IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чугунолеене (59C / CHUG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е вече има - 809 хил печалба

Коментар

• ДА , НЯМА ОТЧЕТ ЯВНО НЕЩО НЕ Е НАРЕД !
      Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Първоначално изпратено от tomusa
        Тука е пълна мъгла. Да не го спираме Чугуна от търговия?
        Няма такъв филм! Не провокирай!

Коментар

• Тука е пълна мъгла. Да не го спираме Чугуна от търговия?

Коментар

• До vhk !Приятелю благодаря за съвета. Все пак акъла е много ценен.Тук ликвидирах,направо половината портфейл го махнах,оставих точно 6 дружества и кеш.Сега ще мислим стратегията .Хубавото е че нямам заемен капитал но и печалбите са по-малки.Добре е че и загубите не са толкова страшни.Най-ценните неща са :Здравето ,времето и информацията.Благодаря ,за мен ще е удоволствие ,ако мога и аз да ти помогна.С уважение :Иван

Коментар

• е щом прогнозата е такава, добре
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Прогнозата за 2007 година на дружеството е за около 1,2 млн.лв. печалба /справка сайта на КФН в отчета за 2006 година/.Ако това стане, което не е малко вероятно предвид силното им последно тримесечие, ще се окаже че P/E е около 13.За мене е добре и само чакам да видя какво ще стане после.Може и още да падне, а може и да се вдигне.Времето ще покаже.

Коментар

• Не знам какви са очакванията, но тия последни дни бяха адски за пазарната цена и чудесни за потенциала.
                  Аз лично смятам, че при счетоводна стойност 20 кинта и чудесното Р/S акцииката си е шест, ама това явно не е общото мнение. Ако не бях купувал на по-висои нива, сигуро бих се пробвал сега :РРРРР
                  Всеки сам мисли, преценява и действа. Това не е препоръка, а разсъждение по картинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Esperanza
                    Когато фирмата е на загуба, пак смятат Р/Е, което е отрицателно и няма голям смисъл според мен, ама нейсе. Иначе не е грешно сметнато.
                    mersi, moze bi ima smisal ot presmqtane to na PEto, no po interesni sa ochakvaniata na investitorite pri tezi pokazateli

Коментар

• Когато фирмата е на загуба, пак смятат Р/Е, което е отрицателно и няма голям смисъл според мен, ама нейсе. Иначе не е грешно сметнато.

Коментар

• Първоначално изпратено от allroad1982
                        Първоначално изпратено от ivannov
                        Аз пък знам,че тук съм 30-40% надолу и напълно съм се панирал...не мога да взема никакво решение....Утешавам се ,че преуспял безгрешен човек ,няма...И все пак загубата боли...Колеги ,моля ви дайте някакво мнение...
                        Иванов според мене това олово ти троеи живота н мене двойо и в отцк имам 5 пъти повече от тука тука съм на загуба 10% а там 24% така че сме колеги по загуба .... моли се да се вдига оловото и отчетите да са добри идаи м купувачи ..... та даг и разкараме на 40 хаха а на отцк по 100рка
                        някой интересува ли се от коефициентите на Инвестор.БГ или не са верни?!?! P/E: -15.18 ? ? ?
                        само питам

Коментар

• Първоначално изпратено от frontmen
                          равен брой оферти купува и продава - по 19
                          да видим дали първите ще станат повече от вторите и цената ще тръгне нагоре

Ako trqbva 6te pomagame

Коментар

• равен брой оферти купува и продава - по 19
                            да видим дали първите ще станат повече от вторите и цената ще тръгне нагоре

Коментар

• [quote="Valentinski"]Чугунчето се превръща в най-евтиното металургично предприятие в Европа, май [/quot

Ami hi4 ne me radva tova izkazvane ot tvoq strana...neka da mrudne sega nagore 4e i nie da mojem na nqkoq kru4mi4ka da otidem...ta da se zaradvame...ta da se po4erpim...

Коментар

• Чугунчето се превръща в най-евтиното металургично предприятие в Европа, май

Коментар

Working...
                                X