Първоначално изпратено от kolojiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнение
Един единствен въпрос - Кога ще изплатят парите на хората - дата?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеЗащо... иначе ДАНС (или незнам си там кой), ще ми почука на вратата?
Е то това ако се случи, значи каква е разликата от преди 89-а и сега ммм... ?!
Коментар
-
„„Нямам от какво да бягам, нито да се страхувам“, каза Василев. Той отрече публикациите, че пътувал в чужбина, за да търси финансиране за банката си.Ние не се нуждаем от пари в момента“, заявява банкерът буквално дни преди КТБ да се обърне за помощ към БНБ, след което централната банка пое контрола, отстрани ръководството и спря временно всички операции, включително изплащане на пари.
„Нямам от какво да се притеснявам, защото съвестта ми е чиста. Искам обаче всички в тази държава да знаят, че така както аз съм отговорен към клиентите на банката, така държавата трябва да е отговорна към финансовата стабилност, която е част от националната сигурност. Не бива с лека ръка да пращаме държавата в 96-а година“.
http://clubz.bg/5171-cvetan_vasilev_...e_syzdadoh_sam
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТрият ви коментарите, щото ви спасяват задниците.
Е то това ако се случи, значи каква е разликата от преди 89-а и сега ммм... ?!
Аз все повече започвам да си мисля, че няма разлика... а както е тръгнало май сме по зле и от Китай. Там не съм видял да трият такива коментари. (свързани с икономически въпроси).
Трябва ли да започнем да измисляме вицове за банките и после да ставаме дисиденти. Що за малоумщина, мислех си че поне демокрацията още е жива. Но явно не... превръщаме се в диктаторски режим. Явно само цар Тиквун може да говори по медиите, каквто мисли, другите биват цензурирани и айде у кауша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнениеСпоред мен е първия вариант.ЦВ не стоя във Виена да се крие или да пие кафе и да гледа тренировките на Ботев в най-големия зор,а да се договаря с руснака.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнениеОбщи приказки пак....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБорисов каза още, че му се е обадил Вежди Рашидов, който му се оплакал, че има лични пари в КТБ, и ако не му върнат парите "ще си посегне на живота".
Няма такъв ламер.
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-ktb-16912577?nt=4
.....Той изтъкна, че ако тръгне да прави още аналогии, през 1996 г. същите тези лица – Даниела Бобева, Румен Гечев, " номера с банките вече са го играли и сигурно много им се е усладил." .....Last edited by bate Goiko; 21.06.2014, 18:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнение1.Стабилна
2.Специален режим
3.Никой да не се притеснява
4.Няма фалит
5.Всичко са защитени
6.Има фонд за защита при фалити
7......
Един единствен въпрос - Кога ще изплатят парите на хората - дата?
май никой не отговаря на това, а само общи приказки, без конкретна дата......
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеСмият факт, че се стигна до тук, при положение, че само преди няколко дни имаше новина, че банките се пукат по шевовете от пари... говори много лошо за цялата работа.
П.С. Предполагам и този коментар ще бъде изтрит.
П.С.2 Взехме да заприличваме на комунистически Китай.
Казаха ти, че следствие на определени действия са изтеглили четвърт от вложенията. Както и че НИКОЯ банка няма да го посрещне радостно подобно нещо.
Трият ви коментарите, щото ви спасяват задниците.
Добре, че спряха регистрациите, че ептен щеше да се троли тематиката.
Аз поне не виждам какво повече има да се дъвче, на вас ви желая НЕуспех!
Коментар
-
1.Стабилна
2.Специален режим
3.Никой да не се притеснява
4.Няма фалит
5.Всичко са защитени
6.Има фонд за защита при фалити
7......
Един единствен въпрос - Кога ще изплатят парите на хората - дата?
май никой не отговаря на това, а само общи приказки, без конкретна дата......Смачкай боклука!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеКТБ НЯМА ДА ФАЛИРА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!
Освен това защо го пишеш с големи букви... това не му придава повече тежест... дори напротив.
Смият факт, че се стигна до тук, при положение, че само преди няколко дни имаше новина, че банките се пукат по шевовете от пари... говори много лошо за цялата работа.
П.С. Предполагам и този коментар ще бъде изтрит.
П.С.2 Взехме да заприличваме на комунистически Китай.
Коментар
-
Взаимовръзки и причини
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеИзлезна Бойко и почна да всява страх... Това е много, много лошо. Много хора го слушат тоя дръвник. Говори и за 96-та. Ако наистина не вземат да оправят банката - бате ви Бойко ще се погрижи с думи за останалите(банки)... Представете си верижната реакция, ако обявят КТБ в несъстоятелност. И Вежди се разплаче...
Бе Бойко, глупав човеко бе! Излез и кажи - НЯМА ПРОБЛЕМИ, НЯМА СТРАШНО, ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД!
А той излиза и искайки да трупа политически дивиденти клати държавата! БОЙКО ГЛУПАКО!
КТБ НЯМА ДА ФАЛИРА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!
http://www.blitz.bg/news/article/274856
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеИзлезна Бойко и почна да всява страх...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар