If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако е така браво на брокерите от БЕНЧМАРК. Лично аз се надявам нещата с изпълнението на поръчките в КАРОЛ да се подобрят.
Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
Първоначално изпратено от Alan Greenspan
Поръчките изпълняват ли ги навреме?
Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
Аз от моя брокер от Бенчмарк съм си мното доволен. Дори и на тъпичките въпроси ми отговарят и то с желание. А и от бек офиса са на ниво, аз друп брокеп не съм имал, но работата с Бенч-а е определено приятна.
За година и половина само ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ СА СЕ ЗАБАВИЛИ С 35 СЕКУНДИ, ВСИЧКО ДРУГО Е БИЛО ДО 10 СЕКУНДА
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Аз от моя брокер от Бенчмарк съм си мното доволен. Дори и на тъпичките въпроси ми отговарят и то с желание. А и от бек офиса са на ниво, аз друп брокеп не съм имал, но работата с Бенч-а е определено приятна.
За година и половина само ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ СА СЕ ЗАБАВИЛИ С 35 СЕКУНДИ, ВСИЧКО ДРУГО Е БИЛО ДО 10 СЕКУНДА
като стана дума за Кобоса и да не отварям друга тема имам следния въпрос. Понеже нямам и не съм виждал досега Кобос - приятел иска да си вземе, дали мога аз да купувам/продавам през неговия Кобос. Или всички сделки са автоматично на негово име. Мога ли да участвам в IPO през неговия Кобос?
Отваряш си нов Кобос в друго ИП. При старото се обаждаш да ти разяснят процедурата и комисионните по прехвърлянето на книжата и всичко ти е наред с доставчиците.
Искам да попитам "ЗНАЕЩИТЕ": Как се сменя доставчикът на COBOS? Примерно: Имам си портфейл от 5-6 вида акции и ми се прииска утре да си купя COBOS от друг брокер. Как става цялото "прехвърляне" на акции,комисионни и т.н.? Някой знае ли? Предварително Благодаря!
Не знам кой е "върха на сладоледа" - мисля, че този който работи добре със своите клиентите си заслужава комисионните.
КАРОЛ определено почнаха да имат проблеми с бързината на изпълнение и това ме тревожи, защото преди не беше така. Харесва ми, че мога да получа движението по сметката си на мейл, което знам че не всички ИП го предлагат.
Абсолютно същото мисля , а и поръчките изпълняват навреме
Коментар