IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ssss
    Първоначално изпратено от хималайски бик
    Много яка банка, инсайдер.
    Банковата система беше минус 35% като пеалба февруари ако не ме лъже паметта...
    Не знам как да го коментирам това, затова ще си замълча.
    Да. По-добре си замълчи ;-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от хималайски бик
      Много яка банка, инсайдер.
      Банковата система беше минус 35% като пеалба февруари ако не ме лъже паметта...
      Не знам как да го коментирам това, затова ще си замълча.

Коментар

• Много яка банка, инсайдер.

Коментар

• КТБ със 70% ръст на печалбата до 15,5 млн. лв. за тримесечието
          22.04.2009 13:54 (6C9 / CORP)

ТБ Корпоративна търговска банка (КТБ) АД отчита 15,5 млн. лв. печалба за първото тримесечие на 2009 г., показва отчетът на банката, публикуван чрез БФБ-София.

За първото тримесечие на миналата година печалбата бе 9,13 млн. лв., което показва, че ръстът на годишна база е 70%.

Към 31 март 2009 г. активите на КТБ достигат 2,35 млрд. лв., спрямо 2,11 млрд. лв. към 31 декември 2008 г. и 1,68 млрд. лв. към 31 март 2008 г. Ръстът за последните 12 месеца е 40%.

За последните 12 месеца акциите на банката са поевтинели с 21,2% до 65 лв. за акция при 390 млн. лв. пазарна капитализация. На 25 март фонд на Султаната на Оман закупи 30% от ТБ КТБ АД при единична цена на акция от 102,974 лв.
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Не остана много-ще видим какво ще покажат другите.
            Първоначално изпратено от wannarock
            не е много показателна

Коментар

• не е много показателна
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Знам но тяхната печалба е показателна за това какво ще изкарат другите банка.
                Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от stoian
                15 490-печалба-пребиха рибата.Бравос.Нямам акц.
                Не ти и трябват.....цената тук скоро няма да се размрази ....така че оглеждай се другаде

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
                  15 490-печалба-пребиха рибата.Бравос.Нямам акц.

Не ти и трябват.....цената тук скоро няма да се размрази ....така че оглеждай се другаде

Коментар

• 15 490-печалба-пребиха рибата.Бравос.Нямам акц.

Коментар

• Първоначално изпратено от Schumacher
                      http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=0df8e578fc45580e 39e058db98df4069
                      Hehehehe
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=0df8e578fc45580e 39e058db98df4069
                        ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА!!!

Коментар

Хахаха!
                          Това като нов вид обида ли го налагаш - "Да ти падне СОФИКСА дано"

Коментар

• http://www.grapheine.com/bombaytv/in...e058db98df4069

Коментар

• " Пуснато на: 14:08:15 ч. | 25.03 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Бромак прдаде на 102.974 лв. и си купи от микроелектроника на 75 лв.

Гений!!!!!!!!!!!!!!!!! "

Налучкал съм!!

Коментар

• КТБ АД е дала най-много кредити на клиенти, занимаващи се с търговия през 2008 г. 31 Март 2009 13:11

Капиталовата база на Корпоративна търговска банка към 31.12.2008 г. е в размер на 193.984 млн. лв. и в сравнение с края на предходната година е с 61.591 млн. лв. (46.52%) повече, съобщиха от трезора.

КТБ АД основно обслужва корпоративни клиенти и капиталовите изисквания за класа експозиции Предприятия са с най-голям относителен дял - 63.2%. Следва класа Експозиции обезпечени с недвижимо имущество - 21%. Останалите класове експозиции заемат относително ниски дялове от общата сума капиталови изисквания за кредитен риск - общо 15.8%.

В края на миналата година 89.6% от активите на банката са предоставени средства на местни лица с дейност в България, 10% в страните от Европа (основно Германия, Дания, Великобритания, Холандия) и само 0.4% в други страни. Вложенията извън страната основно са формирани от вземания от кредитни институции - 93.8%.

С най-голям относителен дял са кредитните експозиции на банката към клиенти с преобладаваща дейност в отрасъл Търговия - 33.5%.

Общата обезценка и заделените средства за загуби от обезценка на рисковите експозиции на банката са в размер на 6.55 млн. лв.

Коментар

Working...
                                X