If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
STJAGAITE SE MOM4ETA- ORI DRUGOTO IPO KFN I BFB MOJE BI 6TE ISKAT PREDVARITELNO VNASJANE NA PARITE
Да, току виж и Комисията за защита на конкуренцията вземе, че поиска. А Агенцията за финансов контрол защо си трае всъщност, тя не иска ли предварително внасяне, що пари ще светнат?
Кирее, ти като грамофонна плоча си повтаряш бе братле - все едно и също. Каза Димана, че няма да се намесват и евала за което, стига с тва администриране, хем плюем по държавната администрация, хем чакаме от нея намеса, там дет не й е работата да се меси (само когато на нас ни е удобно обаче). Ако ИП-тата не си въведат някаква традиция, няма какво да чакаме от държавата.
ochakvanata cena kam 12.2007 shte e 900lv.pomnete
imam informacia che drujestvoto se podgotvia za prodajba na daribaska - ruskia miliarder - tova shte e naj silnoto ipo-praveno dosega, taka ceh kakvoto i da kupim shte ni e super nagore
Наистина ли има хора, които са се хвърлили да играят на БФБ и се хващат на такъв кьорфишек??? Тогава разбирам защо психясват някои. Надявам се, че поне са малко. От къде толкова наивност на тоя пазар бе, този Тотенхам да не ви е Майка Тереза, че да обяви такава инсайдерска още преди ИПО-то, вместо да си трайка и да се нагушва евтино, докато може?
Мисля, че сметката с "обем на емисията X презаписване при дружество хикс = обем на емисията X презаписване при дружество игрек" не работи. Ако Инвестора ще смятат по този начин презаписването обаче, поне да добавят фактора "по-големи гаранции, поискани от ИП-тата"
(даде ми грешка и натиснах три пъти "изпрати", модераторът може да изтрие предишните две мнения)
Помните ли Хима само 4 пъти презаписване ама реално с парите напред !
Явно си бил някаде другаде по време на IPO-то на CHIM-а. Презаписването беше 2.5 пъти - помня го добре, аз си взех....
ми то и тука ако го направят така, надали ще видим двуцифрена сума за презапис .. или още повече вчера като четох анализа на Мариян /презапис с трицифрено изражение/ ..
STJAGAITE SE MOM4ETA- ORI DRUGOTO IPO KFN I BFB MOJE BI 6TE ISKAT PREDVARITELNO VNASJANE NA PARITE
Ако го направят умря работата с многото презаписвания, което пък значи че емитентите ще са цакани, което пък значи че КФН може и нищо да не направят....
Човек, на емитентите им е нужно да си съберат предварително изчислените средства от предлагането .. така че име е достатъчно и 1.001 презаписване, за да са ОК .. а ако акцията е наистина търсена така или иначе после цената ще скочи .. така че не разбирам защо да са прецакани ..
Ако го направят умря работата с многото презаписвания, което пък значи че емитентите ще са цакани, което пък значи че КФН може и нищо да не направят....
Коментар