IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Абе Коза, пак ли те е яд че изпусна 50% печалба..... а и кой е казал, че няма да влезе в Софикс?! Ае гледай мача без акции, а пък да видим с колко.ще.коригира КФН цената, според мен минимум 1-2 лв нагоре...
    Яд ме е, ама друг път!
    Набълбуканите удавници е хубаво да си свалите розовите очила и да си намажете ските.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Мароооо, пак не позна!
      У Софка щел да влиза и яко Ъп щело да има.
      Тая игра не е за аматьори.
      Абе Коза, пак ли те е яд че изпусна 50% печалба..... а и кой е казал, че няма да влезе в Софикс?! Ае гледай мача без акции, а пък да видим с колко.ще.коригира КФН цената, според мен минимум 1-2 лв нагоре...

Коментар

• Мда, имаше три компании, които качиха над 50% от дъното - фибанкасъ (спасено с държавна помощ за пореден път, където се набиха основните бройки спекуланти в очакване на 5 кинта, които ще видят на куково лято), дървените храни (дед кет баунс) и тук. Дълго време се чудих защо се набиват кинти тук - екселски печалби, мега калпави пътища, дЕведент - нанай си феродо, а акцията расте ли, расте като да е чиста акция. Пробваха се някои да обясняват със Суфлекс и магическия фокусник Нукиту, а то се оказа съвсем стандартната за БФБ вътрешна история. Ми честито на печелившите - те затова нямаме борса, щото тук всички са вътрешняри и некоректни мажоритари, ака екс комуноидни бизнесмени с партийни куфарчета
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Николай Михайлов вече притежава пряко или непряко малко над 90% от капитала на компанията и отправя търгово предложение към другите акционери

Коментар

Изкарахме пари тука..... спаси нещата за тази година Трейсчето, изби минусите, даже и на + ще излезе ппртфейлчето на 3.80..... чакаме корекция на цената на минимум НСА поне 5 лв. и яка печалба. Наздраве!!!
            Мароооо, пак не позна!
            У Софка щел да влиза и яко Ъп щело да има.
            Тая игра не е за аматьори.

Коментар

• Изкарахме пари тука..... спаси нещата за тази година Трейсчето, изби минусите, даже и на + ще излезе ппртфейлчето на 3.80..... чакаме корекция на цената на минимум НСА поне 5 лв. и яка печалба. Наздраве!!!

Коментар

Преди 13 години прибра около 25 млн ако не се лъжа от ИПО-то. Сега иска да се измъкне за под 10 млн. Някак си не е етично да извадиш над 15 млн от капиталовия пазар, като 13 години си работил с тези пари.....
                до сега гледахме, че професора не може да строи качествено ..... но сега вече виждаме, че има друга способност => борсова акула
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• В тази фирма май знаят резултата от вота утре.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Истината е, че утре ще минем 4 лв.

Коментар

• Още една от малкото останали читави компании на борсичката ни се кани да я напусне.
                      Жалко..
                      Мисля, обаче, както при Свилоза и тук без бой да не се дадем.
                      И ако там успяхме с общи усилия да постигнем само17% повишение на цената, то целта тук трябва да е ако не крайна забрана за търгово, то поне доста по сериозно повишение на предлаганата цена.
                      Аз ще обжалвам.

Коментар

• Не се давайте, жалби, каквото трябва, ясно за липсата на дивидент, желае да вземе акциите за без пари, 6-7лв. тук е реалната цена на хартията. Може да си ги плюем за качеството на строежите, но компанията е печеливша и този иска да му подарят дребните акциите си. Стига толкова пишман тарикати.
                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Под 5 лева е подарък за Мажо. Преди 13 години прибра около 25 млн ако не се лъжа от ИПО-то. Сега иска да се измъкне за под 10 млн. Някак си не е етично да извадиш над 15 млн от капиталовия пазар, като 13 години си работил с тези пари..... ако съм на мястото на КФН няма да пусна търговото под цената от ИПО-то, не е ОК!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Дам, като гледам отчетите нещо много малко .. . на 5 бих се навил ... Ако влезе в Софикса на мажо му е спукана работата
                            Почти гарантирано влизаше. Сега, обаче, трябва да помисля, как би се развило това нещо предвид новините.

Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Това ни е пазара ... любимият за мажовците, да му се дава възможност да отписва дръжеството си при EV/EBITDA 3.13 по мои сметки.
                            Нищо ново. Просто още един пример за неспособността на борсата ни да е адекватна оценка на цената на акциите. Нормално е да се възползват от този дефект някои мажоритари.
                            Last edited by margen; 14.07.2020, 19:09.
                            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Тази акция си заслужана 75%товата премия в/у 3,77, само заради ефективноста и ликвидноста си на БФБ!!!
                              Last edited by inta53; 14.07.2020, 19:30. Причина: да си коригирам предложенията, че са много ниски

Коментар

• 25% тежест на нетна стойност на активите при 123 млн. собствен каитал!! Малко обидно!

Коментар

Working...
                                X