IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
    Нa facebook страницата КТБalive излезе постинг, че имало внесено предложение от фонда. В срок до 10 дена БНБ трябвало да отговори?
    Какво значи ТРЯБВА
    Кой ги задължава? Веждичката или Емо Велев - кокала ?
    А и като отговори, отговора ще е "Плувай бе...." за който знае вица

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      Другото е да ги купи стабилна банка - примерно Уникредит, SG или там Париба.. и тогава народа ще е споко
      И коя стабилна банка в БГ ще се сългаси да поеме тоя батак?! Аз ще ти отговоря... никоя... до сега нито една "стабилна банка", не излезе с предложение... седят и чакат... всички седят и чакат... не е ясно какво чакат... можеби чакат да умрат депозиторите...

Коментар

Лихви каквито и да дадат, хората ще бягат, освен това се оскъпява спасяването. Бат Ваньо Костов ви каза как - държавна гаранция + таксичка от 10% при теглене или превод, за период от 6 месеца, + пазарна УИХВА
        Другото е да ги купи стабилна банка - примерно Уникредит, SG или там Париба.. и тогава народа ще е споко
        Що да бягат? Ако има гаранция и яснота относно портфейла от кредити аз не виждам проблем и няма да бягам.Лихвите от март бяха с около 1%-2% над пазарните, ще се избият.Съмнявам се друга банка да се занимава да купува КТБ-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
          Нa facebook страницата КТБalive излезе постинг, че имало внесено предложение от фонда. В срок до 10 дена БНБ трябвало да отговори?
          Аз имам къртица в БНБ, която ми предостави черновата на отговора на БНБ до фонда:
          Dear Mighty Fund,

It's not enough. Please, send more.

Sincerely yours,
          Ivan Iskrov

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
            А кво правим с негарантираните-например с префернциална лихва?Министъро каза-за ВСИЧКИ!
            Минитъро сипе глупости. Това няма да стане именно защото има много "Кво праим" и за да стане трябва да се помисли и обсъди и ще се проточи. Отделно ще има ама що по 500 па точно а не повече или по-малко, отделно ако не са всички някой ще ги подпука по някой закон за защита на потребители или конкуренция за дискриминация... абе не е толко лесно колко му се чини на министъро.
            Аз отдавна казах, че ако се прави подобно нещо, има смисъл да се позволи на хората да се разполагат как си искат с РАЗПЛАЩАТЕЛНИТЕ си сметки, с лимит да кажем до 10 000. Кой е на депозит - шъ чака. Тва до 500 па до 1000 па на ден па на месец са някакви ... абе служебно кабинетски простотии. Тоя служебен кабинет е... абе не сме имали отдавна истинско правителство да ге

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
              Каква държавна гаранция, ако не можеш да си вземеш парите с години?!

Всички нормални хора видяхме колко "струва" тая държавна гаранция.

Имам някакво усещане, че ще стане като с лихвоточките... за тях също имаше държавна гаранция.
              Как няма да си ги взимам с години? Къде съм го казал?
              Мани ги лихвоточките, не дърпай дявола за опашката.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Ако има държавна гаранция това на практика означава, че гориш само,ако България фалира.Това мен би ме успокоило + лихвите от тази година, дори след смъкването бяха доста добри.Със сигурност доста хора ще останат в КТБ.Има къде къде по-избушени банки...Проста на тази и вдигнаха мерника и доста хора вече го осъзнаха.
                Лихви каквито и да дадат, хората ще бягат, освен това се оскъпява спасяването. Бат Ваньо Костов ви каза как - държавна гаранция + таксичка от 10% при теглене или превод, за период от 6 месеца, + пазарна УИХВА

Коментар

• Нa facebook страницата КТБalive излезе постинг, че имало внесено предложение от фонда. В срок до 10 дена БНБ трябвало да отговори?

Коментар

Абе човек, на глупав ли се правиш? Как кой ще ги връща бе, това са суми под гарантираните, така че като си ги изтеглиш, после няма да ти ги дават. Кой не ги е изтеглил, ще му ги датат ако фалира от ФГВ. Нема нема, па некой се изФърли като ЧНМП
                    А кво правим с негарантираните-например с префернциална лихва?Министъро каза-за ВСИЧКИ!
                    "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Ако има държавна гаранция това на практика означава, че гориш само,ако България фалира.Това мен би ме успокоило + лихвите от тази година, дори след смъкването бяха доста добри.Със сигурност доста хора ще останат в КТБ.Има къде къде по-избушени банки...Проста на тази и вдигнаха мерника и доста хора вече го осъзнаха.

