Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеТова да ти го напомня ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНе знам, Цецо може да е правил всичко,но е с класи над 95 % от другите банкери.С оглед на това, жалко, че си заминава...не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеГледай ТВ7 в момента и ще видиш инфо за прословутия "Омански фонд"
andy2000
100% съм убеден, че ВТБ ще вземе групатаВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
В предаването на Карбовски госта каза, че БНБ няма право да дава кредити, което не е така. Може да помогне и БНБ и правителството, ако искат на КТБ
ЗАКОН ЗА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА БАНКА
http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2134138370
Чл. 33. (1) Българската народна банка не може да предоставя кредити на банки освен в случаите по ал. 2.
(2) При възникване на ликвиден риск, засягащ стабилността на банковата система, Българската народна банка може да предоставя кредити в левове на платежоспособна банка за срок не по-дълъг от 3 месеца, ако те са напълно обезпечени със залог на злато, чуждестранна валута или други подобни бързо ликвидни активи. Условията и редът за отпускане на тези кредити, както и критериите за установяване наличието на ликвиден риск се определят с наредба на Българската народна банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеИ защо реши ,че ще е на Внешторгбанк?Що пък да не я придобие оманския фонд ?
100% съм убеден, че ВТБ ще вземе групата
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеББР налива пари, оздравява групата на КТБ (КТБ+Креди Агрикол) и засилва пакета акции на ВТБ,кое му е сложното? Никакво одържавяване няма да има.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеДа бе да, държавни чиновници да работят събота и неделя , това ще да е някакъв нов прецедент в цялата нова история на абсурдистан
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНе знам, Цецо може да е правил всичко,но е с класи над 95 % от другите банкери.С оглед на това, жалко, че си заминава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеЗавинаги е аут от банковата система, както и дъщеря му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеИ това решение БНБ го взема в неработен ден??Чудно защо не изчакаха понеделник?
пп Я да ви запитам защо БНБ не визира новото име на Креди Агрикол България ЕАД. >Търговска банка Виктория ЕАД http://darikfinance.bg/novini/107471...F2%EE%F0%E8%FF ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНе знам кой какво мисли, но с това решение държавата да пореден път удря зверски Цецо Василев
Коментар
Коментар