IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
    Никито още не е заредил тук,изчаква нали вече е в Софикс,и трябва да купи много ,тогава ще видим цена над 5 лв .
    Проспал си момента си продадеш акциите на Експат, още при влизането в софикс си ги купи на 5 кинта. Няма нищо, като излезе може да осредняваш!

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Съгласен съм,лошото е,че и аз бях един от баламурняците
      Е това вече е лошо!

Коментар

• Последно тук съм имал акции на ИПО, но след това даже и не съм се замислял. Бог да утеши загубелите близки хора.

Коментар

• Само адмирации за акад. Антон Дончев като писател!!!
          Но като надзорник на пътно строителна компания не го виждам...

https://www.tracebg.com/bg/content/%...87%D0%B5%D0%B2

Коментар

• 16 загинали, още поне толкова ранени. Увеличен кръг на "бенефициентите" на загиналия.
            Кой е застраховател по билетите и кой по ГО, стана ли ясно?

Нямам акции на компанията и нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение

Много добре си беше това ИПО, прибраха парите на баламурниците. Имали пари, дали ги!!! Да са мислили.
              Съгласен съм,лошото е,че и аз бях един от баламурняците

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
                Ама какво гръмко ИПО имаха а? 1480 пъти презаписване Тези са ми най-голямото разочарование на БФБ. ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ !
                Много добре си беше това ИПО, прибраха парите на баламурниците. Имали пари, дали ги!!! Да са мислили.

Коментар

• Ама какво гръмко ИПО имаха а? 1480 пъти презаписване Тези са ми най-голямото разочарование на БФБ. ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ !

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                    След Чехия, Сърбия, Цариградско, Тракия, Ботевградско и Витошка,
                    и тук се о@каха.
                    Жалко...
                    А ми бяха фаворити преди години...

Нанков потвърди новината на Фрог: Ремонтът на пътя край Своге е бил некачествен

https://frognews.bg/novini/nankov-po...achestven.html
                    пак ли тези некадърници са замесени ............. че и констативния протокол отказват да подпишат, и ремонт по гаранцията отказват да направят...

до тук 16 жертви само за този участък .... Бог да ги прости хората...

сигурен съм, че мастити адвокатски фирми са се свързали с роднините на жертвите, а делата лесно ще се спечелят, но защо държавата продължава да дава поръчки и подписва договори с тези доказани некадърници????

не е препоръка за покупки и продажби на акции на трейс груп холд - нямам техни акции
                    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• След Чехия, Сърбия, Цариградско, Тракия, Ботевградско и Витошка,
                      и тук се о@каха.
                      Жалко...
                      А ми бяха фаворити преди години...

Нанков потвърди новината на Фрог: Ремонтът на пътя край Своге е бил некачествен

https://frognews.bg/novini/nankov-po...achestven.html

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                        Има си почти 160 хил. акции - точно толкова, колкото му трябват.
                        мисля, че още този месец ще тръгне да ги продава

не е препоръка - нямам акции...
                        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Определено интересен неконсолидиран отчет извадиха, чак изненадващо добър. Ще очаквам с особен интерес консолидирания
                          По спомен сърбите бяха блокирали разплащания, но не смея вече да твърдя- повече от годинанямам, не я и гледам!

Коментар

• Има си почти 160 хил. акции - точно толкова, колкото му трябват.

Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Има срок до 6 месеца няма къде да ходи има потенциал +20% Всеки да прецени сам или да изчака първите минути до конселедираният отчет да види дали ще потвърди печалбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
                                Никито още не е заредил тук,изчаква нали вече е в Софикс,и трябва да купи много ,тогава ще видим цена над 5 лв .
                                Той до сега ако не е заредил, тя скоро може и да излезе...
                                Тука трябва оке доста тримесечия сериозно да се постараят, за да върнат доверието. За мен поне тази хартия е най-голямото разочарование при бизнеса, който има...

Коментар

Working...
                                X