Първоначално изпратено от breakpoints
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RadoslavМай доста ще заявят пълната емисия ;-);-);-);-)
Заглавия от форума на 29.10.2007: ;-)
"Продавам спешно ХХХХ акции на Трейс по емисионна стойност"
"Имам 10 000 акции на Трейс в повече ако някой иска"
не се знае, може и по номинална стойност да ги продават ;-)
А от тоя форум вече сериозно започвам да си събирам за рубриката "Топ идиот"
Коментар
-
Първоначално изпратено от denebнякой прочел ли е условията за записване при инвестиционните посредници обьяени на станицата на сомони
презаписването може да бъде и 4 цифрена сума
полудяхте ей
Би ли ни светнал какво точно пише в "условията за записване при инвестиционните посредници обьяени на станицата на сомони"??? Че аз не видях там да пише това, което си написал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBAДобре де, а някой може ли да даде смислен отговор на въпроса "Какви са санкциите ако не платиш заявеното количество, в случай ,че няма презаписване или то е по-малко от очакваното?" Щото там е разковничето на балона...
Абе вие за няколко акцийки повече сте способни да си рискувате цялото бъдеще на БФБ!!! Конкретните санкции може и да не се окажат най-голямата загуба (въпреки че при КФН ниски санкции няма). Дилетанти излизат и съвсем сериозно питат да пускат ли поръчки за 100 пъти обема на средствата, които имат. Ми най-много да ви приключи борсовата кариера, преди да сте направили нещо още по-навътрящо.
Не смятам за нужна намесата на КФН с изискване за кеш, ама ако има нужда - то ще е за да се предпазят "инвеститорите" от безумието си, а не за да се спънат презаписванията.
Не ви препоръчвам каквото и да било!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordgedПървоначално изпратено от HakkinenСлед като един по-долу обяви, че щял да пусне за 50М, за какво мислене изобщо да говорим?!?!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от azikramПървоначално изпратено от wwwbgПървоначално изпратено от SEBULBAАми ако там няма толкова? Щото и на дългогодишен клиент може да се случи...
Бой, еб*не и сръбска музика - това са санкциите ;-)
и стригане и стригане
п.с. аз окончателно се отказвам от идеята да се пробвам на ИПО-то. нещо взех да чувам на всеки ъгъл как щяло да има "далавера"....
Коментар
Коментар