както казваше Г.Русев - "Значи кучета и котки може, а прасета - не може"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от laremani kakwo za da vzema 500 akcii- 5000 li da zaqvq????
ако можеш да платиш толкова на ИП-то си ако иска парите предварително...
май тва е начина
@ Samail
не мисля че ИП-тата могат да се разберат за такова нещо
тва е все едно банките да се разберат за еднакви лихви
битката за клиенти е жестока*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Billy, spored men shte e dobre sled kato se sabirat IP-tata - da vzemat edinno stanovishte i da deistvat po edin i sasht nachin. A ne - pri ednite moje bez cash, pri drugite ne moje, za corporativnite - moje, za drebnite ne moje - i takiva neshta. No sam ubeden, che niama da go napraviat.
Bg shit...
Коментар
-
Първоначално изпратено от boev4etoутре ще има яснота дали ИП-тата ще искат предварително % от сумата на поръчката, по точно колко . в момента се събират ръководствата на по-големите ИП да вземат решение
Коментар
-
I za men e nevazmojen ama pocvam da se draznia - vseki chul-nedochul i aide i toi da izkaje mnenie - i aide niakakvo predpolojenie. I vse po-golemi i vse po-golemi chisla se vpriagat. I taka po-neopitnite i po-nebejite si vikat - male davai da pusnem nie za po-sigurno na edi kolko si .Opasnite sa nevejite s pari. I ne se razbira, che vsichkite tezi prikazki - prechat na nas- malkite investitori. Znam, che tuk ima i mnogo golemi ...
Abe tova, koeto sam si napravish.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SamailAz pak s tova samonadahvane i samonavivane si mislia, che se poluchava neshto kato "self-fulfilling prophecy". Za koeto imat vina i vsiakakvi izkazvania ot roda - 150-200 pati prezapisvane. Davaite da vidim dali shte mojem da gi dokarame do 300 pati .
Невъзможен сценарий, но все пак..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
За мен е ясно, че презаписването ще е между 50 и 150 пъти, не виждам защо е тази чуденка.
Например при КТБ
емисия за 58 млн. лв. презаписана около 11 пъти (средно на лимитирани и пазарни поръчки)
тук емисията е около 3 пъти по-малка
следователно поне 33 пъти
при ПИБ акции за 176 млн. лв. презаписване 6 пъти
тук емисията е близо 10 пъти по-малка (само 22 млн. лв.)
тоест презаписване около 60 пъти
добавете, че при КТБ и ПИБ беше и Каолин и трите бяха почти заедно, а сега няма нищо друго.
Това би трябвало да удвои утрои търсенето.
Така стигаме до диапазон 33 - 180 пъти.
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic"Знаеш че този въпрос струва много пари"
И колко много пари струва? Ти колко си готов да платиш за отговора?
Коментар
Коментар