Лейди Гага гарантира успешното увеличение!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бианор АД (5BI / BIANOR)
Collapse
X
-
[QUOTE=dimi71;n4200290]Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение. Нали там някакъв строител беше решил да оборудва с шемнти релета някаква сграда в Бургазлъръ, но напоследък чета, че давали дефекти и се стапяли, та се замислих за теб (добронамерено).
Това ми се струва сериозно. Може ли линк към статията?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Глей кво нещо е, когато един "професионален" инвеститор ти проговори смислено и по темата Батка, ти освен обиди и лафчета ад хоминем, можеш ли да поддържаш разговор? Разбира се, не включвам момента с телефонната любов да видя някъде да те замесвам и да споменавам името ти? Или в характерната си злоба на принципа, че каквото не разбираме, следва да убиваме, все държиш да се изтропаш на метеното? А може би си бил дежурен по долап сред яхтсмените (май вахта му се викаше) снощи, все пак телефонната любов си има и цена
Конкретно се видя с това увеличение на какво се дължеше ръста преди няколко месеца, при това директно уж в нищото - крушката си имала опашка, като тя се оказа увеличение на капитала на цената, до която беше докарана акцията. Убеден съм, че това е случайно съвпадение и някои хора не са получили информация от яхтата за въпросното. Не, това са само долни инсинуации, разбира се, такова нещо на БФБ никога не е имало, няма и няма и да има
Колкото до великите ти инвестиции (ето това също е лаф ад хоминем, но без Убиди) - ми, батка, ояде се с непрестанния ъп през последните години, т.е. започна да се мислиш за непогрешим и съм убеден, че в алчността си пак ще Усредняваш, като тръгне да пада (особено онова с астропрогнозите) и ще си профукаш и виртуалната печалба, като през 2008. дано поне си купил поне едно хъпартъменчи, че да има какво да заложиш отново (или да питаме скотиту). Нали там някакъв строител беше решил да оборудва с шемнти релета някаква сграда в Бургазлъръ, но напоследък чета, че давали дефекти и се стапяли, та се замислих за теб (добронамерено).
Колкото до инвестирането, както неведнъж съм писал и в темата на любимата ти яхта със земеделска земя, то дори елементарна бай-енд-холд стратегия те оправя, като има ъп на пазара. Давам ти съвсем дребен пример с мен - преди месец някъде ми излезе извлечението за погасен кредит за покупка на настоящия ми апаратамент, в който живея, та се порових - не съм дал и 1 стотинка в началото (ок де, платих 5-6 хиляди лева нотариални такси за прехврълянето и учредяването на ипотека), т.е.изцяло със заемни средства, общо ми е излязъл към 150 000 евро с всички лихви, такси, ипотеки, ремонти и т.н., живял съм в него за периода, а сега мога да го продам за около 500 000 евро. Добре ли е, е така, почти от нищото и без да си развалям рахата и да се спирам да пътувам и да си живея спокойно, изведнъж съм мельонерче само от този имот. И това е само един апартамент, при най-елементрана сделка, каквато всеки галош можеше да направи. Отделно инвестиции и т.н.. Та хайде не реви над чужд гроб, защото няма нужда - живей си живота и си мисли, че си велик
П.С. Нямам нищо против компанията и им желая много успехи и растеж (все пак са наематели в моя собственост), просто трябва да се отчитат нещата такива, каквито саNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГруйчо, и тук ли ще громиш лошите капиталисти
Явно фиаското ти при Шели не ти е достатъчно, искаш още да се излагаш с хейтърски включвания. Неспасяем случай си, честно!
Аз почвам да си мисля, че някой инвеститор му плаща да хейти, за да се вдигне после акцията! Лейди Гага грешка няма.Last edited by X_Y; 01.08.2024, 23:13.
- 7 Харесвания
Коментар
-
И тук разбрахме на какво се дължеше изненадващия ръст - след шменти-капели вече всички вървят по един много утъпкан път за продажба на астропрогнози. Въпросът е кога ще свършат балъците, щото ако не успеят бързо да излязат на някоя чужда борса и да намерят балъци "ноФ Фнос" , у Бг алчността бързо преминава в паникаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
От цената на правата ли си бил доволен 0.001
Не може да ти покрие комисионната
... а и бях от страната на купувач в случая
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Е кой пък се е оплаквал, аз останах много доволен от тази цена!
Не може да ти покрие комисионната
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Които няма намерение да записва да продава.
После да не се оплаква от правата по 0.001
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБианор Холдинг АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
12:59
Решение за увеличение на капитала на "Бианор Холдинг" АД чрез публично предлагане на акции
Входиране в Комисия за финансов надзор на Проспект за първично публично предлагане на нови акции
Прикачени файлове: Уведомление за предстоящо увеличение на капитала Протокол решение на Съвета на директорите
"Капиталът на „Бианор Холдинг“ АД се увеличава от 12,290,133 лева на до
16,386,844 (шестнадесет милиона триста осемдесет и шест хиляди осемстотин
четиридесет и четири ) лева, чрез издаване на до 4 ,096,711 (четири милиона
деветдесет и шест хиляди седемстотин и единадесет) броя нови, обикновени,
поименни, безналични акции, с право на един глас в Общото събрание, всяка една с
номинална стойност в размер на 1 (един) лев и емисионна стойност в размер на 6.00
(шест лева) лева всяка."
После да не се оплаква от правата по 0.001
Коментар
-
Бианор Холдинг АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
12:59
Решение за увеличение на капитала на "Бианор Холдинг" АД чрез публично предлагане на акции
Входиране в Комисия за финансов надзор на Проспект за първично публично предлагане на нови акции
Прикачени файлове: Уведомление за предстоящо увеличение на капитала Протокол решение на Съвета на директорите
"Капиталът на „Бианор Холдинг“ АД се увеличава от 12,290,133 лева на до
16,386,844 (шестнадесет милиона триста осемдесет и шест хиляди осемстотин
четиридесет и четири ) лева, чрез издаване на до 4 ,096,711 (четири милиона
деветдесет и шест хиляди седемстотин и единадесет) броя нови, обикновени,
поименни, безналични акции, с право на един глас в Общото събрание, всяка една с
номинална стойност в размер на 1 (един) лев и емисионна стойност в размер на 6.00
(шест лева) лева всяка."
Коментар
Коментар