IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трейс груп холд АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 16-06-2017г. от 11:00 часа в София - 1408, ул. Никола Образописов №12, при следния дневен ред:

6. Вземане на решение за разпределяне на печалбата за 2016 г. по предложение на Управителния съвет;
    Проект за решение: Общото събрание на акционерите разпределя печалбата на дружеството за 2016 г., съгласно направеното предложение от Управителния съвет, съгласувано с НС, както следва: от печалбата /след данъци/ в размер на 5 116 052,10лв. /пет милиона сто и шестнадесет хиляди петдесет и два лева и десет стотинки/една част ще бъде разпределена във Фонд „Развитие“, а друга част – съгласно предложение на акционерите, да бъде раздадена като дивидент. В случай, че няма предложения за дивидент, цялата печалба да се разпредели във фонд „Развитие“.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Доколкото си спомням обратното ще работи до 6 април ....а после?
      да не искаш да развиеш варианта че са вътрешнари и ако се продължи да купуват след 10 дни за своя сметка а после да го препродадат ако ОСА го продължи....?
      Удължаването на срока за обратно изкупуване го прави СД. Няма нужда от ОСА.

Коментар

• Нищо не развивам, но и под 4ка нищо не давам!
        Достатъчно съм я намалил и преобразувал във видове фарми и расни планини, та в момента същите са и длъжници.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Шестицата е отнася као вук заец , само Капман да се включат за първия клиент пакет да сберът , -да не говорим , че и обратното им е поверено!!!
          !
          Доколкото си спомням обратното ще работи до 6 април ....а после?
          да не искаш да развиеш варианта че са вътрешнари и ако се продължи да купуват след 10 дни за своя сметка а после да го препродадат ако ОСА го продължи....?

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Чак пък такава сигурност! На какво отгоре? А ако закарат ЕУБГ на 1.20? Даже и при новия ФФ, вие трябва да закарате Трасето на 5 кинта. Не бих залагал на това, поне не и с такава сигурност. Не, че не е възможно...
            Шестицата е отнася као вук заец , само Капман да се включат за първия клиент пакет да сберът , -да не говорим , че и обратното им е поверено!!!
            !

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Е кво да се отказваме от екшъна тук и навън ли като сме минали 40-те?Аз 51 минах и не се отказвам от шоуто.А от кога съм в него,,,,,Не питай.
              Всеки сам си решава, къде ще играе. Аз от инфраструктура на БФБ с тоя track record бягам, колкото може по-надалече. На теб, успех в играта!
              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Всичко е възможно, така е. А иначе, за "младежа", благодаря. Откак минах 40, все по-рядко ми се случва.
                Е кво да се отказваме от екшъна тук и навън ли като сме минали 40-те?Аз 51 минах и не се отказвам от шоуто.А от кога съм в него,,,,,Не питай.

Коментар

Всичко е възможно малдеж,всичко не се пъни толкова!Ще видиш след няколко месеца кво ще стане!!!(Не препоръка за нищо,дори за търговия с акции на "БФБ"-то.)Кви пет,шест,седем.....лева.
                  Всичко е възможно, така е. А иначе, за "младежа", благодаря. Откак минах 40, все по-рядко ми се случва.

Коментар

Чак пък такава сигурност! На какво отгоре? А ако закарат ЕУБГ на 1.20? Даже и при новия ФФ, вие трябва да закарате Трасето на 5 кинта. Не бих залагал на това, поне не и с такава сигурност. Не, че не е възможно...
                    Всичко е възможно малдеж,всичко не се пъни толкова!Ще видиш след няколко месеца кво ще стане!!!(Не препоръка за нищо,дори за търговия с акции на "БФБ"-то.)Кви пет,шест,седем.....лева.

Коментар

Тук пак ще влезем в SOFIX,на 99% съм сигурен вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Така е бе човек, просто си губя времето пишейки из форума, и се кефя че ми бяха потънали гемиите преди няколко дни, бая се накълвах тук за да осреднявам и малко ме бе хванало шубето .
                        Не че сега не ме е страх, ама пък от друга страна ако не те е страх, значи си глупак!

Успех на колегите в тази позиция !
                        Мани,мани до 2и5К загуба над 4 Бона.И аз тъпотии да усреднявам,но всичко ще си дойде на мястото.Тук пак ще влезем в SOFIX,на 99% съм сигурен вече.Айде успех на всички и нали си знаете за НИЩО НЕ Е ПРЕПОРЪКА РАЗБИРА СЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

има и друг вариант да не те е страх - когато не рискуваш достатъчно
                          В този случай предполагам и печалбата няма да е достатъчно

Коментар

• Случайно сърбетата да са платили тяхното шосе?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение

ей добитък, дивидентите се раздават на база неконсолидиран отчет, а не на база консолидирания. научете ги най-накрая тези неща!
                              Ако го сметнем - реципрочен на миналогодишните кажи речи 19милки >0.14 ; - то ще да е ~0.04

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Така е бе човек, просто си губя времето пишейки из форума, и се кефя че ми бяха потънали гемиите преди няколко дни, бая се накълвах тук за да осреднявам и малко ме бе хванало шубето .
                                Не че сега не ме е страх, ама пък от друга страна ако не те е страх, значи си глупак!

Успех на колегите в тази позиция !
                                има и друг вариант да не те е страх - когато не рискуваш достатъчно
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X