IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• почват и в германия да опипват почвата. Интересно е дали имат нещо конкретно или тепърва ще тестват нагласите. Професора като че ли не обича да стреля на сляпо, така че да видим. Имам малко бройки тук и си мисля, че ако я избутат над пет лева, после шестицата е в кърпа вързана. Това е на база технически анализ

Коментар

• Изграждането на участъка Пирот-Димитровград на коридор 10 с дължина 14,3 км приключи през декември, като изпълнител е българската Трейс Груп Холд. Тогава сръбското правителство обяви, че участъкът ще бъде пуснат в експлоатация след завършването на 8,6-километровия обход на Димитровград, строен от гръцката строителна компания Актор.

Дали са им платили вече?
      “Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”

Коментар

• Дъщерни дружества на Трейс с най-добри оферти за поддържане на пътища в Сърбия

http://www.investor.bg/novini-i-anal...yrbiia-245188/

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/remonti-pave...-26247577?nt=4

Коментар

• „Трейс Груп Холд“ АД спечели поръчка за подновяване на железния път в междугарието Змейово – Стара Загора

http://www.x3news.com/download/?id=363193

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Гледам, че цената плавно расте..тук има ли шанс за Софикс?
              Ще видим съвсем скоро, но като гледам май няма да го бъде. Не знам какво ви радват тия прогнозни приходи. Нека да видим печалба дали ще оставят.
              “Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Гледам, че цената плавно расте..тук има ли шанс за Софикс?
                Не ми остана време да си ъпдейтна справките с данните от миналата седмица, но да, има съвсем реален шанс. Сърбят ме ръцете да го "изспекулирам", но като правило не инвестирам в инфраструктурни.
                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Гледам, че цената плавно расте..тук има ли шанс за Софикс?

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Trace1.jpg
Views:	1
Size:	37.5 КБ
ID:	3227330
                    Резултатът от новите поръчки идвааааа... Що не четете, а?

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=361481

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                        Ами
                        -видял че може да изкара другаде повече отколкото му е загубата
                        -направил някому услуга - с тези обеми по трейса това е станалало най-лесно на ези нива. А загубата му е осребрена на ръка
                        -искал да инвестира а после щерката му поискала за море ...

Има ли смисъл да продължавам да гадая ?
                        Не няма , направи ми впечатление че е купил 1800 бр, а е продал 2000 бр. и се замислих, това да не е някаква стратегия за намаляване на загубата. Т.е. осредняваш и продаваш, и така психологически по-малко си загубил.

Интересна стратегия

Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                        Ами
                        -направил някому услуга - с тези обеми по трейса това е станалало най-лесно на ези нива. А загубата му е осребрена на ръка
                        Това не го разбрах ?

Коментар

• Ами
                          -видял че може да изкара другаде повече отколкото му е загубата
                          -искал да инвестира а после щерката му поискала за море ...

Има ли смисъл да продължавам да гадая ?

Коментар

• "Във връзка с изискванията на чл.17, параграф 1 от Регламент 596/2014 с настоящото уведомяваме обществеността относно следното:

В „Трейс Груп Холд“ АД е постъпило уведомление по чл. 19, параграф 1 от Регламент ЕС 596/2014, съгласно което Манол Кавръков – в качеството си на лице на ръководна длъжност като ръководител направление“Търговия, спедиция и логистика“, уведомява за сключени от него сделки, а именно:
                            • покупка на 1 800 броя акции с право на глас на регулиран пазар в Р България на средна цена 4,50 лв. за акция с дата на сетълмент 29.06.2017 г.
                            продажба на 2000 броя акции с право на глас на регулиран пазар в Р. България на средна цена 4,40 лв. с дата на сетълмент 07.07.2017 г. Сделката за продажба е извършена въз основа на разрешение от „Трейс Груп Холд АД“ съгласно чл. 19, параграф 12, т. А от Регламент ЕС 596/2014. "

Правилно ли разбирам, че колегата е купил акции на 1800 бр на 4,50лв/бр ; и после е продал 2000 на 4,40 лв.бр. или нещо съм в грешка с тази новина?
                            И ако е така каква е идеята, да намалиш загубата ли?

Коментар

• Абе що стана тия нали щеха да строят на шейховете и незмам си кой там. Толкова беха, като падаше КТБ тогава си накупих, сега нещо позациклили ми се струват... строят като луди и накрая едното нищо... а ако им се търсеха неустойки вече да са фалирали сигурно. То целото БФБ качи тия пропаднаха... Изглежда още трябва да се чака тук...

Коментар

• http://www.x3news.com/download/?id=355071

Коментар

Working...
                                X