от къде мога да им видя проспекта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Пътстройинженеринг АД-Кърджали сключи договор за реконструкция и модернизация на ул. "Капитан Петко войвода" в Смолян, става ясно от сайта на Агенцията по обществени поръчки.
Ремонтът обхваща уличната канализация, електро мрежата, пътната част – асфалт, бордюри, тротоари, подпорни стени, стълбища, площадки, паркинги и част озеленяване.
Стойността на сключения контракт възлиза на 1.224 млн. лв. с ДДС.
Основни акционери в Пътстройинженеринг АД са Инвест-96 АД и Стара планина, притежаващи по 29.178% и 26.878%, Трейс Груп Холд има 26.72 на сто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепи...
а това предопределя голямо презаписване и ефект САМО за ГОЛЕМИТЕ! :-)))
Много от ГОЛЕМИТЕ са разочаровани от сега, че ги няма в условията някои подробности от IPO-то на една банка преди време (ограниченията за една пазарна поръчка - като брой акции или съответно - за минимална стойност на поръчката в лева).
Доста малки играчи ще са конкуренти на ГОЛЕМИТЕ и ще си ръфнат живо месце!
Не мисля, че ГОЛЕМИТЕ ще тръгнат и да освобождават ресурс напосоки, защото нарастването по други позиции може да се окаже по-голямо, както и другото: ще има и корекция в цените при кеширането в последните дни, както и прИмоционални цени по редица атрактивни позиции...
Да не подценяваме ГОЛЕМИТЕ: и в тях работят кадърни хора, които мислят И за парите на вложителите...
Накрая може да се влезе и при вторичната търговия - смятам, че разликата няма да е прекалено голяма, защото в първите дни ще има стремеж за бърза врътка, както и корекции...
Без препоръки! Успех, на който и етап да се включите!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от CommentatorТова не можаш да разбера:
Щом Trace се считат за толкова велики, защо им е да наемат подизпълнител, при това от чужбина, да плащат печалба и на тях, а след това да се жалват, че видите ли проектът АМ Тракия бил с ниска рентабилност и това щяло да се отрази на печалбата за тази година?!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75корк, що да се засягаме бе. ние сме си реалисти.
ето аз понеже диферсифицирам (което си е глупост понякога) бих си взел и Трейс да имам. но ще бъде такова нечовешко презаписване (особено при фиксирана цена), че какъвто и ресурс да освободя огромен, то ще получа един мижав пакет, който после ще се чудя къде да си го слагам.
и после като има толко незаписали от Трейса ще се нахвърлят озлобено на пътищата и други акции. така че като си имам пътища хем ще си запазя нервите, хем ще намажа повече от Трейса индиректно. ама дай да видиме пропекта все пак де. недей да правиш изводи отсега. аз преди всичко съм реалист
Относно презаписа,и аз се чудя и се мая какво да правя,но очакванията ми са нещо СТРАШНО,като процент.
Засега още не съм решил как да го отигравам,но може би ще направя няколко репа и вероятно ще си допълвам като започне да се търгува.Междувременно ,вероятно други интересни компании ще се повишат значително,затова ще се насочва ресурс и за тях.То е ясно,че колкото и ресурс да имаш,все не е достатъчно,но в този случай това твърдение ще е " изключително" правилно.
иначе си прав,да дойде проспекта,та да видим за какво иде реч
Успех
Коментар
-
Bobi75
корк, що да се засягаме бе. ние сме си реалисти.
ето аз понеже диферсифицирам (което си е глупост понякога) бих си взел и Трейс да имам. но ще бъде такова нечовешко презаписване (особено при фиксирана цена), че какъвто и ресурс да освободя огромен, то ще получа един мижав пакет, който после ще се чудя къде да си го слагам.
и после като има толко незаписали от Трейса ще се нахвърлят озлобено на пътищата и други акции. така че като си имам пътища хем ще си запазя нервите, хем ще намажа повече от Трейса индиректно. ама дай да видиме пропекта все пак де. недей да правиш изводи отсега. аз преди всичко съм реалист
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersPepi, stiga se naduhva be bratle. Repni si HDPAT i igrai na Trace Group, ne e tolkova slozno
а това предопределя голямо презаписване и ефект САМО за ГОЛЕМИТЕ! :-)))
Коментар
Коментар