Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бианор АД (5BI / BIANOR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПродадох всичко на последното увеличение на капитала(не че беше много) и очаквам спад.Забелязал съм в началото пазара винаги дава кредит на доверие и когато излязат на печалба следва отрезвяване.Така че ще чакам да видя печалбата и тогава може и пак да вляза.Ако дружеството си върви добре ще се окаже че съм изтървал малко от движението,но би ми дало някакво относително спокойсвие за бъдещето.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеРазбирам
Щом си доволен, дано така добре си я познал, като на Шелли елховата структура!
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Не гледай тик по тик.Снимката е примерна.Важна е елховата структура.
Щом си доволен, дано така добре си я познал, като на Шелли елховата структура!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИ все пак е върпоса какво предвиждаш ти, на нарисуваната тук елха си дал очакванията си за 2 лв за акция на Бианор през 2030, ако тогава сме някаква цена в доста пъти отгоре - добра прогноза ли си дал?
И при Шелли беше така, не ми се търси елхите каква цена са показвали за 2024, ама нещо към емисионната от 3лв ми се върти (а ние сме 70лв) , но ти пак казваш, че си бил дал точно прогноза.
С най-добри чувства, но на мен ми идва най-малкото ... леко нелепо.
Коментар
-
Така беше ,но не споменаваш(защо ли ? ),че акцията падна близо 50% до 14лв ....и то без къси продажби !!!
Е така от нищо бам и -50%
Учудващо или не,тогава пак същите приказки разправяше.И за мен и за цената
Ествествено нито един не го очакваше това ходене до 14лв,както и сега има песимисти за елхова структура в Шменти и Бианор
И при Шелли беше така, не ми се търси елхите каква цена са показвали за 2024, ама нещо към емисионната от 3лв ми се върти (а ние сме 70лв) , но ти пак казваш, че си бил дал точно прогноза.
С най-добри чувства, но на мен ми идва най-малкото ... леко нелепо.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПомня при Шели на 25-26 лв. как същия художник рисуваше красива коледна елха. Ако и сега творението му е така "успешно", можем да очакваме Бианор на около 15 лв. до 12-18 месеца
Е така от нищо бам и -50%
Учудващо или не,тогава пак същите приказки разправяше.И за мен и за цената
Ествествено нито един не го очакваше това ходене до 14лв,както и сега има песимисти за елхова структура в Шменти и БианорLast edited by danetha; 08.11.2024, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Поздрави, danetha
За пореден път демонстрираш впечатляващи способности да рисуваш.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Мъдро решение с добър тайминг
Прекрасна елха е Бианора,елха близнак със Шменти елхата
За пореден път демонстрираш впечатляващи способности да рисуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПродадох всичко на последното увеличение на капитала(не че беше много) и очаквам спад.Забелязал съм в началото пазара винаги дава кредит на доверие и когато излязат на печалба следва отрезвяване.Така че ще чакам да видя печалбата и тогава може и пак да вляза.Ако дружеството си върви добре ще се окаже че съм изтървал малко от движението,но би ми дало някакво относително спокойсвие за бъдещето.
Прекрасна елха е Бианора,елха близнак със Шменти елхата
Last edited by danetha; 08.11.2024, 07:51.
Коментар
-
Продадох всичко на последното увеличение на капитала(не че беше много) и очаквам спад.Забелязал съм в началото пазара винаги дава кредит на доверие и когато излязат на печалба следва отрезвяване.Така че ще чакам да видя печалбата и тогава може и пак да вляза.Ако дружеството си върви добре ще се окаже че съм изтървал малко от движението,но би ми дало някакво относително спокойсвие за бъдещето.Last edited by спекуланта; 07.11.2024, 23:14.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
За целта трябва да ковнем едно реперче;-
15,10,24г. ФФ =4037149акц. + бр. акционери=579
Скромничко е! Не се получи в този тираж, но следващия ще го допълни служебно;-
05,11,24г. ФФ =6907293акц. + бр. акционери=617
Е, не само аз мисля така;- " „AI кирки и лопати“ печелят. „...https://www.investor.bg/a/538-pazari...ovratna-tochkaLast edited by inta53; 07.11.2024, 21:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение
Още януари'25 ще е над 6.50.. ..но това се вижда по придобиванията и желанието на компанията да се развива..! Не е препоръка за пазаруване, нито е препоръка да се връзват хората на негативните Ви "пожелания"!
По добре да бяха им раздали 500000 лв.
По без болезнено за останалите акционери, щеше да е ако платят по 3-4 лева за акция вместо по 1 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Няма невъзможни неща
И все пак е въпрос на вероятности
Коментар
Коментар