Аз от моя брокер от Бенчмарк съм си мното доволен. Дори и на тъпичките въпроси ми отговарят и то с желание. А и от бек офиса са на ниво, аз друп брокеп не съм имал, но работата с Бенч-а е определено приятна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят брокер и неговите номера
Collapse
X
-
Elana
Аз от моят брокер съм доволен. Нямам опит с други и не мога да направя съпоставка. Всичко се изпълнява до 10 sec хората са коректни пък и аз не съм от най-активните до момента поради липса на активи... Единственото може би, че осещам на лайшки въпроси отговарят с нежелание
Все пак аз може би изградих основите и се надявам да не ги изнервям с въпроси относно фундамента на търговията.
Поздрави на целият екип на Елана и пожелания за същият дух.Не е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Моят брокер и неговите номера
Та значи моя брокер от КАРОЛ си е много читав и го любя, ама много маймуни ли станахме на клона, мързи ли го от време на време ама некои поръчки се изпълняват от дъжд на ветер.
Лошото е, че някой път ги изпълнява за 20 сек, друг за 40, а и по-тежки случаи има. А в 9:30 знаете как е. Последната за ZARYA от 15ч ми я изпълни на другия ден сутринта. Понесъл съм некои загуби, ама и още мога да понеса. Да ми е жив и здрав, че и некой лев спечелихме.
Споделете и вие за вашия брокер.
п.п. не е черен ПР, защото Карол е пърия ми и надявам се последен ИП.
не съм имал др. проблеми с тях, винаги са били много коректни.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар