IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

OK!

Няма да се оправи тази държава с такива хора в нея! Жалка работа!

Живи здрави!
    Няма защо да се доверяваш с пари на изчисленията на някой друг, това е жалко и смед това да искаш някой да ти плаща сметката!

Коментар

• Е все пак логичното ще се случи и правдата ще възтържествува. Глупостите на 4f4 обаче ще си останат

"Ръководството на борсата отново се извинява за допуснатата грешка, като ще разгледа евентуални претенции за претърпени вреди от страна на борсови членове и техни клиенти, сключили сделки на 08.09.2017 г. до момента на спиране на търговията с двете компании."

Няма как да е другояче, ясно им е че проблема е в тях, нанесли са щети и жалби или дела няма да завършат в тяхна полза! Има ощетени купувачи на Трейс и продавачи на Неохим днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Разбира се че е тъпо да се доверяваш на сметките на някой, дори и да е борсовия оператор! Направи си сметките сам! Глупостите пишеш ти!
        OK!

Няма да се оправи тази държава с такива хора в нея! Жалка работа!

Живи здрави!

Коментар

Амиго, стига сте писали глупости. Никакво значение няма какво смятам аз или ти, а това какво смята борсата - пример от март месец като вкараха абсолютно неправилно Еврохолд в индекса за сметка на ИХЛБЛ.

Същото е и в съда - няма никакво значение ти или аз какво мисля, важно е съдията какво казва ....

Сгрешили хората че се доверили на официално съобщение на борсовия оператор .... не се спряхте с глупостите
          Разбира се че е тъпо да се доверяваш на сметките на някой, дори и да е борсовия оператор! Направи си сметките сам! Глупостите пишеш ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Някакви спекуланти решили да фронтръннат индексен фонд! И се доверили на изчисления, които не са правили те! Тъпо е, имат критериите за влизане, ако си бяха сметнали сами щяха да знаят кой влиза и кой излиза! Нищо не е станало толкова! Спокойно!
            Амиго, стига сте писали глупости. Никакво значение няма какво смятам аз или ти, а това какво смята борсата - пример от март месец като вкараха абсолютно неправилно Еврохолд в индекса за сметка на ИХЛБЛ.

Същото е и в съда - няма никакво значение ти или аз какво мисля, важно е съдията какво казва ....

Сгрешили хората че се доверили на официално съобщение на борсовия оператор .... не се спряхте с глупостите

Коментар

Тук си много далече от истината!

Инвеститори претърпяват загуби поради допусната (волно или неволно) грешка от страна на борсовия оператор. За определението "сериозен инвеститор" не знам какво имаш предвид, но навън какви движения можеш да видиш продиктувани от излизане на компании от индекс или на цели държави от някой списък (например до вчера го водили като emerging market, а от днес станал frontier). А това кой губи от грешката на борсата - дали спекуланти или институционални инвеститори (според мен има и от двата вида със сделки днес) - не бих се ангажирал да коментирам кои от двата вида са по-важни за съществуването на един капиталов пазар ...
              Някакви спекуланти решили да фронтръннат индексен фонд! И се доверили на изчисления, които не са правили те! Тъпо е, имат критериите за влизане, ако си бяха сметнали сами щяха да знаят кой влиза и кой излиза! Нищо не е станало толкова! Спокойно!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Защо смяташ така, - това си е груба спекула, няма сериозен инвеститор да се набута в хартия заради това че ще влиза в някакъв индекс (без да има някаква промяна или новина за фундамента)
                Тук си много далече от истината!

Инвеститори претърпяват загуби поради допусната (волно или неволно) грешка от страна на борсовия оператор. За определението "сериозен инвеститор" не знам какво имаш предвид, но навън какви движения можеш да видиш продиктувани от излизане на компании от индекс или на цели държави от някой списък (например до вчера го водили като emerging market, а от днес станал frontier). А това кой губи от грешката на борсата - дали спекуланти или институционални инвеститори (според мен има и от двата вида със сделки днес) - не бих се ангажирал да коментирам кои от двата вида са по-важни за съществуването на един капиталов пазар ...

Коментар

Купилите днес тук да видим как ще бъдат обезвъзмездявани, но някой трябва да плати сметката!
                  Хаха, няма сметка за плащане, и никой няма да бъде "обезвъзмездяван"! Хахаха! Това че има някаква грешка ОК, тя беше коригирана!

Коментар

• Купилите днес тук да видим как ще бъдат обезвъзмездявани, но някой трябва да плати сметката!
                    Защо смяташ така, - това си е груба спекула, няма сериозен инвеститор да се набута в хартия заради това че ще влиза в някакъв индекс (без да има някаква промяна или новина за фундамента)
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение

гледай пазара и сам се прецени къде бъркаш. виждаш отделните дървета, а не виждаш гората. По твоята логика тук цената трябваше да пада, а се вдигна. Кой е прав и кой е крив? Да, знам, ще почнеш да ми говориш бла, бла, той пазара, той софикс, бла, бла, но ти липсва цялостния поглед. Успех.
                      Трейс value акция ли е?

Коментар

• имах тук когато беше на 6-7 купени на 5.25 . Сега отдавна нямам гледам от интерес с по едно око. Под 5 не си взех на 4 щях да се замисля. Много спекулативно ми се видя. Успех на всички държащи тук
                        Last edited by pepe1234; 08.09.2017, 14:03.

Коментар

• Купилите днес тук да видим как ще бъдат обезвъзмездявани, но някой трябва да плати сметката!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                            ей това точно е причината да продължа да бъда пас и аз по тази позиция, много точно си го казал.
                            Нито тук, нито доверие, нито е препоръка))))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• търсете свестни адвокати )
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

я кажи как го виждаш бъдещето тук? защото аз виждам загуби даже в добрите години, представи си какво предстои при рецесия
                                гледай пазара и сам се прецени къде бъркаш. виждаш отделните дървета, а не виждаш гората. По твоята логика тук цената трябваше да пада, а се вдигна. Кой е прав и кой е крив? Да, знам, ще почнеш да ми говориш бла, бла, той пазара, той софикс, бла, бла, но ти липсва цялостния поглед. Успех.

Коментар

Working...
                                X