If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ne znam kak e pri vas, no Karol ne iskat nikakvi garantzii za parite.. edinstveno toya pat nyamash pravo da pravish porachki s email ili po telefona.. vsihcko tryabva da e lichno.
sazhalyavam za latinitzata..
стига бе ако това е истина презаписването ще е огромно. искаш да кажеш че отивам в карол и пускам за макса и всеки един клиент може да пусне така. ми то в карол клиенти бол и с тая истерия с презаписването доста от тях ще пуснат за макса
лудница
Така е най-правилно според мен,иначе ще се получи неравнопоставеност - ИП ще могат да надуват поръчки за своите фондове, а дребните играчи няма да могат и накрая ще останат само трохите от баницата за тях.
не мисля че съзнаваш сериозноста на проблема. според теб е нормално един фонд с 100 млрд. долара(американски примерно)да пусне за 200 000 акции и всеки един да пусне за толкова така ли ми то тогава никой няма да вземе акции щото накрая му се падат по малко от една акцийка
Дилянче, виж сега чаровнице, спрямо IPO на ХДП, тва IPO на Трейс идва малко комедИ-ФрансЕз дето се казва тва е мнение на големото куче така ми каза, така го и казах, не знам какво значи точно ...
Все си мисля, че не си вадим необходимите поуки от миналото - папр. от миналите IPO. Достатъчно е да проследим ония, които приключиха само преди няколко месеца.
Жокер: обърнете внимание на процента на удовлетворяване на направените заявки (някои изпищяха, заради по-малък %).
Но на какво се дължеше това тогава? Причината беше липсата на опит.
А сега, определено, ще се дължи на... късата памет...
Фактите са по-силни от най-добрата реклама (която правят някои сега)!
Успехи!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
ne znam kak e pri vas, no Karol ne iskat nikakvi garantzii za parite.. edinstveno toya pat nyamash pravo da pravish porachki s email ili po telefona.. vsihcko tryabva da e lichno.
стига бе ако това е истина презаписването ще е огромно. искаш да кажеш че отивам в карол и пускам за макса и всеки един клиент може да пусне така. ми то в карол клиенти бол и с тая истерия с презаписването доста от тях ще пуснат за макса
лудница
Така е най-правилно според мен,иначе ще се получи неравнопоставеност - ИП ще могат да надуват поръчки за своите фондове, а дребните играчи няма да могат и накрая ще останат само трохите от баницата за тях.
алоооооо двамцата с по 3 хил. и кусур постинга
не забравяйте че има 4 хил. нови КОБОС-а тая година
голяма част от хората даже не знаят кво е залог или репо
никой не се е родил научен важното е колко ще му струва за да се научи
А знаят ли какво е акция всъщност? Барем да вземат някой учебник по финанси за техникум (залози, репа, полици - пише ги там тия неща). Тцтцтцтц, срамота! Ей да няма протести на кобоси пред МС - "да ни върне държавата загубените пари на борсата". А представяте ли си да имаше търговия с деривати...
Друго - гледам доста хора са приели безрезервно, че презаписването ще надхвърли 50, че и 100 пъти. Мале какви сценарии ми минават през главата, малее, да няма коли и апартаменти на промоция след ИПО-то с тия няколко хиляди кобоса... хахаха
Уважаеми дами и господа инвеститори,
побързайте с репа-та, вече има списък от чакащи при Инвестбанк. Днес сутринта имаше свободни часове за сключване на репо сделки най-рано в понеделник.
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
алоооооо двамцата с по 3 хил. и кусур постинга
не забравяйте че има 4 хил. нови КОБОС-а тая година
голяма част от хората даже не знаят кво е залог или репо
никой не се е родил научен важното е колко ще му струва за да се научи
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от Bobi75
Първоначално изпратено от AfterDark
a de,
ama to trjabva vreme, za da svikne chovek chisto tehnicheski da gi pravi tez raboti
а да много сложно е да питаш ИП как да го направиш така, че да е комфортно за всички
ami slojno e javno
edin kolega tuka spodeli, che e izpratil iskane za repo kam Asset bankata i chakal edin mesec njakoj da mu se obadi ottam i da mu kaje dali e odobren.
vmesto toj da vzeme da se obadi da vidi kakvo stava?!
javno e slojno
sorry za ciganicata
Предполагам, че и залогът на портфейл е изключително сложно процедура?
Както и държането на малко кеш в страни също е много сложно?
Да му ..а м..та, та аз от кредитната карта мога да си изтегля 2-3-4К за да си купя Трейс като мине цялата патаклама и като съм пуснал поръчка за 50-100-150-200К.
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от AfterDark
a de,
ama to trjabva vreme, za da svikne chovek chisto tehnicheski da gi pravi tez raboti
а да много сложно е да питаш ИП как да го направиш така, че да е комфортно за всички
ami slojno e javno
edin kolega tuka spodeli, che e izpratil iskane za repo kam Asset bankata i chakal edin mesec njakoj da mu se obadi ottam i da mu kaje dali e odobren.
vmesto toj da vzeme da se obadi da vidi kakvo stava?!
Коментар