Каква държавна гаранция, ако не можеш да си вземеш парите с години?!

Всички нормални хора видяхме колко "струва" тая държавна гаранция.

Имам някакво усещане, че ще стане като с лихвоточките... за тях също имаше държавна гаранция.

Получава се едва ли не ситуацията "щом държиш пари в банка, значи не ти трябват и можеш да ЧАКАШ", така стоят нещата според нашите управленци. Но това изобщо не е така... аз съм потресен от действията на нашата държава. Това уж са гарантирани от държавата депозити... без някаква основателна причина, седят и бавят парите, не дават на хората и 1 стотинка. Можеше да има основателна причина примерно земетресение 8 по Рихтер... тогава щеше да е разбираемо... но при днешното положение?! Твърди се че има пари бол в банките... и в същото време не изплащат никакви пари??? Нещо не се връзва цялата работа. Твърди се че КТБ няма проблем и в същото време... не изплащат никакви пари?! Ами единственият извод който следва от това... е че лъжат... има и доказателство за това.... ще печатат пари.
                      Last edited by Xman1; 29.08.2014, 17:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от nik1972 Разгледай мнение
                        Някой да ме светне на база на какво на всички по 500 или 1000 лв. ще дават.Ако банката се оздрави добре ами при фалит кво правим кой ще ги връща или разширяваме дупката още повече.
                        Абе човек, на глупав ли се правиш? Как кой ще ги връща бе, това са суми под гарантираните, така че като си ги изтеглиш, после няма да ти ги дават. Кой не ги е изтеглил, ще му ги датат ако фалира от ФГВ. Нема нема, па некой се изФърли като ЧНМП

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                          И мислиш,че хората,които имат влогове ще повярват,ще пляснат с ръце и ще се прегърнат...,при положение,че вече повече от два месеца не разполагат с парите си,и са заливани ,в същите тези два месеца и кусур, с всевъзможни лъжливи и полулъжливи и не знам си к"ви твърдения... Не вярвам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнение
                            Да не бързаме. Едва ли някой от мажоритарния ще налее милиарди я дупката заради едната слава. По-добре да си трием за да може да се отлага въпроса във времето до Декември. Тогава вече ще трябва да се действа, а засега има време.
                            Кой нормален човек при проблем седи и отлага... ти ако си болен... ще отлагаш ли до декември?!

Само ще се задълбочат проблемите в банковата система, ако е продължава с това отлагане... проблемите няма да се разрешат от самосебе си.... в този случай времето не е съюзник. Това умишлено отлагане ще доведе до 10 пъти по големи проблеми около нова година.

Чудя се тия уроди там защо взимат заплати... техните действия до тук са много вредни... едно магаре да имаше там по добре щеше да се справи.

Тези хора трябва да бъдат подведени под отговорност един ден и вкарани в затвора за дълго време. Те нанасят огромни щети на БГ икономиката... според мен пълен лаик щеше да има по адекватни действия.

Коментар

Ахъммм, мързеше ме да пиша, ама ок.
                              Като управител на БНБ ще изляза, с президент,служебно правителство и лидери на всички големи партии зад гърба си и ще дам едни ясни обяснения, подкрепени с данни от одиторския доклад.Нещо като пресконференцията за ПИБ, но доста по-сериозно и подплатено с данни и факти.Лихвите се връщат на новите си нива от месец март.Ако това "заставане зад гърба" на политиците не свърши работа има възможност и за държавна гаранция, разрешена предварително от ЕК, която няма дори да се активира, т.к. овцете ще са се успокоили.
                              И мислиш,че хората,които имат влогове ще повярват,ще пляснат с ръце и ще се прегърнат...,при положение,че вече повече от два месеца не разполагат с парите си,и са заливани ,в същите тези два месеца и кусур, с всевъзможни лъжливи и полулъжливи и не знам си к"ви твърдения... Не вярвам....

Коментар

• Първоначално изпратено от nik1972 Разгледай мнение
                                Някой да ме светне на база на какво на всички по 500 или 1000 лв. ще дават.Ако банката се оздрави добре ами при фалит кво правим кой ще ги връща или разширяваме дупката още повече.
                                Това ме навежда на мисълта,че банката няма да фалира....
                                "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Working...
                                X