IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    И аз набързо))
    Двата фактора си ги има!.....к'во ли ни чака))
    Успех)
    съни .. ти не спиш ли бе ..

Коментар

• И аз набързо))
      Двата фактора си ги има!.....к'во ли ни чака))
      Успех)

Коментар

• Казах ли ви, че не разбирате от майтап

Първоначално изпратено от GALBA
        Първоначално изпратено от just a shit
        Чудя се ,B.Graham,как ти се разговаря с това!!!
        Ами то самото ти присъствие тук е за чудене. Какво научаваш от тук? Селяния до шия. Ама явно не можахте да се сетите какво намекнах.
        Айде със здраве. Надъхвайте се колко големи експерти сте всички. Че кой не е направил пари на БФБ. Маймуни да пуснеш пак ще са на печалба
        Е, така се понася ,пък и си прав!
        Първоначално изпратено от ход
        И един безплатен съвет от портиера на борсата: Като ви гледам така един от двата фактора за корекция е налице и дори е преизпълнен. Остава и другото условие да се изпълни. И тогава ще става весело
        Късмет на експертите по борсова търговия пък аз ще ви чакам на изхода, нали съм портиер
        Взимам си думите назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
          И един безплатен съвет от портиера на борсата: Като ви гледам така един от двата фактора за корекция е налице и дори е преизпълнен. Остава и другото условие да се изпълни. И тогава ще става весело
          Късмет на експертите по борсова търговия пък аз ще ви чакам на изхода, нали съм портиер
          Виж ся))като портиер - добричък и в час с всичко, ще ни светнеш ли за факторите - единия, дето вече е изпълнен в графика и другия дето го чакаш )

И много извинявай, но малко съм разочарована - толкова добре се представяше, че едва забелязах как си пренебрегнал 3-4 думички, дето почти...а бе, направо на чист български си беше написал....друг път, по-отговорно)))
          Съни, съвсем набързо, че трябва да изчезвам
          Единият фактор е настроението на участниците на пазара (sentiment)
          Другият е свободния паричен ресурс.
          Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от just a shit
            Виж ся))като портиер - добричък и в час с всичко, ще ни светнеш ли за факторите - единия, дето вече е изпълнен в графика и другия дето го чакаш )

И много извинявай, но малко съм разочарована - толкова добре се представяше, че едва забелязах как си пренебрегнал 3-4 думички, дето почти...а бе, направо на чист български си беше написал....друг път, по-отговорно)))

Коментар

• Лека на всички. И ще извинявате за писанията ми, но просто не сдържах.

Коментар

• "Маймуни да пуснеш пак ще са на печалба"
                Tova mi haresa:-)
                Dali da ne probvame puk?

Коментар

Ами то самото ти присъствие тук е за чудене. Какво научаваш от тук? Селяния до шия. Ама явно не можахте да се сетите какво намекнах.
                  Айде със здраве. Надъхвайте се колко големи експерти сте всички. Че кой не е направил пари на БФБ. Маймуни да пуснеш пак ще са на печалба

Е, така се понася ,пък и си прав!

Коментар

Взимам си думите назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA

Коментар

• И един безплатен съвет от портиера на борсата: Като ви гледам така един от двата фактора за корекция е налице и дори е преизпълнен. Остава и другото условие да се изпълни. И тогава ще става весело

Коментар

• Чудя се ,B.Graham,как ти се разговаря с това!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                            Пари от борсата е направил, като портиер.
                            Много добре знае за какво става въпрос,прави се на луд .

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Понеже много хора приемат това ИПО като игра след като приключи то и КФН-то затегне изискванията за КОБОС-ите ще има пак плач от хора непрочели и една книжка.Тази година се печелеше лесно.И всякакви субекти понаправиха пари и се мислят за инвестиционни гурута.Сами ще си сложат "примката".Защото КОБОС-а не "Лего" или "Монополи".
                              Мъ и аз нъправих некуй лев от кобуса па ми се чини да ти дам некуй лев да ме обучиш. Ко шъ каиш? Хорътъ гуворят чи си бил голем иксперт книги си писъл
                              шъ мъ обучиш ли? Чи то около мен саму иксперти амъ аз нъ теб повичи ти вервам шъ знаиш
                              Благодаря за доверието.Експертите около теб ще се справят сигурно.Но ме съмнява че си направил пари от КОБОС-а.
                              ку штеш вервъй то имъ ли някуй на загубъ от кобусъ? мъ идно птиченци ми казъ чи кат си обърни пълъчинката и шъ има многу риев баткъ чи така завършвъли нъкрая ништата
                              аи аз шъ легам че утри в девет и половинъ ше го игръм пазаръ
                              Пари от КОБОС не си направил.От търговия на борсата може но от КОБОС - няма как.Ето колко ги разбираш нещата.Лека нощ.
                              Мъ и ти явну ни ги разбираш ништата саму петниш имито на Бенджамина. Аре легай си

Коментар

• Пари от борсата е направил, като портиер.

Коментар

Working...
                                X