Първоначално изпратено от kig36
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеТи самия разбираш ли се какво пишеш
Но можеше да ти отговоря и така: "Досега не чух никой да говори нещо различно от него,слава богу,че повечето мислим като него"
=> логическа грешка "Прибързано обобщение", в комбинация с логическа грешка "Подбиране на черешки - посочват се единични случаи и данни, които подкрепят дадена позиция" - ами то само тук в този форум има сигурно поне 5 вида мнения за процеса
- а ти разлика м/у говорене и мислене правиш ли?
=> от това, че не си чула различно говорене, не следва че няма различно мислене!Last edited by iivanoff; 26.06.2014, 00:03.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеТи самия разбираш ли се какво пишеш
Но това, за което го питаш е сравнително разбираемо. Какви неща от него само съм виждал. Непостижими.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеХмм... Кой ли е оптимиста? Аз или ти?!! Ше поживеем и ще видим... Само това би трябвало да ти е достатъчно:
"Досега не чух никой да говори нещо различно от него,слава богу,че повечето мислим като него,иначе държавата на този етап да беше фалирала"
Хмм, сладур..., тоест наивник...
кога батьовото, ша ма арестуват дет съм казал, че държавата заедно с прокурВатурата скрои шапката на КТБто? Вече два дни чакам откак ти ма изпрати в затвора, приготвил съм си мешката, ама никой не доважда душо.
Пък и на прокурВатурата явно не и е до един анонимен писач, когато и известни финансисти твърдят едно и също, че държавата скрои шапката.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение"Със сигурност разбира в пъти повече нещата от теб" (1)
- от (1) не следва по никакъв начин, че това което говори, отговаря на това което разбира, та дори и разбирането му да е най-голямото изобщо възможно на света!
=> логическа грешка "Позоваване на авторитет": Професор X вярва A, X има авторитет, следователно A е истина.
"Досега не чух никой да говори нещо различно от него"
1. Ако разглеждаме хипотеза в която "проблема", се е родил от нищото, непредизвикано изкуствено и абсолютно случайно и следователно непридвидимо, то абсолютно невъзможно е, дори и след приключване на ревизиите установяващи го конкретно, той да бъде изчистен алгоритмично (чрез намиране на 1 решение) толкова категорично, че ТОВА да не предизвика да се "говори нещо различно"!! => има необходимост от различно говорене!
Написах дори и след приключване на ревизиите, защото параметрите от които зависи решението на създалия се проблем са толкова много, че дори и при точни и определящи го аргументи, ще има повече от 1 решение! => има необходимост от различно говорене!
А сега, даже сме в период преди приключване на ревизиите => различното говорене е абсолютно неизбежно!
2. Ако разглеждаме хипотеза в която "проблема", не се е родил от нищото, предизвикан е изкуствено и абсолютно неслучайно и следователно е бил предвидим, то абсолютния контрол на процеса, ще изисква да не се "говори нещо различно"!! => няма да има необходимост от различно говорене!
при тази хипотеза, дори и неприключване на ревизиите нямат никакво значение, защото самите ревизии няма да имат смисъл /ще са направени предварително, за да се осъществи процеса, иначе не би бил контролиран/!Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеСъс сигурност разбира в пъти повече нещата от теб,така като ти гледам словоизлиянията спрях да чета още на втория ред,пък и "загубих желание да пиша",но все пак...Досега не чух никой да говори нещо различно от него,слава богу,че повечето мислим като него,иначе държавата на този етап да беше фалирала
Сладур и оптимист!
- от (1) не следва по никакъв начин, че това което говори, отговаря на това което разбира, та дори и разбирането му да е най-голямото изобщо възможно на света!
=> логическа грешка "Позоваване на авторитет": Професор X вярва A, X има авторитет, следователно A е истина.
"Досега не чух никой да говори нещо различно от него"
1. Ако разглеждаме хипотеза в която "проблема", се е родил от нищото, непредизвикано изкуствено и абсолютно случайно и следователно непридвидимо, то абсолютно невъзможно е, дори и след приключване на ревизиите установяващи го конкретно, той да бъде изчистен алгоритмично (чрез намиране на 1 решение) толкова категорично, че ТОВА да не предизвика да се "говори нещо различно"!! => има необходимост от различно говорене!
Написах дори и след приключване на ревизиите, защото параметрите от които зависи решението на създалия се проблем са толкова много, че дори и при точни и определящи го аргументи, ще има повече от 1 решение! => има необходимост от различно говорене!
А сега, даже сме в период преди приключване на ревизиите => различното говорене е абсолютно неизбежно!
2. Ако разглеждаме хипотеза в която "проблема", не се е родил от нищото, предизвикан е изкуствено и абсолютно неслучайно и следователно е бил предвидим, то абсолютния контрол на процеса, ще изисква да не се "говори нещо различно"!! => няма да има необходимост от различно говорене!
