Първоначално изпратено от batko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от batko Разгледай мнениене знам как определихте този 1 млрд. лв дупка.....според мен е много нагоре! само кредитите които се публикуваха са толкова! дано да не сам прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от batko Разгледай мнениене знам как определихте този 1 млрд. лв дупка.....според мен е много нагоре! само кредитите които се публикуваха са толкова! дано да не сам прав!
Това, че има кредити прави ли ги автоматично лоши?
Аз не виждам логика банкер да си прецаква репутацията в България и да се опитва да купува банки в Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениекраят на седмицата не е на 11.07. Краят на седмицата е на 13.07
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеС акции не търгувам,но зависи от целта на упражнението.В случая лимитирана,предполагам.Ако щяха да влизат с допълнителен капитал щяха да налеят преди панаира или няколко дни след началото на надзора, за да успокоят ситуацията и да не се стига до планове за национализация,отписване на капитал.Вече е след дъжд качулка си мисля.
Симпатягите от БНБ-то явно чакат 16:30 часа на 11-07,за да пуснат доклада,та да има напрежение до последно.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕй сега разбрах какво имаш предвид.За мен,специално за банка,е добре да се налеят парите по време на пожара,за да се стабилизира положението,да се мине с максимално малко пушилка и да се запази доверието на клиентите.Сега и да набият по-малко пари - оманци,ВТБ или Цецо, вече ще е късно - загубеното доверие ще е огромен проблем.Представи си следните 2 възможности - оманците взимат банката или се национализира през ББР+ФГВБ. В кой от двата случая ще се запази доверието?Все пак говорим за банков сектор,а там доверието е всичко.И клиентите са ни скъпи,разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНе, имам предвид, че защо да наливаш сега пари, като след време може да се окаже, че видиш ли ситуацията е такава, че и за по-малко ще ти я дадат.
Колкото по се натискаш, толкова по те изтискват.
Какво пречи другата седмица да излезе някой да каже - Абе размислих, имам тука едни 2-3-5-100-500-5 000 млн. - искате ли да ви ги дам.
Затова и ако бяха казали още преди затварянето или в първите дни на надзора - за мен си е като пазарна. Сега вече сме в лимитирана фаза, може да искаш, може да дадеш някой лев, но дали ще ти го вземат. Затова и питах има ли срок, до който трябва да си пуснат офертите. Засега всичко е тихо, но знам ли.
Всичко гореизложено е повече от пожелателно мислене, нямам никакви препоръки!
Коментар
-
Не, имам предвид, че защо да наливаш сега пари, като след време може да се окаже, че видиш ли ситуацията е такава, че и за по-малко ще ти я дадат.
Колкото по се натискаш, толкова по те изтискват.
Какво пречи другата седмица да излезе някой да каже - Абе размислих, имам тука едни 2-3-5-100-500-5 000 млн. - искате ли да ви ги дам.
Затова и ако бяха казали още преди затварянето или в първите дни на надзора - за мен си е като пазарна. Сега вече сме в лимитирана фаза, може да искаш, може да дадеш някой лев, но дали ще ти го вземат. Затова и питах има ли срок, до който трябва да си пуснат офертите. Засега всичко е тихо, но знам ли.
Всичко гореизложено е повече от пожелателно мислене, нямам никакви препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВсичко гореописано към момента за мен е аналогично на пазарна поръчка.
Да видим на закриващия ще има ли лимитирана.
Ама пазарна = колкото върви акцията в момента на цена "продава", лимитирана - залагаш цена,на която искаш да купиш - я купиш,я не.
Положението е,ако БНБ позволи на оманците :
1. Дупка 1 млрд
2. Оманци,че давате ли 1 млрд ?
3. Че даваме/Нема даваме
Тази ситуация ли я сравняваш с пазарна или
Коментар
-
Клюки, клюки....
http://clubz.bg/5811-%E2%80%9Eder_sh...rijskata_banka
Според източници на Клуб Z миналия четвъртък банкерът е постъпил в болница и е обяснил пред свои доверени хора, че планира "сензационен изход от проблемите, които има в България".
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение.В случая лимитирана,предполагам.Ако щяха да влизат с допълнителен капитал щяха да налеят преди панаира или няколко дни след началото на надзора, за да успокоят ситуацията и да не се стига до планове за национализация,отписване на капитал.
Всичко гореописано към момента за мен е аналогично на пазарна поръчка.
Да видим на закриващия ще има ли лимитирана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТи като купуваш акции пазарна ли пускаш или лимитирана?Ако щяха да влизат с допълнителен капитал щяха да налеят преди панаира или няколко дни след началото на надзора, за да успокоят ситуацията и да не се стига до планове за национализация,отписване на капитал.Вече е след дъжд качулка си мисля.
Симпатягите от БНБ-то явно чакат 16:30 часа на 11-07,за да пуснат доклада,та да има напрежение до последно.
Първоначално изпратено от batko Разгледай мнението не се знае колко да се налее! ама да видим! ако дупката е над 2,5 млрд.лв по добре несъстоятелност и т.н!Last edited by andy2000; 10.07.2014, 13:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩом в началото не се метнаха силно се съмнявам,че сега ще се метнат.ВТБ хеджирани, Оманците я оманци.
Коментар
Коментар