IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трейс Труп Холд

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Хм,
      Ми то повечето от апартаментите и почти всички паркоместа са вече продадени или капарирани
      Така като гледам половината са продадени или капарирани. Ако смятам правилно 60 апартамента имат за продажба от 117. На народа дай му апартаменти да купува. Знаем си го, парите в България или в депозити, или в недвижими имоти.

Коментар

• Хм,
        Ми то повечето от апартаментите и почти всички паркоместа са вече продадени или капарирани

Коментар

• Колко човека са нужни за монтаж на знак?

Коментар

• https://salesproperties.imot.bg/pcgi...&f3=&f4=&f11=2

https://traceproperties.bg/bg/

Коментар

• Пакети прелитат тук и с първи договор в Румъния се похвалиха, ама масата хора тук разтовариха май за радост на Михайлов

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
                Би ли споделил някой, кой посредник така тихичко купува тук ?
                Е то кой купува или продава за мен вече няма никакво значение. Ако мажо реши да ни извърти - ще ни врътне така или иначе.
                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не знаем, твърде тихичко го прави
                  имаш лайк от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
                    Би ли споделил някой, кой посредник така тихичко купува тук ?
                    Не знаем, твърде тихичко го прави

Коментар

• Би ли споделил някой, кой посредник така тихичко купува тук ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Point of view Разгледай мнение
                        Според Вас ще има ли ново търгово тук?
                        След начина, по който се развиха събитията при първото търгово, вече е без значение дали ще има второ... Поне за мен е така, а и ако проследиш динамиката на фрий-флуота и на броя акционери на дружеството от септември насам ще разбереш, че мнозина разсъждават по този начин.
                        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Point of view Разгледай мнение
                          Според Вас ще има ли ново търгово тук?
                          Може, но първо ще се постараят да падне още цената, като си взимат големи бонуси и не разпределят дивиденти, по всякакви възможни начини да се точи, докато дребните гледат тъжно. В един момент всички сами ще искат да се отърват от артиите. Това е само една хипотеза, може и да не се сбъдне.

Коментар

• Според Вас ще има ли ново търгово тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Да, вчерашните съвпаднаха с бройката на Алианц, днес минаха и повечето на ЕТФ-а предполагам. Това ще видим след сетълмънта Но явно слязохме някой да си ги вземе по-евтино и това беше
                              И сега к'во? Промоциите свършиха?! Тъкмо живна оборота

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                                прибраха пакета на Никито )) сега как се надлъгваме с професора)
                                Не знам дали "надлъгване" е правилната дума? Май по-скоро ще продължи играта на "котка и мишка", в която на професора определено не е отредена ролята на мишката.
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X