IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Мен друга дилема ме мъчи.. да записвам ли правата които докопах на 3 ст. или да ги шитна още сега с хубава печалба..
    Ще се завъртя и аз утре в 16 ч. на презентацията да видим ще ме улеснят ли в решението
    Аз се питам, защо до миналата седмица купуваха акции на 4.3- 4.5 а сега не ги искат на 3.7

Коментар

...
      По темата.. странна игра от бианорци.. малко тип Биодит стана. Дано пътя им напред е много различен от последните. Записвам им малка черна точка и ще се надявам да я закрият с огромна положителна по-натам
      Искат ликвидност, а акционерите малко и то друг начин да се увеличат на тоя етап няма.
      Ентусиазма одеве беше в повече, пък сега наопаки.

Last edited by Poncho; 04.04.2024, 18:18.

Коментар

• Приемане на решение за овластяване на Съвета на директорите да проведе процедура за обратно изкупуване на акции на Дружеството и определяне на параметрите на обратното изкупуване на акции
        Проект за решение: На основание чл. 111, ал. 5 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа и чл. 187б от Търговския закон, общото събрание на акционерите овластява Съвета на директорите да проведе процедура за обратно изкупуване на акции на Дружеството при следните параметри:
        • Максимален брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – до 3 % от общия брой издадени от Дружеството акции;
        • Срок за извършване на обратното изкупуване, в това число и заплащане на изкупените акции – до 3 (три) години от приемане на настоящото решение за обратно изкупуване;
        • Минимална цена на обратно изкупуване: 3 лв. (три лева) за акция;
        • Максимална цена на обратно изкупуване – 7 лв и 50 ст.(седем лева и петдесет стотинки) за акция;

Освобождаване от длъжност на член на Съвета на директорите на Дружеството с оглед запазване на съотношението на броя независими членове на Съвета на директорите съгласно чл. 116а1, ал. 2 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа спрямо общия брой директори.
        Проект за решение: Общото събрание на акционерите освобождава Спартак Иванов Кабакчиев от длъжност като член на Съвета на директорите на Дружеството.
        Last edited by tony1975; 04.04.2024, 17:57.

Коментар

Хаха, големи сте играчи, признавам ви.. Не мислели да записват ама за спорта си купили права.. щото били много евтини
          Парите бягат от тези които не ги уважават.. дори и 10 лв. хвърлени на вятъра са тотална глупост! Като имаш пари за хвърляне, ги дай на някой просяк.. тогава ще ти се върне..

По темата.. странна игра от бианорци.. малко тип Биодит стана. Дано пътя им напред е много различен от последните. Записвам им малка черна точка и ще се надявам да я закрият с огромна положителна по-натам
          не стана ясно за какво им записа черна точка? - че са си продали правата по 0,031 на голям инвеститор? или ..

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Ами това са правилата на играта. Търсиш 20млн, в крайна сметка се намират инвеститори, които да ти дадат 18млн .... служебно всички незаписани права се продават автоматично. При този пазар да намериш 18млн лв, си е голям успех според мен.
            Огромен успех на нещо доста читаво и то в момент кофата на пазара е оглозган и няма кеш- и този косио е голяма доброта и пич с кеш държа до минимум листване в Германия или максимум продажбата в Америка… успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение

Глупаци на БФБ винаги ще се намерят.
              Ами не може всички да са умни като Мечкан_Бикоядов, дето има не 18млн, ами 180млн и ги управлява умно

Тъжна картинка

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                При този пазар да намериш 18млн лв, си е голям успех според мен.
                Глупаци на БФБ винаги ще се намерят.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Същата игра я играят всички. Когато им трябват пари хвалби, уебинари и прочие а после ...тихо и сипвай...
                  Ами това са правилата на играта. Търсиш 20млн, в крайна сметка се намират инвеститори, които да ти дадат 18млн .... служебно всички незаписани права се продават автоматично. При този пазар да намериш 18млн лв, си е голям успех според мен.

Коментар

... странна игра от бианорци.. малко тип Биодит стана...
                    Същата игра я играят всички. Когато им трябват пари хвалби, уебинари и прочие а после ...тихо и сипвай...

Life won't wait for you.

Коментар

• Хаха, големи сте играчи, признавам ви.. Не мислели да записват ама за спорта си купили права.. щото били много евтини
                      Парите бягат от тези които не ги уважават.. дори и 10 лв. хвърлени на вятъра са тотална глупост! Като имаш пари за хвърляне, ги дай на някой просяк.. тогава ще ти се върне..

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                        импулсивно похарчих 12лв. за 10к права, но не виждам много аргументи да записвам ...
                        И аз за спорта играх и не мисля да ги записвам

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Почти познах ;-)
                          От няколко години следя БФБ и за този период винаги има права от съърце за желаещите

Коментар

• импулсивно похарчих 12лв. за 10к права, но не виждам много аргументи да записвам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Много ще дадеш ;-)
                              ще има и за по 0,01 ;-)
                              Почти познах ;-)

Коментар

• Хайде честито! Акционерите не спират да растат - дано не се издънят!

Коментар

Working...
                                X