IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от razor
    Първоначално изпратено от Ned
    Първоначално изпратено от razor
    Знае ли някой как са сметнали тези 110.50 лв.
    Защо не примерно 100, 123 или 111 все хубави числа ?!?

Можем да ти обясним много работи, ама във всички теми си се появил и задаваш въпроси,да не си решил да трупаш мнения,та да стигаш Императорът!?
    Аааа знам го Императора. Едва ли ще го стигна някога.
    Бях 16 месеца командировка в Китай и имам да наваксвам с клюки и инфо. Кирилицата ако знаеш колко ми липсваше ... Да не ти казвам с какви зорове имах кобос 1 час седмично.
    Простено ти е тогава,хубаво че още можеш да мислиш и пишеш на български!
    Успех с адаптацията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
      Първоначално изпратено от razor

Можем да ти обясним много работи, ама във всички теми си се появил и задаваш въпроси,да не си решил да трупаш мнения,та да стигаш Императорът!?
      Аааа знам го Императора. Едва ли ще го стигна някога.
      Бях 16 месеца командировка в Китай и имам да наваксвам с клюки и инфо. Кирилицата ако знаеш колко ми липсваше ... Да не ти казвам с какви зорове имах кобос 1 час седмично.

Коментар

• Първоначално изпратено от razor

Коментар

• Знае ли някой как са сметнали тези 110.50 лв.

Коментар

• Дъщерно дружество на Трейс Груп Холд с договор за 638 хил. лв.

Коментар

• , ще видиме

Коментар

• O.K. Много ще съм ти благодарен........... Макар, че от прочетеното ми изглежда, че трудно ще се пласирам........... Успехи
                Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от cobos4e
                  Много съм зле. Моля кажете ми каде да го видя този проспект че и аз да се пробвам да си купя.....................
                  Мерси предварително..........
                  Когато го одобрят ще ти кажа,сега и аз искам да го видя,но е трудна работа,не че е невъзможно ,но това е друг въпрос...

Коментар

• Много съм зле. Моля кажете ми каде да го видя този проспект че и аз да се пробвам да си купя.....................
                    Мерси предварително..........
                    Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ще, ще.:-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                        Така е kork, мнооооого работа и парета в касичките на Маестро- HDPAT и трейсианците! :-))

ТРЕЙС и ХДПАТ скоро ще бъдат в окото на урагана! :-)))
                        Пепиии, в окото на ураганите е тихо и спокойно бе батенце

Коментар

• Всичко е така, ама за да звучиш по-убедително дай да намалим всичко с два пъти!
                          и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• t.e. Pone za 4-5 godini rabota ima twa ako se hwanat da rabotqt zdrawo 3te golemi firmi w BG

Коментар

• wseki za trakiq gowori a nqkoi da ima ideq kak stoi vyprosa s drugata magistrala che tam po izostavat i ima dosta rabota ot shumen do qblanica tva sa kym 400-500 km

Коментар

• naesen s pesen

Коментар

Working...
                                X