е вече има - 809 хил печалба
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чугунолеене (59C / CHUG)
Collapse
X
-
До vhk !Приятелю благодаря за съвета. Все пак акъла е много ценен.Тук ликвидирах,направо половината портфейл го махнах,оставих точно 6 дружества и кеш.Сега ще мислим стратегията .Хубавото е че нямам заемен капитал но и печалбите са по-малки.Добре е че и загубите не са толкова страшни.Най-ценните неща са :Здравето ,времето и информацията.Благодаря ,за мен ще е удоволствие ,ако мога и аз да ти помогна.С уважение :Иван
Коментар
-
Прогнозата за 2007 година на дружеството е за около 1,2 млн.лв. печалба /справка сайта на КФН в отчета за 2006 година/.Ако това стане, което не е малко вероятно предвид силното им последно тримесечие, ще се окаже че P/E е около 13.За мене е добре и само чакам да видя какво ще стане после.Може и още да падне, а може и да се вдигне.Времето ще покаже.
Коментар
-
Не знам какви са очакванията, но тия последни дни бяха адски за пазарната цена и чудесни за потенциала.
Аз лично смятам, че при счетоводна стойност 20 кинта и чудесното Р/S акцииката си е шест, ама това явно не е общото мнение. Ако не бях купувал на по-висои нива, сигуро бих се пробвал сега :РРРРР
Всеки сам мисли, преценява и действа. Това не е препоръка, а разсъждение по картинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EsperanzaКогато фирмата е на загуба, пак смятат Р/Е, което е отрицателно и няма голям смисъл според мен, ама нейсе. Иначе не е грешно сметнато.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от allroad1982Първоначално изпратено от ivannovАз пък знам,че тук съм 30-40% надолу и напълно съм се панирал...не мога да взема никакво решение....Утешавам се ,че преуспял безгрешен човек ,няма...И все пак загубата боли...Колеги ,моля ви дайте някакво мнение...
само питамНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар