If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ИПО-то на Хима беше пример за това как трябва да се прави публично предлагане ...
мислиш ли, че тимаджии са щастливи от спомена, че можеха да приберат значително по-сериозна сума в дружеството :-)
иначе от гледна точка на инвеститорите - всичко беше ок
Защо се нервирате колко ще е презаписването. Борса като борса - всеки иска да спечели, съответно и да рискува. Големи печалби големи рискове, но трябва да можеш и да губиш.
Колкото до ИП-тата не трябва да ни глобяват в случай на невъзможност да си удовлетворим поръчките, а напротив - ДА НИ ЧЕРПЯТ и раздадът някой БОНБОНУС !
не е препоръка
"Ами това е интересно, ако банката има 20 млн. лева защо да не предложи това на клиентите си, ами ако после оказването се окаже 30 - 50 пъти презаписване просто ти ще заплатят акциите за собствена сметка и ще ги продадат с добра печалба. Умно измислено, така могат при презаписване примерно от 50 пъти и ако клиентите им нямат възможност да запишат акциите им да съберат добър пакет, повече от този който щяха да съберат ако дадат оферта за всичките акции. Което всъщност като имат тези пари пак могат да направят."
това е хитър начин да се заобиколи ограничението от 22мил за 1 ИП
Тези които сте подали наразумно големи поръчки, които не можете да си позволите, ще духате супата май
дано си прав, но не ми се вярва ... моят ИП разрешава 33.33 пъти презаписване ... много ми се иска да греша, но Трейса ще го презапишем около 100 пъти
гадно ми е това, което става, но пък никой не ни е виновен, като КФН са тотални смешници. ИПО-то на Хима беше пример за това как трябва да се прави публично предлагане ...
А в КФН влезе шефа на Сомони, на мястото на Бисер Петков
Тези които сте подали наразумно големи поръчки, които не можете да си позволите, ще духате супата май
дано си прав, но не ми се вярва ... моят ИП разрешава 33.33 пъти презаписване ... много ми се иска да греша, но Трейса ще го презапишем около 100 пъти
гадно ми е това, което става, но пък никой не ни е виновен, като КФН са тотални смешници. ИПО-то на Хима беше пример за това как трябва да се прави публично предлагане ...
айде бе хора
1. от няколко дена ми се върти едно 1000х и не ми дава мира
2. в някой от посредниците щели да дават акции и без да си ги платил
3. трейс обсъждали варианта с всяка новоемитирана акция да подаряват и по 1 валяк + двама оператори с лопати (за по-дребни корекции)
да продължавам ли с прогнозите?
ох да не забравя: ни йе припопъкъ!!!!
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Ами това е интересно, ако банката има 20 млн. лева защо да не предложи това на клиентите си, ами ако после оказването се окаже 30 - 50 пъти презаписване просто ти ще заплатят акциите за собствена сметка и ще ги продадат с добра печалба. Умно измислено, така могат при презаписване примерно от 50 пъти и ако клиентите им нямат възможност да запишат акциите им да съберат добър пакет, повече от този който щяха да съберат ако дадат оферта за всичките акции. Което всъщност като имат тези пари пак могат да направят.
За всички които се притесняват дали ще има презаписване - просто пратете близки, роднини и колеги да си запишат и те по веднъж емисията и готово! Че влизаме в новините на Бломберг-а, СНН и др. то е ясно!
не е препоръка, ей! То и без друго вече стана тя каквато стана!
Коментар