IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Одита добавя още малко печалба. Много добре. Дано да има и дивидент, защото при толкова много кеш дружеството може да си го позволи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
      и? като гледам как се надъхвате...
      обаче...все пак...размисли и страсти... Трейс Груп Холд продаде 63.25% от капитала на Трейс Транс

18 Октомври 2019 10:15
      да помислите малко 63,25% което хич не е малко
      Правилно решение! Дружество дето не генерира почти никаква печалба и дейността му е далеч от основната се продава! И аз бих го взел същото решение

Коментар

• и? като гледам как се надъхвате...
        обаче...все пак...размисли и страсти... Трейс Груп Холд продаде 63.25% от капитала на Трейс Транс

18 Октомври 2019 10:15
        да помислите малко 63,25% което хич не е малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

От три месеца нямаш вярна прогноза!
          За кое по точно очакваш "мерси"!
          Айде прегледай постовете ми и тогава се пъни.... ето сега ти казвам: Трейс края на Август началото на Септември ще отиде към 5 кинта поне. Доверие още този месец ще е над 4 лв. Софармата ви казах че от 1 юни ще е нагоре и....

Естествено това не са препоръки, а единствено лично мои си прогнози, тъй като имам безброй акции....

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Мерси за комплимента! Анализите си ги правя за себе си, тук нямат толкова пари, за да ми ги платят... а и като кажа нещо (дето после се случва) не го оценявате..... абе поне едно мерси се научете да казвате... поне тук от 2.50 ви казвам, че ще се качва, ама вие чакате 1 и нещо..... ами няма да дочакате и накрая с празни ръце
            От три месеца нямаш вярна прогноза!
            За кое по точно очакваш "мерси"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пишат се анализи а не розови сънища..... а тъпотиите са от такива като теб!
              Мерси за комплимента! Анализите си ги правя за себе си, тук нямат толкова пари, за да ми ги платят... а и като кажа нещо (дето после се случва) не го оценявате..... абе поне едно мерси се научете да казвате... поне тук от 2.50 ви казвам, че ще се качва, ама вие чакате 1 и нещо..... ами няма да дочакате и накрая с празни ръце

Коментар

Монти, сори, ама ти къде видя "анализ".?! Изключая темата "какво искат жените"

Коментар

Е не се ли качват?! И според теб във форумите какво трябва да се пише?! Като Козата и Шунко ли..... ае стига тъпотиии....

Коментар

Не знам ама когато съм спокоен не пиша в темите през 5 минути как ще излетят акциите ми....?
                    А когато съм много напред ,даже не гледам маркетите и платформата.... ....
                    Ето имам проблеми с олиото и гледам котировките през няколко часа но ти чупиш рекорди....
                    Имам и фармата и трасе но от вашите викаческа дейност го забравям и искам понякога да паднат.....щото то вашето не се трае ,то е постоянен тормоЗ!
                    Е не се ли качват?! И според теб във форумите какво трябва да се пише?! Като Козата и Шунко ли..... ае стига тъпотиии....

Коментар

Аз съм мнооооогооо спокоен, за разлика от теб..... усещам че не ти издържат нервичките
                      Не знам ама когато съм спокоен не пиша в темите през 5 минути как ще излетят акциите ми....?
                      А когато съм много напред ,даже не гледам маркетите и платформата.... ....
                      Ето имам проблеми с олиото и гледам котировките през няколко часа но ти чупиш рекорди....
                      Имам и фармата и трасе но от вашите викаческа дейност го забравям и искам понякога да паднат.....щото то вашето не се трае ,то е постоянен тормоЗ!

Коментар

Успокой се!
                        Няма кой да ти се върже.
                        Аз съм мнооооогооо спокоен, за разлика от теб..... усещам че не ти издържат нервичките

Коментар

Тази година тук направихме супер капиталова печалба, коята ще се увеличава в бъдеще и смятам, че ще има много приятен дивидент наесен. Нямащите акции ще си изядат пръстите от яд, но това си е техен проблем...... аз лично съм над 30% отгоре вече и съм супеееерррр доволен и това е само началото! Златната кокошка на БФБ е Трейса!!!!
                          Успокой се!
                          Няма кой да ти се върже.

Коментар

А пари на ръка да ти дадат, не ти ли се иска.
                            Тази година тук направихме супер капиталова печалба, коята ще се увеличава в бъдеще и смятам, че ще има много приятен дивидент наесен. Нямащите акции ще си изядат пръстите от яд, но това си е техен проблем...... аз лично съм над 30% отгоре вече и съм супеееерррр доволен и това е само началото! Златната кокошка на БФБ е Трейса!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Като нищо могат да решат и хубав дивидент да разпределят тогава ще го питам Коза каква става със ските
                              А пари на ръка да ти дадат, не ти ли се иска.

Коментар

Най-подценената акция на БФБ, без съмнение..... както е тръгнало ще направи огромен ръст идните месеци и чак ако видим двуцифрена цена 10+ може да се твърди, че вече е скъпа, ама не много
                                Като нищо могат да решат и хубав дивидент да разпределят тогава ще го питам Коза каква става със ските

Коментар

Working...
                                X