Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеБи ли споделил някой, кой посредник така тихичко купува тук ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Point of view Разгледай мнениеСпоред Вас ще има ли ново търгово тук?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Point of view Разгледай мнениеСпоред Вас ще има ли ново търгово тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Да, вчерашните съвпаднаха с бройката на Алианц, днес минаха и повечето на ЕТФ-а предполагам. Това ще видим след сетълмънта Но явно слязохме някой да си ги вземе по-евтино и това беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеприбраха пакета на Никито )) сега как се надлъгваме с професора)Vanitas vanitatum...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Да, вчерашните съвпаднаха с бройката на Алианц, днес минаха и повечето на ЕТФ-а предполагам. Това ще видим след сетълмънта Но явно слязохме някой да си ги вземе по-евтино и това беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Преди две седмици след излизането на алианс съм си отбелязъл това;-мисля че са днешните бройкиТрейс Груп -30,3xил. акц
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНякой доволно се добра до 30 тона на цена, която съответства на EV/EBITDA 2.4, въпреки че провизираха доста работи за да смъкнат печалбата.
Преди две седмици след излизането на алианс съм си отбелязъл това;-мисля че са днешните бройкиТрейс Груп -30,3xил. акц
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
По въпроса за байбека ,той може да започне веднага щом се гласува на ОСА в смисъл няма нужда да е излязал консолидиран отчет ,а по всяко време.Относно Батя доколкото си спомням публикувания му портфейл той няма ТРАСЕ и като цяло тук няма вече кой знае колко много спекуланти,повечето са дългосрочен ритейл.Варианта с паникьосването може да се случи другаде ,но едва ли тук при нас. Все още не се надуло нищо.........освен ако не мислиш че до юни ще се е случило кой знае какво.То като гледам телевизионните новини от сега е ясно че повече от 50 процента въобще няма да пожелаят да се ваксинират.Естествено във времето може да се случат много непредвидими неща.........включително и подобен на твоя сценарий,просто вероятността към настоящия момент е много малка
един колега, който водих на срещи в публични дружества в България 2007 г. ми каза, че има нещо криво у нас ? понятието дългосрочен навън се схваща като 5-10 години, а в България 1-2, г. даже в някои случай 6 месеца. Обясних, че хората инвестират парите си за ядене на борсата, а той се възхити и каза, че това е грешка, но все от някъде трябва да се започне, за да има кап. пазарIM d best
Коментар
Коментар