IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не знаем, твърде тихичко го прави
    имаш лайк от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
      Би ли споделил някой, кой посредник така тихичко купува тук ?
      Не знаем, твърде тихичко го прави

Коментар

• Би ли споделил някой, кой посредник така тихичко купува тук ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Point of view Разгледай мнение
          Според Вас ще има ли ново търгово тук?
          След начина, по който се развиха събитията при първото търгово, вече е без значение дали ще има второ... Поне за мен е така, а и ако проследиш динамиката на фрий-флуота и на броя акционери на дружеството от септември насам ще разбереш, че мнозина разсъждават по този начин.
          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Point of view Разгледай мнение
            Според Вас ще има ли ново търгово тук?
            Може, но първо ще се постараят да падне още цената, като си взимат големи бонуси и не разпределят дивиденти, по всякакви възможни начини да се точи, докато дребните гледат тъжно. В един момент всички сами ще искат да се отърват от артиите. Това е само една хипотеза, може и да не се сбъдне.

Коментар

• Според Вас ще има ли ново търгово тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Да, вчерашните съвпаднаха с бройката на Алианц, днес минаха и повечето на ЕТФ-а предполагам. Това ще видим след сетълмънта Но явно слязохме някой да си ги вземе по-евтино и това беше
                И сега к'во? Промоциите свършиха?! Тъкмо живна оборота

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                  прибраха пакета на Никито )) сега как се надлъгваме с професора)
                  Не знам дали "надлъгване" е правилната дума? Май по-скоро ще продължи играта на "котка и мишка", в която на професора определено не е отредена ролята на мишката.
                  Vanitas vanitatum...

Коментар

Да, вчерашните съвпаднаха с бройката на Алианц, днес минаха и повечето на ЕТФ-а предполагам. Това ще видим след сетълмънта Но явно слязохме някой да си ги вземе по-евтино и това беше
                    Не става буря в/с чаша вода

Коментар

• Аз наивно се бях заложил доста по-надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Преди две седмици след излизането на алианс съм си отбелязъл това;-
                        Трейс Груп -30,3xил. акц
                        мисля че са днешните бройки

Коментар

Някой доволно се добра до 30 тона на цена, която съответства на EV/EBITDA 2.4, въпреки че провизираха доста работи за да смъкнат печалбата.

Преди две седмици след излизането на алианс съм си отбелязъл това;-
                          Трейс Груп -30,3xил. акц
                          мисля че са днешните бройки

Коментар

• прибраха пакета на Никито )) сега как се надлъгваме с професора)
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Някой доволно се добра до 30 тона на цена, която съответства на EV/EBITDA 2.4, въпреки че провизираха доста работи за да смъкнат печалбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

По въпроса за байбека ,той може да започне веднага щом се гласува на ОСА в смисъл няма нужда да е излязал консолидиран отчет ,а по всяко време.Относно Батя доколкото си спомням публикувания му портфейл той няма ТРАСЕ и като цяло тук няма вече кой знае колко много спекуланти,повечето са дългосрочен ритейл.Варианта с паникьосването може да се случи другаде ,но едва ли тук при нас. Все още не се надуло нищо.........освен ако не мислиш че до юни ще се е случило кой знае какво.То като гледам телевизионните новини от сега е ясно че повече от 50 процента въобще няма да пожелаят да се ваксинират.Естествено във времето може да се случат много непредвидими неща.........включително и подобен на твоя сценарий,просто вероятността към настоящия момент е много малка
                                все пак моля те погледни регламент 596 https://eur-lex.europa.eu/legal-cont...lex:32014R0596
                                един колега, който водих на срещи в публични дружества в България 2007 г. ми каза, че има нещо криво у нас ? понятието дългосрочен навън се схваща като 5-10 години, а в България 1-2, г. даже в някои случай 6 месеца. Обясних, че хората инвестират парите си за ядене на борсата, а той се възхити и каза, че това е грешка, но все от някъде трябва да се започне, за да има кап. пазар
                                IM d best

Коментар

Working...
                                X