IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят брокер и неговите номера

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако е така браво на брокерите от БЕНЧМАРК. Лично аз се надявам нещата с изпълнението на поръчките в КАРОЛ да се подобрят.

Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
    Първоначално изпратено от Alan Greenspan
    Поръчките изпълняват ли ги навреме?

Аз от моя брокер от Бенчмарк съм си мното доволен. Дори и на тъпичките въпроси ми отговарят и то с желание. А и от бек офиса са на ниво, аз друп брокеп не съм имал, но работата с Бенч-а е определено приятна.
    За година и половина само ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ СА СЕ ЗАБАВИЛИ С 35 СЕКУНДИ, ВСИЧКО ДРУГО Е БИЛО ДО 10 СЕКУНДА
    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
      Поръчките изпълняват ли ги навреме?

Аз от моя брокер от Бенчмарк съм си мното доволен. Дори и на тъпичките въпроси ми отговарят и то с желание. А и от бек офиса са на ниво, аз друп брокеп не съм имал, но работата с Бенч-а е определено приятна.
      За година и половина само ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ СА СЕ ЗАБАВИЛИ С 35 СЕКУНДИ, ВСИЧКО ДРУГО Е БИЛО ДО 10 СЕКУНДА

Коментар

• Тц!!!

Коментар

• като стана дума за Кобоса и да не отварям друга тема имам следния въпрос. Понеже нямам и не съм виждал досега Кобос - приятел иска да си вземе, дали мога аз да купувам/продавам през неговия Кобос. Или всички сделки са автоматично на негово име. Мога ли да участвам в IPO през неговия Кобос?

Коментар

• OK,Благодаря на за информацията.

Коментар

• ...

Отваряш си нов Кобос в друго ИП. При старото се обаждаш да ти разяснят процедурата и комисионните по прехвърлянето на книжата и всичко ти е наред с доставчиците.

Коментар

• Идеятя ми беше да попитам по същество за процедурата. А Вие се хващате за "думата". Е, ОК, не доставчикът ами посредникър с който работиш в момента.

Коментар

• ...

Не е трудно. Същото е като с
                  доставчикът
                  на интернет...

Коментар

• Как да си купиш КОБОС?
                    иначе, се плаща за прехвърляне на всяка една емисия по 10 лв. при Елана
                    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• за COBOS...?

Искам да попитам "ЗНАЕЩИТЕ": Как се сменя доставчикът на COBOS? Примерно: Имам си портфейл от 5-6 вида акции и ми се прииска утре да си купя COBOS от друг брокер. Как става цялото "прехвърляне" на акции,комисионни и т.н.? Някой знае ли? Предварително Благодаря!

Коментар

• Не знам кой е "върха на сладоледа" - мисля, че този който работи добре със своите клиентите си заслужава комисионните.
                        КАРОЛ определено почнаха да имат проблеми с бързината на изпълнение и това ме тревожи, защото преди не беше така. Харесва ми, че мога да получа движението по сметката си на мейл, което знам че не всички ИП го предлагат.

Коментар

• Re: Elana

Първоначално изпратено от zlak
                          Аз от моят брокер съм доволен. Нямам опит с други и не мога да направя съпоставка.
                          Като нямаш опит с други брокери и не можеш да сравняваш, как разбра че са върха на сладоледа?

Коментар

• доволен съм от Елана с които работя
                            дават ми всяка информациа която искам ..даже 1 ме спасиха от грешно натиснато купувам вместо продавам)))
                            мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• ГОТОВ ДА ЗАГУБИ написа:

Абсолютно същото мисля , а и поръчките изпълняват навреме

Коментар

• Поръчките изпълняват ли ги навреме?

Коментар

Working...
                                X