IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А аз предпочитам да се качи цената от 2,2 заради дивидент отколкото да чакаме михаля...лимита ми е изчерпан тук... ще гледаме как маркета ще приеме новината..
    Новината е от вчера на обяд..... качиха я Поканата в Търговския регистър около 12ч

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Няма от какво да си недоволен! Ок, дивидент за 2019 няма, но аз лично предпочитам да се качи цената с 1 лв, отколкото 10 ст дивидент. Успешна търговия на всички!!!
      А аз предпочитам да се качи цената от 2,2 заради дивидент отколкото да чакаме михаля...лимита ми е изчерпан тук... ще гледаме как маркета ще приеме новината..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Пак същото от Ъпърите? Нали я купувахме заради влизането в софикс ама през март и заради дивидента...Нито едното ,нито другото и сега почваме хвалебствия за мажо. МАЖО Е НАЙ ?....Боже колко мъка има на БФБ..Имам..
        Няма от какво да си недоволен! Ок, дивидент за 2019 няма, но аз лично предпочитам да се качи цената с 1 лв, отколкото 10 ст дивидент. Успешна търговия на всички!!!

Коментар

• Пак същото от Ъпърите? Нали я купувахме заради влизането в софикс ама през март и заради дивидента...Нито едното ,нито другото и сега почваме хвалебствия за мажо. МАЖО Е НАЙ ?....Боже колко мъка има на БФБ..Имам..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
            Тази новина от днес, също е любопитна и вероятно показателна:
            да
            В „Трейс Груп Холд“ АД е постъпило уведомление по чл. 19, параграф 1 от Регламент ЕС 596/2014, съгласно което Николай Михайлов – в качеството си на лице с ръководни функции, уведомява за сключени сделки за покупка на 1 460 броя акции с право на глас на регулиран пазар в Р България на средна цена 3,574 лв. за акция с дата на сетълмент 05.06.2020 г.
            Браво, така се прави! Мажо показва ясно че вярва в компанията и перспективите пред акцията. Ако имахме повече такива примери на БФБ, тя щеше да е едно по-добро място за инвестиции..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
              Тази новина от днес, също е любопитна и вероятно показателна:
              да
              В „Трейс Груп Холд“ АД е постъпило уведомление по чл. 19, параграф 1 от Регламент ЕС 596/2014, съгласно което Николай Михайлов – в качеството си на лице с ръководни функции, уведомява за сключени сделки за покупка на 1 460 броя акции с право на глас на регулиран пазар в Р България на средна цена 3,574 лв. за акция с дата на сетълмент 05.06.2020 г.
              Щом Мажо купува е ясно накъде отиват нещата.... чакаме влизане в Софикс, където й е мястото на акцията

Коментар

• Тази новина от днес, също е любопитна и вероятно показателна:
                да

Коментар

• Разочароващо, но не и неочаквано решение. Презастраховат се предвид несигурната обстановка.
                  Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Фонд Развитие може да се окаже и ръст на приходите и печалбата следващите години.... очаквам положотелни новини и як отчет Q1....влизането в Софикс е сигурно...
                    Така е, мноо вероятно, но за предпочитане е черно на бяло да има споделяне на печалбата с акционерите, поне на ОСА да кажат какво мислят за бъдеще, ще има или няма да има дивидент. Трябва константна политика на резпределение, да е прогнозируемо, а не като на 99% от позициите на БФБ(изключвам АДСИЦ), да хвърляме боб всеки път, игра на тука има - тука нема.
                    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Де не излезе и тук някой замък накрая : D

Извън майтапа, 5-10 ст. да замажат очите, можеше, разочароващо е. Положителното е, че това е една от най - ликвидните акции и със запазване на тези темпове ще влезе в СОФИКС, резултатите също са добри.
                      Фонд Развитие може да се окаже и ръст на приходите и печалбата следващите години.... очаквам положителни новини и як отчет Q1....влизането в Софикс е сигурно...
                      Last edited by mapadona; 04.06.2020, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        Дивидент ЙОК …(
                        Фонд „Развитие“ на дружеството
                        Де не излезе и тук някой замък накрая : D

Извън майтапа, 5-10 ст. да замажат очите, можеше, разочароващо е. Положителното е, че това е една от най - ликвидните акции и със запазване на тези темпове ще влезе в СОФИКС, резултатите също са добри.

Коментар

• Дивидент ЙОК …(

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Аз не мисля така.......ако искаш да разгледаме колко конкурси и обществени поръчки са спечелили за миналата година ,мисля че на пръсти се броят.....май повече печелят като подизпълнители отколкото като основни изпълнители.Като ви чета колко много лоши пътища са направили ,на базата на поръчките които са спечелили все чета "Своге","магистралната отсечка около Стара Загора", и имаше още един ...не го запомних.......Избройте поне още пет-шест,нали всичко им е "тотал щета" според някои съфорумци! Мисля че тази година се представят повече от добре.Сещам се че при подобни резултати Алкомета качи над 10 лева ,ще видим и тук ......има време
                            След шума при трагедията край "Своге", може статистиката да се е изменила заради общественото внимание, но новите имена нищо чудно да са свързани фирми.

Нека почнем с изброяването, тотална щета: обходите на Враца и Монтана, като първият взима и жертви, понеже е много добре изпълнен, редица участъци от Е-79, част от водният цикъл - смехотворно изпълнение, информационните табели са по - здрави от пътя, също доста улици в региона. Тук веднага, без замисляне. Изобщо не са критерии за качествено пътно строителство, напротив. Сериозни са проблемите в пътното строителство, наливат се милиарди, а пътищата се разбиват напълно за 3 до 5 години и отново трябва да се търси финансиране, липса на контрол.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                              За ЖП линии и метро станции няма да коментирам, но най - лошите пътища прави тази компания. Лоша рехабилитации, отвратителни проекти за нови шосета и възли, категорично, в цялата страна пътувам, видя ли табела, че ремонтът е от тези, ясно ми е какво ще се случи до няколко години. Така е, защото няма ефективен конрол.

Все пак по една или друга причина печелят почти всички конкурси и като приходи на акция считам, че са ОК.
                              Аз не мисля така.......ако искаш да разгледаме колко конкурси и обществени поръчки са спечелили за миналата година ,мисля че на пръсти се броят.....май повече печелят като подизпълнители отколкото като основни изпълнители.Като ви чета колко много лоши пътища са направили ,на базата на поръчките които са спечелили все чета "Своге","магистралната отсечка около Стара Загора", и имаше още един ...не го запомних.......Избройте поне още пет-шест,нали всичко им е "тотал щета" според някои съфорумци! Мисля че тази година се представят повече от добре.Сещам се че при подобни резултати Алкомета качи над 10 лева ,ще видим и тук ......има време
                              Last edited by спекуланта; 04.06.2020, 00:11.

Коментар

• За ЖП линии и метро станции няма да коментирам, но най - лошите пътища прави тази компания. Лоша рехабилитации, отвратителни проекти за нови шосета и възли, категорично, в цялата страна пътувам, видя ли табела, че ремонтът е от тези, ясно ми е какво ще се случи до няколко години. Така е, защото няма ефективен конрол.

Все пак по една или друга причина печелят почти всички конкурси и като приходи на акция считам, че са ОК.

Коментар

Working...
                                X