IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от съни(тя)
    а може да е един добър пакет за дългосрочна инвестиция...до продажбата на банката)
    А иначе за ентусиазма по банкови акции не е ли раничко малко, проблемите с рисковите ипотеки в Щатите - през август показват, че се увеличават, а как ще се отрази по-ниската лихва...трябва време...?
    Само за ХДПАТ и МОСТ не се изисква време! Там парите текат като река Нил :-)
    Не е истина))))
    Голяма любов са ти тия мостчета и пътища, хехе)))дори и банковите загърбваш в мислите си за горните)))
    Съни, ти въобще знаеш ли каква е ипотечната криза в щатите и дали тя по някакъв начин засяга БГ банките? Или и ти си чувала от някъде нещо дето пък е чуто от някъде другаде и т.н. Включи главния мозък ;-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
      Първоначално изпратено от съни(тя)
      а може да е един добър пакет за дългосрочна инвестиция...до продажбата на банката)
      А иначе за ентусиазма по банкови акции не е ли раничко малко, проблемите с рисковите ипотеки в Щатите - през август показват, че се увеличават, а как ще се отрази по-ниската лихва...трябва време...?
      Не е истина))))
      Голяма любов са ти тия мостчета и пътища, хехе)))дори и банковите загърбваш в мислите си за горните)))

Коментар

Малко ли ги наказаха досега......нека глътнат малко въздух и те (да не гълтат вода само ).

Коментар

МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• а може да е един добър пакет за дългосрочна инвестиция...до продажбата на банката)

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              5118 бр. на 90,95лв - сериозно и много проницателно...
              Че някой е повече от проницателен е ясно. Въпроса е зад това нечие АНАЛИЗАТОРСКО прорицание какво се крие... Идеи?

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                Много ми харесва тази позиция, че си катери плавно и няма резки движения. Хем човек си работи, хем като хвърли едно око на тази банка вижда, че парите му са на сигурно място. Предпочитам да няма големи избухвания, но тренда да е стабилен и нагоре. Че като тръгне една акция здраво нагоре, тъкмо се зарадваш и почваш да дебнеш върха, а това отнема много енергия и време, което не винаги имаме.
                Дано да се е заредила с много енергия (става въпрос за акцията), че доста катерене я чака от тук нататък :-) Сигурно и спускане от време на време :-) А бе както се казва корекция-ерекция-корекция-ерекция и т.н. Нека финансовата ерекция бъде с нас :-))))

Мнениете не е препоръка!

Коментар

• Много ми харесва тази позиция, че си катери плавно и няма резки движения. Хем човек си работи, хем като хвърли едно око на тази банка вижда, че парите му са на сигурно място. Предпочитам да няма големи избухвания, но тренда да е стабилен и нагоре. Че като тръгне една акция здраво нагоре, тъкмо се зарадваш и почваш да дебнеш върха, а това отнема много енергия и време, което не винаги имаме.

Коментар

Първоначално изпратено от INSIDER-A
                    Първоначално изпратено от Han Krum
                    Как си хане? Пуснал ли си въдицата :-)
                    Тя е отдавна тази въдица на 58,50лв..
                    Значи си на дънна (демек си хванал дъното :-))) Блазе ти! Аз определено ти съчувствам :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                      Първоначално изпратено от Han Krum
                      Тя е отдавна тази въдица на 58,50лв..

Коментар

Коментар

• 5118 бр. на 90,95лв - сериозно и много проницателно...

Коментар

• Алианц като че ли е доволна да обслужва големите си структури като пенсионните и застрахователни компании и малко учудващо остава зад доста по агресивните и растящи местни банки. Специално за публично търгуваните банки (особено двете нови) е от особено значение след листването си как и дали ще подобрят основни параметри като 1.ROE и 2.ROA. Това са техните големи недостатъци към момента от моя гледна точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sach
                              Случайно ли сте изпуснали "ТБ "Алианц" от класацията?
                              Какво е дереджето на тази банка?
                              Това е класация по собствен капитал и ТБ Алианц България не е в ТОП 10. Затова е пропусната. За дереджето не знам. Сигурно не е лошо ама не е публична и това донякъде ни отблъсква да си купим акции ;-)

Коментар

• Случайно ли сте изпуснали "ТБ "Алианц" от класацията?
                                Какво е дереджето на тази банка?

Коментар

X