If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като по учебник.
Върха за всички времена най-вероятно е ударен .Следва много дълго спускане в бездната.
Спокойствие и здрави нерви на всички стискащи.Ще им трябват
Мечи дивергенции и то на месечна графика.Върха не е ясно къде е,още е в булиш води,но 3-4лв са гарантирани през 2025,ако не и още към края на тази.
Паниката от US и EU борсите все още не ударила тук,но тази или другата седмица с ретроградния Меркурии няма как.
Кой ще държи картофа и кой ще прибере някой лев,това е играта.Първите ще са много,вторите малцина
Като по учебник.
Върха за всички времена най-вероятно е ударен .Следва много дълго спускане в бездната.
Спокойствие и здрави нерви на всички стискащи.Ще им трябват
Четенето с разбиране определено не се отдава на вЕрващите, за тях е достатъчно просто да имат вЕра и ... телефон, разбира се. Е, за новобранците стига и само вЕра, още не са дорасли за телефон. Та при четене с разбиране, щеше да разбереш, че говоря за 2 различни неща - виртуалната покупка на хъпъртъменчи от Батя ти, за да има какво да заложи след няколко години, когато пак се нашие здраво, от някакъв строител в Бургазларъ, който примерно и евентуално щял да слага шменти капели релета в с тази ултра футуристична сграда за професионални инвеститори, от една страна, а от друго, че по форумите вече има достатъчно кофти коментари, които дори трол дружимката на продавача на астропрогнози не може да тушира. така по-ясно ли е? Сори, че няма бутон офтопик, затова го слагам с дребен шрифт - все пак не съм трол на заплатка/телефонче, като някои
Успех на Бианор и дано им се "случи" скоро и да успеят да напълнят поне един етаж в Синерджи, обаче, ако искат да си купят адепти, следва да си правят увеличенията с яхтсмените, иначе няма как да стане и ше има само лафчета как щели едва ли не да си запишат нещо дребно, ама от сърце
За мое съжаление, сте прав. Явно не съм чел достатъчно съсредоточено. Хубавото в случая е, че просто се джафкате с Батя, а няма сериозна информация, компрометираща продуктите на Шелли. Колкото до Бианор, аз съм от "верващите" и се надявам догодина да запълним още един етаж от вашата собственост. Също така вярвам, че отново са осигурили голям инвеститор, а не чакат на нашите дребни възможности. Успех!
Ама внимавайте какво пишете. Аз чакам статия в която бургаски предприемач се отказва от продуктите на Шелли, а ми пращате статия и коментари към нея, от които се разбира, че проблема е в инсталиращите.
Четенето с разбиране определено не се отдава на вЕрващите, за тях е достатъчно просто да имат вЕра и ... телефон, разбира се. Е, за новобранците стига и само вЕра, още не са дорасли за телефон. Та при четене с разбиране, щеше да разбереш, че говоря за 2 различни неща - виртуалната покупка на хъпъртъменчи от Батя ти, за да има какво да заложи след няколко години, когато пак се нашие здраво, от някакъв строител в Бургазларъ, който примерно и евентуално щял да слага шменти капели релета в с тази ултра футуристична сграда за професионални инвеститори, от една страна, а от друго, че по форумите вече има достатъчно кофти коментари, които дори трол дружимката на продавача на астропрогнози не може да тушира. така по-ясно ли е? Сори, че няма бутон офтопик, затова го слагам с дребен шрифт - все пак не съм трол на заплатка/телефонче, като някои
Успех на Бианор и дано им се "случи" скоро и да успеят да напълнят поне един етаж в Синерджи, обаче, ако искат да си купят адепти, следва да си правят увеличенията с яхтсмените, иначе няма как да стане и ше има само лафчета как щели едва ли не да си запишат нещо дребно, ама от сърце
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Вчера гледах стар брой на Свръхчовекът с Коста - Хареса ми! Изглежда читав човек, работил е в САЩ с истински предприемачи и държи на коректността, избягват държавните поръчки за разлика от една конкурентна компания, което също ми харесва в бизнес модела. Е отбраната е друга бира , но там ще се наливат тепърва толкова пари, че няма значение кой е на власт
Нямам опита, за да преценя какво може да очакваме от една сървиз компания и какво могат да постигнат(самия Коста в интервюто казва че продуктовите компании могат да скалират бизнеса и продажбите много по бързо), но имах удоволствието да се запозная с него и с Димитър от Диджитъл лайтс на последното ОСА и мисля, че имаме предприемачи които ще дадат всичко от себе си, за да постигнат най- доброто за бизнеса и акционерите си.
Ще участвам в увеличението с част от полагащите ми се права, успех и до края на 2025 в Софикс!
п.п. предполагам че ще има ИОСА за да стартира процедурата, така че вероятно правата ще се развъртят септември-октомври?
Отивай на някой екскурзия до Каспичан и не се тормози с неща които не ти се отдават адвокатче. Виждаме те вече колко години си в перманентен отлив на БФБ. Ръгай заплатката в ипотеката за тухли и бетон и си свиркай
Лейди ГаГа не осъзнава, че екселската печалба от бетона и цимента не се дължат на нейните умения, а на чист късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата.
Пожелавам й да излезе на ваканция в Павликени, за да види малко свят!
Ама внимавайте какво пишете. Аз чакам статия в която бургаски предприемач се отказва от продуктите на Шелли, а ми пращате статия и коментари към нея, от които се разбира, че проблема е в инсталиращите.
Отивай на някой екскурзия до Каспичан и не се тормози с неща които не ти се отдават адвокатче. Виждаме те вече колко години си в перманентен отлив на БФБ. Ръгай заплатката в ипотеката за тухли и бетон и си свиркай
Евала, "професионални" инвеститори, не сте мръднали на йота в развитието си от зелените еуглени и чехълчетата. Титани на мисълта! оставям ви, имам си други занимания - рано или късно отливът идва и тогава точно младежите се оказвате неподготвени, докато старите плъхове, ако не са прекалено алчни като някои хора, излизат сухи!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар