушка"? Въпросът е от чист интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina
              Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
              Първоначално изпратено от observer.bg
              Интересни коментари! И език! Момчета, като чета, че разбирате и от бизнес, и от шопска салата, явно е трудно да се пишат коментари на трезва глава. Но дайте по-сериозно! Иначе за СБС, фундамент и сгради си имат, не всявайте смут сред непросветените.
              Ти си гениален - щом имат сгради, значи имат фундамент. Аз имам вила, следователно имам потенциал за развитие. Евала, Айнщайн. Смисълът се губи тука - мъжка котка, куче чука, както е казал поетът. Успех с СБС.
              Абе точно ти нямаш потенциал за развитие но СБС има
              Пичовете направиха едно от хубавите ИПО-та в последно време. Виж му ръста. Хората в белия свят са го казали:
              Купувай всичко, от което можеш да направиш пари. Аз не говоря дали дружеството е добро или лошо. Пари обаче се правят. Money talks
              Сега ще си сплитнат номинала 50 пъти и нали знаеш какво става пре-сплит? Лично мнение 200 български долара
              Успех!
              Лично мнение, не е препоръка, но утре май ще е лудница

Да, може да се поизчака - факт е, че се правят пари - както и от много други дружества. Не забравяй, че oтчети talks също, ще бъде интересно да се види от къде ще си извадят тоя растеж, като нямат идея какви са и за какво се борят. 2-3 скапани отчета и бонуса, ще бъде за всички които са се повели по принципа "Щом прави пари, купувай". Това е изказване, съчетано с нежеланието да се изследва фундамента, е на типичен кандидат за разоряване - историята го е доказала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                Първоначално изпратено от observer.bg
                Интересни коментари! И език! Момчета, като чета, че разбирате и от бизнес, и от шопска салата, явно е трудно да се пишат коментари на трезва глава. Но дайте по-сериозно! Иначе за СБС, фундамент и сгради си имат, не всявайте смут сред непросветените.
                Ти си гениален - щом имат сгради, значи имат фундамент. Аз имам вила, следователно имам потенциал за развитие. Евала, Айнщайн. Смисълът се губи тука - мъжка котка, куче чука, както е казал поетът. Успех с СБС.
                Абе точно ти нямаш потенциал за развитие но СБС има
                Пичовете направиха едно от хубавите ИПО-та в последно време. Виж му ръста. Хората в белия свят са го казали:
                Купувай всичко, от което можеш да направиш пари. Аз не говоря дали дружеството е добро или лошо. Пари обаче се правят. Money talks
                Сега ще си сплитнат номинала 50 пъти и нали знаеш какво става пре-сплит? Лично мнение 200 български долара
                Успех!
                Лично мнение, не е препоръка, но утре май ще е лудница

Коментар

• Първоначално изпратено от observer.bg

Коментар

• Много е гадно, грам да не схващаш от това, в което инвестираш. А най-лесно е да ме изкарате с нечисти помисли Аз си пиша в хиляда теми и това че вие сте си купили СБС, няма да направи мнението ми позитивно. Ако смятах, че тук има фундамент и реална идея какво да се прави щях да съм първия влязъл по тази позиция. Продължавайте да си лаете - сума ти време не съм видял едно логично мнение ЗАЩО е добра тази акция. "Защото нарастна" не е много интелигентен отговор.

Коментар

• Сплит ще правят хората
                      50 към 1 не звучи зле. Хубава новина. Ще стане доста по-ликвидна.

Коментар

• Интересни коментари! И език! Момчета, като чета, че разбирате и от бизнес, и от шопска салата, явно е трудно да се пишат коментари на трезва глава. Но дайте по-сериозно! Иначе за СБС, фундамент и сгради си имат, не всявайте смут сред непросветените.

Коментар

• "Няма власт над оная глава що е решила да мре".Бенковски.
                          Не ми се занимава с това да обяснявам на машини и шофьори на камиони защо НЕ БИХ инвестирал някъде.Всеки си има глава на раменете.И си тегли от нея.Това, че някой е направил 100..200...500 процента ръст в профита.Браво, мойто момче.Прави те гениален инвеститор.Само, че тук не говорим за това на кой му е по-голям /апропо - погледни HNVEK - там им е бая голям - 80 пъти за година/.Говорим за фундамент...Това е онуй нещо, което трябва да държи сградата.А за тая не съм сигурен, че ще оцелее при най-малкия трус. Та те дори не могат да се сегментират, бе човек.Не знаят с какво се занимават.

Коментар

Първоначално изпратено от mashina
                            Първоначално изпратено от ПИЧ
                            SBS, както му се смеете си направи двоен ръст от ИПО-то.
                            И това е знак, че има стойност?

Ха- ха - ха
                            ти да си дал един аргумент против? Не съм видял, освен да го плюеш СБС-то. А аз си взех на 68 на ИПО-то и съм с над 100% печалба и ме боли х.... кво говориш. А ти като нямаш акции кво правиш тук и ква ти е целта? Искаш ли да ти кажа? 2 Варианта: 1- някой лимон да ти се върже и да разпродаде и да си купиш евтино. 2 - Уволнен служител на СБС, който го плюе, защото не ставаш за нищо и си го изкарваш във форума.
                            Ми нито едно от двете - а ако зачетеш назад имам доста солиден набор аргументи. Други хора също изказаха такива. Компанията няма идея какво прави на борсата, а изпълнителния и директор даде интервю за смях. Компанията не е лидер в нищо, никога не е била, няма и изгледи да бъде. Освен това думите от рода на "ние сме на борсата, за да се повиши доверието в нас и си купите от нас хард диск" говорят доста ясно, че не знаят къде се намират.

Като цяло кварталната железария има повече стойност от СБС, а 100-те процента печалба са резултат на чист hype и спекулации, така, че не бързай да ликуваш. Надали за няма и един месец, дружеството е станало реално двойно по-добро. Има време за отчети и реална информация за стойността. Ако беше поне малко запознат със сектора, в който инвестираш щеше да си избягал през глава вече.

От кога има изискване, че трябва да съм бивш служител или да имам акции, за да пиша някъде? И кой си ти та ше ми кажеш къде да пиша.

П.П. Негативни мнения имам и за други дружества в сектора, просто на този етап няма наистина сериозни.
                            здравейте,
                            не съм от редовните участници в форума но темате ме привлече с ентусиазма на колегата "Дебнем на замаушка". иска на всяка цена да ни убеди че ИТ компании не са за борсата или точно СБС не е за там или СБС не е технологична компания ?? и трите тези са несъстоятелни защото нямат никакво отношение към ставащото на борсата. ако искаш купуваш ако искаш не купуваш колега всеки си предценява .. и съм съгласен с предположенията на колегата mashina че не са ти "чисти" подбудите .. btw благодаря за "предупрежденията" ама се повтарят ..

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina

Ха- ха - ха
                              ти да си дал един аргумент против? Не съм видял, освен да го плюеш СБС-то. А аз си взех на 68 на ИПО-то и съм с над 100% печалба и ме боли х.... кво говориш. А ти като нямаш акции кво правиш тук и ква ти е целта? Искаш ли да ти кажа? 2 Варианта: 1- някой лимон да ти се върже и да разпродаде и да си купиш евтино. 2 - Уволнен служител на СБС, който го плюе, защото не ставаш за нищо и си го изкарваш във форума.
                              Ми нито едно от двете - а ако зачетеш назад имам доста солиден набор аргументи. Други хора също изказаха такива. Компанията няма идея какво прави на борсата, а изпълнителния и директор даде интервю за смях. Компанията не е лидер в нищо, никога не е била, няма и изгледи да бъде. Освен това думите от рода на "ние сме на борсата, за да се повиши доверието в нас и си купите от нас хард диск" говорят доста ясно, че не знаят къде се намират.

Като цяло кварталната железария има повече стойност от СБС, а 100-те процента печалба са резултат на чист hype и спекулации, така, че не бързай да ликуваш. Надали за няма и един месец, дружеството е станало реално двойно по-добро. Има време за отчети и реална информация за стойността. Ако беше поне малко запознат със сектора, в който инвестираш щеше да си избягал през глава вече.

От кога има изискване, че трябва да съм бивш служител или да имам акции, за да пиша някъде? И кой си ти та ше ми кажеш къде да пиша.

П.П. Негативни мнения имам и за други дружества в сектора, просто на този етап няма наистина сериозни.

Коментар

Ха- ха - ха

Коментар

Working...
                                X