Първоначално изпратено от съни(тя)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от съни(тя)а може да е един добър пакет за дългосрочна инвестиция...до продажбата на банката)
А иначе за ентусиазма по банкови акции не е ли раничко малко, проблемите с рисковите ипотеки в Щатите - през август показват, че се увеличават, а как ще се отрази по-ниската лихва...трябва време...?))))
Голяма любов са ти тия мостчета и пътища, хехе)))дори и банковите загърбваш в мислите си за горните
)))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя)а може да е един добър пакет за дългосрочна инвестиция...до продажбата на банката)
А иначе за ентусиазма по банкови акции не е ли раничко малко, проблемите с рисковите ипотеки в Щатите - през август показват, че се увеличават, а как ще се отрази по-ниската лихва...трябва време...?).
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя)а може да е един добър пакет за дългосрочна инвестиция...до продажбата на банката)
А иначе за ентусиазма по банкови акции не е ли раничко малко, проблемите с рисковите ипотеки в Щатите - през август показват, че се увеличават, а как ще се отрази по-ниската лихва...трябва време...?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
� -
Първоначално изпратено от KOSTJUMARМного ми харесва тази позиция, че си катери плавно и няма резки движения. Хем човек си работи, хем като хвърли едно око на тази банка вижда, че парите му са на сигурно място. Предпочитам да няма големи избухвания, но тренда да е стабилен и нагоре. Че като тръгне една акция здраво нагоре, тъкмо се зарадваш и почваш да дебнеш върха, а това отнема много енергия и време, което не винаги имаме.
Мнениете не е препоръка!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
� -
Много ми харесва тази позиция, че си катери плавно и няма резки движения. Хем човек си работи, хем като хвърли едно око на тази банка вижда, че парите му са на сигурно място. Предпочитам да няма големи избухвания, но тренда да е стабилен и нагоре. Че като тръгне една акция здраво нагоре, тъкмо се зарадваш и почваш да дебнеш върха, а това отнема много енергия и време, което не винаги имаме.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Han Krum5118 бр. на 90,95лв - сериозно и много проницателно...МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
� -
Алианц като че ли е доволна да обслужва големите си структури като пенсионните и застрахователни компании и малко учудващо остава зад доста по агресивните и растящи местни банки. Специално за публично търгуваните банки (особено двете нови) е от особено значение след листването си как и дали ще подобрят основни параметри като 1.ROE и 2.ROA. Това са техните големи недостатъци към момента от моя гледна точка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SachСлучайно ли сте изпуснали "ТБ "Алианц" от класацията?
Какво е дереджето на тази банка?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
�
Коментар