Събитията по тази позиция ще копират събитията при Специализирани бизнес системи . СБС вече ще гласуват за сплит. Така, че и Трейс едва ли ще остискат една година без увеличение на капитала или сплит. Мнението ми не е препоръка за нищо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bat saliДано да греша но за мен презаписването може и да е четирицифрено число. Навсякъде старите кобоси си водят VIP и съответно могат да писнат всичко. А това са най малките играчи , нищо че са много.
Четирицифрено число: хахаха.
Вярно внучето рече, че сега за Трейса се говорило повече отколкото за джоинта(тук внучето диктува), ама чак толкоз.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от justПървоначално изпратено от ReaLkoko_chip
никакви транзакционни разходи не се искат, защото не се превеждат никакви пари. (става дума за по -големите играчи)
Повечето ИП-та разрешават да се участва със суми от порядака на 5-6 пъти размера на кобоса, и ако имаш 300к -400к в акции сам си сметни за каква сума можеш да заявиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от bat saliДано да греша но за мен презаписването може и да е четирицифрено число. Навсякъде старите кобоси си водят VIP и съответно могат да писнат всичко. А това са най малките играчи , нищо че са много.
Айде по-полека малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от bat saliДано да греша но за мен презаписването може и да е четирицифрено число. Навсякъде старите кобоси си водят VIP и съответно могат да писнат всичко. А това са най малките играчи , нищо че са много.
Айде по-полека малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat saliДано да греша но за мен презаписването може и да е четирицифрено число. Навсякъде старите кобоси си водят VIP и съответно могат да писнат всичко. А това са най малките играчи , нищо че са много.
Айде по-полека малко..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Мно-го сме! Сил-ни сме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ReaLkoko_chip
никакви транзакционни разходи не се искат, защото не се превеждат никакви пари. (става дума за по -големите играчи)
Повечето ИП-та разрешават да се участва със суми от порядака на 5-6 пъти размера на кобоса, и ако имаш 300к -400к в акции сам си сметни за каква сума можеш да заявиш.
Коментар
-
koko_chip
Коментар
-
Както се сещате нямам идея какво ще е презаписването, но пуснах 5пъти повече отколкото мога да платя. Реално се надявам на 50пъти по-малко от подадената поръчка...пък каквото сабя покаже. Силно се надявам да не се окаже, че няма да се презапише и 5 пъти, че тогава става кофти...но много ме съмнява...от Карол смятат, че минимум 20пъти ще е презаписа (хаха, да не се окаже, че само при тях е толкова)...това е от мен... тези, които още се чудят имат време...на другите ни остава да чакаме понеделник....
...разбира се не е никаква препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ReaLкато се окаже, че презаписването е по-малко и няма кешовица да запишеш акциите, просто няма да запиишеш нищо! къде му е риска?!?
а иначе 300х110 = 33 000 лв за една акция или за 20-30 лева печалба, но ти не плащаш 33000 лева за тези 20-30 лева печалба, а броиш 110 за 1 акция и заминаваш!!!Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
-
Bobi75
Гледате на нещата по семпл начин. Опростявате постановката и разсъжденията водени от собствените копнежипоет би казал копнежи по недостижимото. Естествено по доста по-романтичен начин от мен.
Ожалвате Тим или, който да е с IPO щото ви се струва че бил пуснал акции на "евтини" цени. Вие знаете ли цената на парите. А дори и да не знаете, мислите ли, че човека зад ИПО-то не знае цената на парите.
ТИМ взеха едни пари преди близо година и ги инвестираха като си мисля, че ползата за тях от пазарни дялове, придобивания и т.н. са доста по-големи от капиталовите печалби на нас братята инвеститори.
Освен това колко процента отиват на ИПО - 10-20%. Дават на нашего брата изстрадалия със зачервени очи от взиране в екрана инвеститор 10%. Инвеститора бута, ръчка цената нагоре, проповядва в името на новия пророк (съответната компания) и прави безплатна реклама и Пи Ар. И какво се оказва, че този, които има 90% от компанията (и когото ожалвате) ей така, без да си мръдне пръста особено, има няколко стотин процента капиталова печалба върху 90% от компанията.
Хм, да ги съжалиш горките хора. Смрък, смрък, дайте кърпичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от радимислиш ли, че тимаджии са щастливи от спомена, че можеха да приберат значително по-сериозна сума в дружеството :-)
иначе от гледна точка на инвеститорите - всичко беше ок
Преди се говореше за ТИМ, сега за Холдинга с най-голяма капитализация след БТК.
Това им беше данъкът!
И нямат нищо, ама нищо общо с Трейс аналогиите))
Коментар
Коментар