при тази хипотеза, дори и неприключване на ревизиите нямат никакво значение, защото самите ревизии няма да имат смисъл /ще са направени предварително, за да се осъществи процеса, иначе не би бил контролиран/!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеХмм... Кой ли е оптимиста? Аз или ти?!! Ше поживеем и ще видим... Само това би трябвало да ти е достатъчно:
"Досега не чух никой да говори нещо различно от него,слава богу,че повечето мислим като него,иначе държавата на този етап да беше фалирала"
Окачествявам те като...ти си знаеш,споменал си го!
Искам да помоля всички които злобеете да не се криете след 21 юли,а да напишете по един пост с извинение към всички,които подкрепят банката.Ако аз не изляза прав обещавам да напиша 100 такива!
Аман бе!Last edited by kig36; 25.06.2014, 23:24.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеСъс сигурност разбира в пъти повече нещата от теб,така като ти гледам словоизлиянията спрях да чета още на втория ред,пък и "загубих желание да пиша",но все пак...Досега не чух никой да говори нещо различно от него,слава богу,че повечето мислим като него,иначе държавата на този етап да беше фалирала
Сладур и оптимист!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеАма, че интервю си изгледал и то на експерт та експерт! "Експерт" та дрънка! Блазе ти!!! Как съм го изпуснал - не мога да си простя, че не съм чул "дълбоките" му мисли. Но, най-важното е, че сте на едно мнение - така, че всичко е "ок". Сигурно сутринта си гледал и интервюто на другият спец по банково дело - човекът със странното име, което по средата си съдържа нещо, като "пърцам". Кой, кого и защо да "п..ца" - може би той сега нас, а след това ние да му го връщаме с лихвите ли? - не знам. Ама мънка, мънка с широка "банкерска" усмивка /от къде пък се пръхна и той банкер?!! - отново не знам/. Важното е, че и той е на твоето мнение така, че всичко е в цветя и рози... Лягай си да спинкаш и не "палячи дете /великият Тодор Колев/, баща ти е невинен..." Всичко е толкова много добре, че просто от това по-вече не може и да бъде!!! "Ние хората с пари" сме много, ама много умни и мненията ни постоянно съвпадат с мненията на такива "светила" във финансите, като Хърсев и другият с "п" по средата на името му - указал се по неведоми пътища шеф на някакви странно и също по неведоми пътища съвкуплили се банки. Остави ги хейтърите да си пишат...То на тях какво ли друго им остава. Ха-ха-ха, сладур...
Сладур и оптимист!
П.П.:Сигурен съм,че нямаш финансови връзки с банката,така че не знам защо изобщо си правите труда.Още повече,че щом не ти е станало ясно,че случващото се е пълен фарс...ами ок съгласих се с теб!
Хайде наздраве с биричка и приятно гледане на мачовете!Last edited by kig36; 25.06.2014, 23:18.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА акциите кога ще ги пуснат за продажба .....на миноритарите....
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 36/25.06.2014 г., е взето следното решение:
Във връзка с ПАМ на КФН с решение № 596-ФБ/25.06.2014 г. с диспозитив:
„Задължавам „БФБ – София” АД, гр. София, незабавно да предприеме необходимите действия, в резултат на които, считано от 26.06.2014 г. до 21.07.2014 г., включително, да бъде спряна търговията с емисия финансови инструменти ISIN BG 1100129052, емитирана от „Корпоративна Търговска Банка” АД, ЕИК: 831184677, борсов код 6C9” и на основание чл. 65, ал. 1 т. 1 от част IV Правила за търговия към Правилника за дейността на “Българска фондова борса-София” АД, Съветът на директорите на БФБ – София АД взима решение временно да бъде спряна търговията с емисиите акции, издадена от ТБ Корпоративна търговска банка АД-София (6C9), ISIN BG1100129052, считано от 26.06.2014 г. до 21.07.2014 г. включително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от carbon Разгледай мнениеПир по време на чума.... масончетата си се награждават с орденчета....
Хампарцумян се пъчи в разгара на банкова криза: Станах Велик офицер на Малтийския орден
Коментар
-
Първоначално изпратено от slim Разгледай мнениеДепозита ти е гарантиран от държавата в размер на 100 000 евро. Не знам как да го обясня та да ме разбереш.Прочети за акционерите, дет им викаш смешници. Ама имали са дали са.Затова БФБ е на това дередже.
И нямам акции тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеХърсев: В случая на КТБ става въпрос за атентат+ ВИДЕО
http://bnt.bg/part-of-show/ha-rsev-v...ros-za-atentat
Изгледах го до 11-та минута. Не искам да му слушам по-вече мънканията и дивотиите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеПич, тоест "акционерино" а ти защо се правиш, че не можеш да разбереш, че депозитарите и така наречените "акционери" /такъв за какъвто се имаш/ сте от една и съща страна на барикадата. Защо не приемаш факта, че има депозитари с много, ама с много по-вече вложени от колкото ти си вложил в твоите смотани акции. Смешна работа, то ми се отщя да пиша. Хайде, жив и здрав да си...
И нямам акции тук.Mind tricks do not work on me, only money
Коментар
Коментар