If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как смятате , обратното изкупуване дали е задължително или е пожелателно( по решение на изпълнителните директори).Според мен има нещо мътно...
Ако е задължително, защо не се изкупува на ниските нива, а трябва да се чака до 140 лв примерно...
Мяса ми на ПР кампания... с валяци.
За 5год. е......нали се сещаш, че това е все едно нищо, ама абсолютно нищо, така че не търси игла в купа сено
Как смятате , обратното изкупуване дали е задължително или е пожелателно( по решение на изпълнителните директори).Според мен има нещо мътно...
Ако е задължително, защо не се изкупува на ниските нива, а трябва да се чака до 140 лв примерно...
Мяса ми на ПР кампания... с валяци.
Хайде трейсианци, днес пак фърчим нагоре, вече сме на 33 лв., така че нивото от 30лв. е подсигурено.
Време е да погледнем пак нагоре и да скачаме на нивата които имахме тук ... къде 200лв., къде 300лв. и нагоре ....
Успех на всички тук!!!
Не е препоръка.
Фяакушката и тук ли се е изходил..........хахахахаха...!;-))
Ей тази факушка, от гледане само,
ще и изтекат очите, ама то да инвестираш някъде си трябват и топки! :-))
A ти къде инвестира, пепчо? На тези като теб топките им ги резнаха, и вече са евнуси...
Точат едни медени гласчета как сега е момента, та белким още някой се преебе и се набута...
И на кое казвате инвестиция? Някои от вас инвестираха в трейски на цени от 250 -150лв (като луковата глава) но вече изчезнаха, не пишат.
Но - балъците никога не свършват - сега дойдоха други, по глупави и алчни, които се набутаха на 100 до 70 лева.
После дойдоха други...
Промоция, нали разбирате...
И вас ще ви видим, и вас ще изпратим по живо по здраво.
И на вас ще се смеем и подиграваме.
А колкото до мен - като му дойде времето за инвестиране, тогава ще инвестирам. Това време обаче е мнооо-го далече още.
Тук например 15 лева ще видим скоро...
Отново си в грешка, но това, разбира се, вече не прави впечатление на никой.
Може да инвестираш единствено във вазелин, за да притъпиш болката.
НО и за това ти трябват стинки.
Затова не губи време, а бегай и заработвай.
Коментар