IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnes.bg/business/2014/06/...21-iuli.229843

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
      Това да ти го напомня ли?
      Явно са усетили, че ще ги линчуват

Коментар

• В ситуацията определено има развитие, вече втора банка е запорирана и пред национализация! Някой има ли представа колко са парите в депозити и сметки в двете банки?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Не знам, Цецо може да е правил всичко,но е с класи над 95 % от другите банкери.С оглед на това, жалко, че си заминава...
          Съгласен съм ,но не бързай да го отписваш на 100% ...
          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Мдаа ......Карбовски:.. ""държавата" в ролята на рекетьор" !!!

Коментар

Гледай ТВ7 в момента и ще видиш инфо за прословутия "Омански фонд"
              Тони Тодоров не каза нищо ново.

andy2000
              100% съм убеден, че ВТБ ще вземе групата
              съм 200 % че няма да е тя
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• В предаването на Карбовски госта каза, че БНБ няма право да дава кредити, което не е така. Може да помогне и БНБ и правителството, ако искат на КТБ

ЗАКОН ЗА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА БАНКА
                http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2134138370

Чл. 33. (1) Българската народна банка не може да предоставя кредити на банки освен в случаите по ал. 2.
                (2) При възникване на ликвиден риск, засягащ стабилността на банковата система, Българската народна банка може да предоставя кредити в левове на платежоспособна банка за срок не по-дълъг от 3 месеца, ако те са напълно обезпечени със залог на злато, чуждестранна валута или други подобни бързо ликвидни активи. Условията и редът за отпускане на тези кредити, както и критериите за установяване наличието на ликвиден риск се определят с наредба на Българската народна банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  И защо реши ,че ще е на Внешторгбанк?Що пък да не я придобие оманския фонд ?
                  Гледай ТВ7 в момента и ще видиш инфо за прословутия "Омански фонд"
                  100% съм убеден, че ВТБ ще вземе групата

Коментар

ББР налива пари, оздравява групата на КТБ (КТБ+Креди Агрикол) и засилва пакета акции на ВТБ,кое му е сложното? Никакво одържавяване няма да има.
                    И защо реши ,че ще е на Внешторгбанк?Що пък да не я придобие оманския фонд ?
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Някой може ли да каже защо процедират така и според буквата на закона ли е?
                      Не е ли редно да се проведат разговори с акционерите и тогава да се прави такава стъпка,т.е. отписване и наливане на държавни капитали?

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                        Да бе да, държавни чиновници да работят събота и неделя , това ще да е някакъв нов прецедент в цялата нова история на абсурдистан
                        Това да ти го напомня ли?

Коментар

Не знам, Цецо може да е правил всичко,но е с класи над 95 % от другите банкери.С оглед на това, жалко, че си заминава...
                          за това съм напълно съгласен!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            Завинаги е аут от банковата система, както и дъщеря му.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              И това решение БНБ го взема в неработен ден??Чудно защо не изчакаха понеделник?
                              пп Я да ви запитам защо БНБ не визира новото име на Креди Агрикол България ЕАД. >Търговска банка Виктория ЕАД http://darikfinance.bg/novini/107471...F2%EE%F0%E8%FF ?
                              Можеха да си го вземат тихомълком още като видяха, че нещата не отиват на добре. Не да блокират сметките в КТБ и да създават паника. Интересно ми е утре дали ще има отново опашки пред клоновете

Коментар

Не знам кой какво мисли, но с това решение държавата да пореден път удря зверски Цецо Василев
                                Завинаги е аут от банковата система, както и дъщеря му.

Коментар

Working...
                                X