If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момичетата на късмета Факи,Гаки и ПаКи нещо изчезнаха и не помагат изобщо да напълниме тънко в този труден момент да направят поне една игра с публиката
Takива като теб могат само да напълнят гащите. И няма да е тънко. Доста ефектно ще е.
лоши думи за баланса можеш ли да кажеш, Ф.......
Ааа, нищо лошо, нали разбираш - или добро, или нищо...
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Фяакушката и тук ли се е изходил..........хахахахаха...!;-))
Ей тази факушка, от гледане само,
ще и изтекат очите, ама то да инвестираш някъде си трябват и топки! :-))
A ти къде инвестира, пепчо? На тези като теб топките им ги резнаха, и вече са евнуси...
Точат едни медени гласчета как сега е момента, та белким още някой се преебе и се набута...
И на кое казвате инвестиция? Някои от вас инвестираха в трейски на цени от 250 -150лв (като луковата глава) но вече изчезнаха, не пишат.
Но - балъците никога не свършват - сега дойдоха други, по глупави и алчни, които се набутаха на 100 до 70 лева.
После дойдоха други...
Промоция, нали разбирате...
И вас ще ви видим, и вас ще изпратим по живо по здраво.
И на вас ще се смеем и подиграваме.
А колкото до мен - като му дойде времето за инвестиране, тогава ще инвестирам. Това време обаче е мнооо-го далече още.
Тук например 15 лева ще видим скоро...
Момичетата на късмета Факи,Гаки и ПаКи нещо изчезнаха и не помагат изобщо да напълниме тънко в този труден момент да направят поне една игра с публиката
Takива като теб могат само да напълнят гащите. И няма да е тънко. Доста ефектно ще е.
лоши думи за баланса можеш ли да кажеш, Ф.......
Коментар
SoKoLoV
Факуш и тука ли си пишеш глупостите...
Не разбра ли,че българските акции са свръх продадени и ще се окажат много ефтини... в сравнение с тези на Някой компании в Сащ...дори,защото тука има призводство и приходи които намаляват сега но ги има...дали зад океана имат такива въобще и такива като теб са кьорфишеци...
Тук е скучно,батьовото,поне засега.Премести се на"Пътища".Забавлявай се,при това всичко е безплатно.
Коментар