IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коста Йорданов, съосновател и изп. директор на "Бианор Холдинг", в "Светът е бизнес", 14.11.2024

Коментар

• Новите акции от последното увеличение на капитала на компанията ще започнат да се търгуват на БФБ от 11 ноември 2024 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
        Продадох всичко на последното увеличение на капитала(не че беше много) и очаквам спад.Забелязал съм в началото пазара винаги дава кредит на доверие и когато излязат на печалба следва отрезвяване.Така че ще чакам да видя печалбата и тогава може и пак да вляза.Ако дружеството си върви добре ще се окаже че съм изтървал малко от движението,но би ми дало някакво относително спокойсвие за бъдещето.
        Според мен доста хора направиха така и затова имаше този спад. Просто разликата между предишното увеличение на капитала и това беше прекалено голяма и някой хора са преценили, че искат да приберат част от печалбите. И аз го обмислях, но ме спря, че всичко удари спирачка на 6 лв. Следим мача с интерес. Още повече, че Канада принудително затвориха офисите на Тик-Ток там. Не е ясно какво ще направи Рижавия съвсем скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Разбирам
          Щом си доволен, дано така добре си я познал, като на Шелли елховата структура!
          Проблема е,че нищо не разбираш,но първата реакция винаги е отрицание.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Не гледай тик по тик.Снимката е примерна.Важна е елховата структура.
            Разбирам

Щом си доволен, дано така добре си я познал, като на Шелли елховата структура!

Коментар

И все пак е върпоса какво предвиждаш ти, на нарисуваната тук елха си дал очакванията си за 2 лв за акция на Бианор през 2030, ако тогава сме някаква цена в доста пъти отгоре - добра прогноза ли си дал?

И при Шелли беше така, не ми се търси елхите каква цена са показвали за 2024, ама нещо към емисионната от 3лв ми се върти (а ние сме 70лв) , но ти пак казваш, че си бил дал точно прогноза.
              С най-добри чувства, но на мен ми идва най-малкото ... леко нелепо.
              Не гледай тик по тик.Снимката е примерна.Важна е елховата структура.

Коментар

Така беше ,но не споменаваш(защо ли ? ),че акцията падна близо 50% до 14лв ....и то без къси продажби !!!
                Е така от нищо бам и -50%
                Учудващо или не,тогава пак същите приказки разправяше.И за мен и за цената
                Ествествено нито един не го очакваше това ходене до 14лв,както и сега има песимисти за елхова структура в Шменти и Бианор
                И все пак е върпоса какво предвиждаш ти, на нарисуваната тук елха си дал очакванията си за 2 лв за акция на Бианор през 2030, ако тогава сме някаква цена в доста пъти отгоре - добра прогноза ли си дал?

И при Шелли беше така, не ми се търси елхите каква цена са показвали за 2024, ама нещо към емисионната от 3лв ми се върти (а ние сме 70лв) , но ти пак казваш, че си бил дал точно прогноза.
                С най-добри чувства, но на мен ми идва най-малкото ... леко нелепо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Помня при Шели на 25-26 лв. как същия художник рисуваше красива коледна елха. Ако и сега творението му е така "успешно", можем да очакваме Бианор на около 15 лв. до 12-18 месеца
                  Така беше ,но не споменаваш(защо ли ? ),че акцията падна близо 50% до 14лв ....и то без къси продажби !!!
                  Е така от нищо бам и -50%
                  Учудващо или не,тогава пак същите приказки разправяше.И за мен и за цената
                  Ествествено нито един не го очакваше това ходене до 14лв,както и сега има песимисти за елхова структура в Шменти и Бианор
                  Last edited by danetha; 08.11.2024, 12:21.

Коментар

Поздрави, danetha

За пореден път демонстрираш впечатляващи способности да рисуваш.
                    Помня при Шели на 25-26 лв. как същия художник рисуваше красива коледна елха. Ако и сега творението му е така "успешно", можем да очакваме Бианор на около 15 лв. до 12-18 месеца

Коментар

Мъдро решение с добър тайминг
                      Прекрасна елха е Бианора,елха близнак със Шменти елхата

Поздрави, danetha

За пореден път демонстрираш впечатляващи способности да рисуваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                        Продадох всичко на последното увеличение на капитала(не че беше много) и очаквам спад.Забелязал съм в началото пазара винаги дава кредит на доверие и когато излязат на печалба следва отрезвяване.Така че ще чакам да видя печалбата и тогава може и пак да вляза.Ако дружеството си върви добре ще се окаже че съм изтървал малко от движението,но би ми дало някакво относително спокойсвие за бъдещето.
                        Мъдро решение с добър тайминг
                        Прекрасна елха е Бианора,елха близнак със Шменти елхата

Last edited by danetha; 08.11.2024, 07:51.

Коментар

• Продадох всичко на последното увеличение на капитала(не че беше много) и очаквам спад.Забелязал съм в началото пазара винаги дава кредит на доверие и когато излязат на печалба следва отрезвяване.Така че ще чакам да видя печалбата и тогава може и пак да вляза.Ако дружеството си върви добре ще се окаже че съм изтървал малко от движението,но би ми дало някакво относително спокойсвие за бъдещето.
                          Last edited by спекуланта; 07.11.2024, 23:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

За целта трябва да ковнем едно реперче;-
                            15,10,24г. ФФ =4037149акц. + бр. акционери=579

Скромничко е! Не се получи в този тираж, но следващия ще го допълни служебно;-
                            05,11,24г. ФФ =6907293акц. + бр. акционери=617

Е, не само аз мисля така;- " „AI кирки и лопати“ печелят. „...https://www.investor.bg/a/538-pazari...ovratna-tochka
                            Last edited by inta53; 07.11.2024, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение

Още януари'25 ще е над 6.50.. ..но това се вижда по придобиванията и желанието на компанията да се развива..! Не е препоръка за пазаруване, нито е препоръка да се връзват хората на негативните Ви "пожелания"!
                              Ако не им сложат ограничение на Богословенните Служители ,да продават акции следващите 3-4 години ,си е голям Коледен подарък.
                              По добре да бяха им раздали 500000 лв.
                              По без болезнено за останалите акционери, щеше да е ако платят по 3-4 лева за акция вместо по 1 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение

Няма невъзможни неща
                                100% съгласен, че няма невъзможни неща

И все пак е въпрос на вероятности

Коментар

Working...
                                X