IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
    До 5лв .Само гледай тези дни;
    Печала голяма ,плюс дивидент.
    Обратно изкупуване.
    Понеже аз не обичам да смесвам реалното с желаното ще напиша в числа как виждам нещата към днешна дата:

- печалба голяма - по-скоро да => 6/10 (вероятност са сбъдване)
    - плюс дивидент - може би => 5/10
    - обратно изкупуване - по-скоро не, клонящо към твърдо НЕ => 1/10
    Vanitas vanitatum...

Коментар

До 5лв .Само гледай тези дни;
      Печала голяма ,плюс дивидент.
      Обратно изкупуване.
      Да му мислят тия които плюят по Трейс

Браво на Трейс!

Коментар

• До 5лв .Само гледай тези дни;
        Печалба голяма ,плюс дивидент.
        Обратно изкупуване.
        Last edited by superexpert; 12.12.2019, 10:24.

Коментар

Маджо пак купува тихо май.
          твърде тихо(с тези 600 бр.). Само ти вдигаш врява тук напоследък

Коментар

• Маджо пак купува тихо май.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Само не ме изкарвайте мен виновен за техните недомислици ;- за това и го изтипосах - за да се огледат и коригират, а можеше и на мен да ми дадът стотина броя за проявената загриженост
              Колегата едва ли е имал предвид теб Инта. А за стотината бройки не знам... Заслужаваш ги, спор няма, но най-много снимка с ДВИ-то на Трейс да ти отпуснат
              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Стореното от Трейс е за адмирации, а не за оплюване!
                А "кучето е заровено" тук-

Инж.Стойко Мешков е „Строител на годината 2019“ на „Трейс Груп Холд“ АД

Победителят, инж. Мешков получи умалено копие на скулптурата на Ставри Калинов „Пътят е живот“, която е поставена пред офис сградата на Трейс в Стара Загора и 2860 поименни акции на „Трейс Груп Холд“, на равностойност 10 000 лв.

http://epicenter.bg/article/Treysi/200651/4/0
                Само не ме изкарвайте мен виновен за техните недомислици ;- за това и го изтипосах - за да се огледат и коригират, а можеше и на мен да ми дадът стотина броя за проявената загриженост

Коментар

• Във връзка с изискванията на чл.17, параграф 1 от Регламент 596/2014 с настоящото уведомяваме обществеността относно следното:

„Трейс Груп Холд“ АД извърши продажба на 2860 броя собствени акции с право на глас на нерегулиран пазар в Р България. Датата на сетълмента на сделката е 05.12.2019 г., а средната цена на акциите е 3,78 лева. Акциите са предоставени като допълнително възнаграждение на служител на „Трейс Груп Холд“ АД в изпълнение на програмата за възнаграждения с акции.

"Бързата кучка, слепи ги ражда"

Коментар

• С ПОДАРЕНИ 2860 АКЦИИ ДА СРИНЕШ ЦЕНАТА НА КОМПАНИЯТА КОЯТО ТЕ Е ДАРИЛА ?

ДА НЯМА И ДРУГИ ДАРЕНИ ,ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ КАК ПРОДАВАТ.

ИНЖЕНЕРА ДА НЕ СЕ Е ОБЪРКАЛ ,ВМЕСТО ОБРАТНО ИЗКУПУВАНЕ ДА Е ОБРАТНО ПРОДАВАНЕ ???
                    Last edited by superexpert; 06.12.2019, 10:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Смях в залата - "Във връзка с изискванията на чл.17, параграф 1 от Регламент 596/2014 с настоящото уведомяваме обществеността относно следното:

„Трейс Груп Холд“ АД
                      извърши продажба на 2860 броя собствени акции с право на глас на регулиран пазар в Р България. Датата на сетълмента на сделките е 05.12.2019 г., а средната цена на акциите е 3,78 лева. "
                      Стореното от Трейс е за адмирации, а не за оплюване!
                      А "кучето е заровено" тук-

Инж.Стойко Мешков е „Строител на годината 2019“ на „Трейс Груп Холд“ АД

Победителят, инж. Мешков получи умалено копие на скулптурата на Ставри Калинов „Пътят е живот“, която е поставена пред офис сградата на Трейс в Стара Загора и 2860 поименни акции на „Трейс Груп Холд“, на равностойност 10 000 лв.

http://epicenter.bg/article/Treysi/200651/4/0

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Трябва да има някаква грешка.. Сетълмент на 5-ти означава продажби на 3-ти. Средната цена нещо обаче не се връзва!
                        Да не говорим че трябва да са направили почти целия оборот за деня което не е много реалистично..
                        Споко мажо се е опитал да затапи за да може да купува на по ниските промо цени но някой смелчага му е взел целите бройчици... Донев направи същото с доверие на три пъти ако не разбрахте...алчност за пакети ефтинко от ПФ да видим тук мажо дали ще успее да оперира пои в ниското или пък друг мажо ще го изпревари ...много интересно и после газ да продаде на никиту...интересно ще е доста

Коментар

• Аз излязох вече с прилична печалба.....може би има още път нагоре, но съм решил да купувам (даже вече влязох частично) на други места (Хим, Доверие и БФБ) струва ми се по-изгодно там...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                            когато се строеше лот2 на АМ Тракия тук пишех, че не се слага толкова пепел отдолу ........ тогава едни други герои (които вече ги няма ) ме питаха аз ли знам толкова колкото професора? ......... питаха ме и какво съм завършил и какво работя

сега ще ти отговоря това което пишех тук и когато строяха лот2 ......... нямам строително образование, никога не съм строил път, нямам представа кои са фирмите в този бранш ...... интереса който имам към пътния сектор се изчерпва с трейс и то само като евентуална инвестиционна възможност .......... до този момент трейс не са ме убедили да вложа и 1 лев в тяхна акция ....... за мен е руска ролетка инвестицията в тази компания => има вероятност и да оцелееш (да спечелиш), но има и друга вероятност

не е препоръка ........ нямам акции на трейс
                            Аз излязох вече с прилична печалба.....може би има още път нагоре, но съм решил да купувам на други места дето ми се струва по-изгодно...

Коментар

• Иначе ако са продали действително са реализирали печалба , в отчета им се водят на средна 3.64

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
                                Принципно имат ли право да изкупуват/продават собствени акции без да е взето решението на общо събрание на акционерите?

Коментар

Working...
                                X