...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tuj-toПървоначално изпратено от fatviliПомните ли Хима само 4 пъти презаписване ама реално с парите напред !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BillyПървоначално изпратено от KiroSTJAGAITE SE MOM4ETA- ORI DRUGOTO IPO KFN I BFB MOJE BI 6TE ISKAT PREDVARITELNO VNASJANE NA PARITE
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a manПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от 33 degreeНаправо по 100 к, който нема в джоба да не го пускат да влезе в офиса!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Защо Investor.Bg се стремят да увеличат психозата?
Първоначално изпратено от alex2511Има вероятност поръчки за Трейс Груп за по-малко от 10 000 лв. да отпаднат
От: Мариян Йорданов
mpy@start.bg
16.10.2007 17:10 ( TRACE )
Съществува голяма вероятност в предстоящото IPO на Трейс Груп Холд оферти на стойност под 10 000 лв. да не бъдат изпълнени, защото могат да се окажат малки за придобиване на 1 акция, показва анализ на Investor.bg.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pluvaiПървоначално изпратено от SamailBilly, spored men shte e dobre sled kato se sabirat IP-tata - da vzemat edinno stanovishte i da deistvat po edin i sasht nachin. A ne - pri ednite moje bez cash, pri drugite ne moje, za corporativnite - moje, za drebnite ne moje - i takiva neshta. No sam ubeden, che niama da go napraviat.
Bg shit...
хихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77Нормално е при тези условия ИП да определя ограниченията за клиентите си. А тези условия поне за стари клиенти би трябвало да бъдат някакъв процент от сбора на кеша им и приблизителната стойност на портфейла им. Какъв да баде процента? Според мен основен въпрос. Аз ако бях на тяхно място щях да се спра на ниво 50-70%. А вие?
Отделно, че това е здравословно и за онези, които са склонни да вземат "нехладнокръвни" решения. Тука някои направо истеризират. Ей ако вземете част от желаното няма да се гътнете, ама ако се набълбучите и увиснете никой няма да ви е виновен. Пиите нещо успокоително преди да прогнозирате презаписването.
Коментар
-
Нормално е при тези условия ИП да определя ограниченията за клиентите си. А тези условия поне за стари клиенти би трябвало да бъдат някакъв процент от сбора на кеша им и приблизителната стойност на портфейла им. Какъв да баде процента? Според мен основен въпрос. Аз ако бях на тяхно място щях да се спра на ниво 50-70%. А вие?Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
Коментар