If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да попитам колко ли ще струва според вас акциите на Трейс след като тръгнат на БФБ. Значи тая цена от 110 лева беше когато ХДПАТ бяха 8000 -10000. сега хдпат са 30000. Като се има впредвид че двете дружества са горе долу единтични предвид дейност и резултати ПО-добра техника за трйес повече за ХДПАт но да приемем че са горе долу единтични цената дали ще направи голям ръст?
Може и да греша в расъжденията си, но изказвам мое лично предположение без да намеквам за нищо друго.
тук това дружество направо с излизането си ще бъде абсолютен балон.
докъде я докарахме ...
Защо мислиш така. Аз смятам точното обратното. Всъщност още не знаем каква цена ще обявят, за да даваме мнения, но като дружество за мен е много перспективно - и като производство (нали знаеш, че запасите от корк вече са на изчерпване и всички световни производители на вина минават на винтови капачки, освен за най-най-скъпите си продукти), и като оборудване и като пазари (имат износ за добри дестинации). Така че аз го чакам с нетърпение това IPO ...
Чака се одобрението на проспекта от КФН.Когато го одобрят,смятай за IPO-то поне още 20 дни.Внесоха го кажи -речи заедно с Химимпорт преди увеличението-7-8 август и вече не им мъти водата,какво става -не знам.То и за Енемона имаше намерение да е тия дни ,но виждаш какво става.
Vetre, na men mi se vidq skupichko i n e uchastvah v IPO-to, ama pazara ste reshi. Ako reshi pazara che e skupo, cenata ste padne i ste si kupim eftinko, ako pazara reshi che e eftino, to togava nastoqstite mi pozicii sa mnogo eftini i ste stana bogat
I na men mi se vijda skapi4ko..no pri tozi optimizam znae li 4owek.
sorry za off topica
Тука направо не ми се мисли каква пародия ще се получи, ако не изискват парите за записването предварително. По-добре да бяха пуснали един бук билдинг и всеки да си плаща за хитрините.
Vetre, na men mi se vidq skupichko i n e uchastvah v IPO-to, ama pazara ste reshi. Ako reshi pazara che e skupo, cenata ste padne i ste si kupim eftinko, ako pazara reshi che e eftino, to togava nastoqstite mi pozicii sa mnogo eftini i ste stana bogat
Коментар