IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Глупости, средна цена на 3,78 е имало възможност да получат само вчера и днес от 3 месеца назад.

Поредният за "Уважение" мажоритар
    Има ли нужда от толкова мислене?
    За мен до края на годината цена от 5 лв ще бъде нормална
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
      БИЛО Е НЯКАКВА ТАПА ,ЗА ДА КУПУВАТ В НИСКОТО, ОБАЧЕ НЯКОЙ ХИТРЕЦ ИМ Е КУПИЛ ВСИЧКИТЕ БРОЙКИ..
      ДРУГАТА Е НА 4ЛВ, ОБАЧЕ И ТЯ ЩЕ ПАДНЕ СКОРО.
      Абсолютно вярно колега. Обратното започва, цени от 4 лв са добре за сега. Тъй мисля.
      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

БИЛО Е НЯКАКВА ТАПА ,ЗА ДА КУПУВАТ В НИСКОТО, ОБАЧЕ НЯКОЙ ХИТРЕЦ ИМ Е КУПИЛ ВСИЧКИТЕ БРОЙКИ..
        Надувайте момчета, да стане на парчета
        Не е препоръка

Коментар

• Принципно имат ли право да изкупуват/продават собствени акции без да е взето решението на общо събрание на акционерите?

Коментар

Глупости, средна цена на 3,78 е имало възможност да получат само вчера и днес от 3 месеца назад.

Поредният за "Уважение" мажоритар

Коментар

• Ако е вярно , че сделките са на "регулиран пазар"- значи нищо не е вярно

Коментар

• БИЛО Е НЯКАКВА ТАПА ,ЗА ДА КУПУВАТ В НИСКОТО, ОБАЧЕ НЯКОЙ ХИТРЕЦ ИМ Е КУПИЛ ВСИЧКИТЕ БРОЙКИ..
                Last edited by superexpert; 05.12.2019, 18:56.

Коментар

• Ако е вярно съобщението са продавали на 04.12. и сетълмента е на 06.12, или са объркали средната ако наистина сетълмента е на 05

Коментар

• Трябва да има някаква грешка.. Сетълмент на 5-ти означава продажби на 3-ти. Средната цена нещо обаче не се връзва!
                    Да не говорим че трябва да са направили почти целия оборот за деня което не е много реалистично..

Коментар

• Трябва оборот за да влезе в СОФИКС.

Коментар

• Смях в залата - "Във връзка с изискванията на чл.17, параграф 1 от Регламент 596/2014 с настоящото уведомяваме обществеността относно следното:

„Трейс Груп Холд“ АД
                        извърши продажба на 2860 броя собствени акции с право на глас на регулиран пазар в Р България. Датата на сетълмента на сделките е 05.12.2019 г., а средната цена на акциите е 3,78 лева. "

Коментар

• когато се строеше лот2 на АМ Тракия тук пишех, че не се слага толкова пепел отдолу ........ тогава едни други герои (които вече ги няма ) ме питаха аз ли знам толкова колкото професора? ......... питаха ме и какво съм завършил и какво работя

Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Като си казал А кажи и Б,слушаме КОИ СА ГОТИНИТЕ ЧЕСТНИ СТРОИТЕЛИ ДЕТО И ПЪТИЩАТА ИМ СА СУПЕР И ТЪРГОВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПОЧТЕННИ?Ако питаш мене всички са маскари, но от някои можем да изкараме пари!

сега ще ти отговоря това което пишех тук и когато строяха лот2 ......... нямам строително образование, никога не съм строил път, нямам представа кои са фирмите в този бранш ...... интереса който имам към пътния сектор се изчерпва с трейс и то само като евентуална инвестиционна възможност .......... до този момент трейс не са ме убедили да вложа и 1 лев в тяхна акция ....... за мен е руска ролетка инвестицията в тази компания => има вероятност и да оцелееш (да спечелиш), но има и друга вероятност

не е препоръка ........ нямам акции на трейс
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

nqma как да не убедиш, че всички стрители са маскари

няма как да ме убедиш, че всички строители правят гаранционни ремонти като трейс

няма как да ме убедиш, че по лот1 и лот2 на трейс минават по-тежки камиони от другите камиони които минават по лот3 (актор) и лот4 (холдинг пътища, а после и фирми около ПИБ) ....... проблемите са все при трейс-а ..... ФАКТ

жалко, но факт
                            Като си казал А кажи и Б,слушаме КОИ СА ГОТИНИТЕ ЧЕСТНИ СТРОИТЕЛИ ДЕТО И ПЪТИЩАТА ИМ СА СУПЕР И ТЪРГОВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПОЧТЕННИ?Ако питаш мене всички са маскари, но от някои можем да изкараме пари!
                            Last edited by спекуланта; 04.12.2019, 23:01.

Коментар

те да са само лот1 и лот2 с мед да го намажеш трейса ...... то не беше метрото, не беше бул. България, не беше цариградско шосе, не беше чехия, не беше сърбия, за своге няма смисъл да се повтарям ....... почти не се сещам за обект без проблеми

при толкова калпава работа се получава така, че инвестицията в акции на едно такова дружество може да доведе "до загуба на пари за биалетки и шарнири до няколко стотин пъти"

просто не пипам подобна компания ........ лично мнение ........ не е препоръка...
                              Ако ситуацията е, че ако пропусна възможност за 50% печалба и всичките пътища ще се оправят - ОК, да го направя. Но, не мисля. Върху качеството на пътищата не мога да влияя (освен сваляне на правителството и реална борба с корупцията в АПИ), мога единствено да си реша да купувам или да не купувам дадените акции. Когато виждам повече от добър потенциал и реална възможността да реализирам печалба - купувам. Аз поне така разбирам капиталовия пазар. При теб явно е различно.

Коментар

ИПО-то беше на 110 лв. май?

после сплит ли имаше? ........ не си спомням точно какво се случи ....... подскажи ми за да не ровя...

п.п. май не си бил тук по онова време?
                                О не съм бил на БФБ по това време така че само съм чувал с колко много се е презаписало предлагането

На фона на добрите резултати съм взел акции тая година и като гледам добре съм направил.

Коментар

Working...
                                X