IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tocho VIPa
    И аз така мисля, особено като налагам цифрите за 2006.
    С прогнозите за 2007 ( ако се реални и постижими) отиваме обаче към друга сметка и в никакъв случай не бих казал "беше".
    Потенциална Балансова стойност на акция в края на 2007 - 25.8 левчета ми дава тема за размисъл...
    Napulno sum suglasen ama si mislq, 4e i preipulnqvaneto na rognoznata pe4alba bi dalo pozitiven tlasuk na akciqta

Коментар

• И аз така мисля, особено като налагам цифрите за 2006.
      С прогнозите за 2007 ( ако се реални и постижими) отиваме обаче към друга сметка и в никакъв случай не бих казал "беше".
      Потенциална Балансова стойност на акция в края на 2007 - 25.8 левчета ми дава тема за размисъл...

Коментар

• Беше.

Коментар

• Май още от играчите разбраха че КОРП е кажи речи единствената все още недооценена акция с допълнителния бонус на ликвидност измежду топ 10.

Коментар

• хаха ... стига свободни съчинения ... може ли 200 бр да са някакъв индикатор изобщо ... а и са купии 1100 бр

Коментар

• [quote="neee"]
              Първоначално изпратено от Mr_crash
              Първоначално изпратено от neee
              132 prodava CORP za da podpira MOSTS v momenta...
              Мммда .. тва трябва да е... разпродали са цели 200 бр CORP
              132 имат достатъчно кеш за капацитета на БФБ че да подкрепят мостовете пък и не само не им трябва да разпродават а само ЖЕЛАНИЕ.Друга ще да е причината за тази продажба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Тук вече сме в 3-цифренните суми
                Всъщност са 5 цифрени - 103,10 :-) Скоро 5 цифри преди запетайката :-)

Не е препоръка! Малко ханска цифромания
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• [quote="Mr_crash"]
                  Първоначално изпратено от neee
                  Мммда .. тва трябва да е... разпродали са цели 200 бр CORP

Коментар

• Първоначално изпратено от neee
                    Банките доста сериозно се търсят от Капман .. и не само
                    Че има нещо интересно да се случва е ясно.. въпроса е дали е част от еуфорията или някой е погледнал цената на която ще се купува Сибамк?

Коментар

• Тук вече сме в 3-цифренните суми

Коментар

• Банките доста сериозно се търсят от Капман .. и не само
                        Че има нещо интересно да се случва е ясно.. въпроса е дали е част от еуфорията или някой е погледнал цената на която ще се купува Сибамк?

Коментар

• И този влак тръгна...

Коментар

• Ne sam siguren, ama v prospekta na CORP mislia tche dela na razdadenite ipotechni kredite beche, 1.5 mio pri 400 mio krediten portfeil kam 31.12.2006 - taka tche na men mi ochte po interesno съни, tuk kak biha povliali subrime mortgage

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                              Позна, Инсаайдър - чула съм, чела съм...видях и как реагираха пазарите от юли насам.Знам, че в България кредитирането е не повече от 30% спрямо 100-120 в западните държави и че пряко отражение не би следвало да има тук.Но това е един изключително чувствителен сектор и ако "майките" затегнат кредитирането как мислиш ще се отрази тук, съответно и тези банки само с българско участие дали ще останат встрани...?Питам, виждам, че имаш активен главен мозък, сериозно)))
                              Браво Съни! Искрено се радвам на причинно следствените връзки изложени от теб! Айде сега кажи как ще се отрази евентуално затягане на кредитирането от страна на компаните "майки" на банките с БГ собственици?
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Позна, Инсаайдър - чула съм, чела съм...видях и как реагираха пазарите от юли насам.Знам, че в България кредитирането е не повече от 30% спрямо 100-120 в западните държави и че пряко отражение не би следвало да има тук.Но това е един изключително чувствителен сектор и ако "майките" затегнат кредитирането как мислиш ще се отрази тук, съответно и тези банки само с българско участие дали ще останат встрани...?Питам, виждам, че имаш активен главен мозък, сериозно)))

Коментар

Working...
                                X