IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Креди Агрикол България-във Варна (бул. "Сливница" №43),че там не е ли турски ресторант от скоро!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
      Защо да не го гласуват... колко му е...

Гледам напоследък БНБ се е превърнала в основен законодателен орган на държавата...

Банките в България явно са много по важни от хората в България.

Само дето големите кукловоди, не знам дали знаят, но без хора, няма да има и банки.

само предполагам, че пак ще има разправия....

Пука им на кукловодите, като няма хора тук, свят широк е там няма да са кукловоди, но ще харчат нашите пари, че и децата им

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Тея в народното събрание дали ще гласуват закона, мисля че пак ще има разправии..
        Защо да не го гласуват... колко му е...

Гледам напоследък БНБ се е превърнала в основен законодателен орган на държавата...

Банките в България явно са много по важни от хората в България.

Само дето големите кукловоди, не знам дали знаят, но без хора, няма да има и банки.

Коментар

• Тея в народното събрание дали ще гласуват закона, мисля че пак ще има разправии..

Без закон за казуса с КТБ изплащат само гарантираните депозити

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/0...epoziti.232115

[

Коментар

• Предполагам съвсем скоро ще има як гърч над народа и дребните фирми за плащане на данъци...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Кредитите на Прасчо с Креди Агрикол ли ще отидат или ще останат в КТБ?
              кв'и кредити...дебелото момче кредити и бизнеси нема
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Кредитите на Прасчо с Креди Агрикол ли ще отидат или ще останат в КТБ?
                Гуверньорът рече, че само добрия портофель ше оди у Агрото
                И това ще мине ...

Коментар

• Кредитите на Прасчо с Креди Агрикол ли ще отидат или ще останат в КТБ?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    Както са тръгнали нещата в най-скоро време очаквам да замирише на барут. Прекалено много пари се концентрираха в КТБ и сега не е ясно кой как защо, но при всички положения няма как всички от участвалите бандити да останат доволни.

много сериозно се разбутаха нещата..

еее те тоя филм искам - де връщане назад нямааа !

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                      Разделяш по няколко банки
                      Неа толкоз баМки бе човек

Коментар

• Както са тръгнали нещата в най-скоро време очаквам да замирише на барут. Прекалено много пари се концентрираха в КТБ и сега не е ясно кой как защо, но при всички положения няма как всички от участвалите бандити да останат доволни.

много сериозно се разбутаха нещата..
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ще засучат ралтата да изглежда, че не се пипа фонда, а се докапитализира малката банка, освен това, ако се усетят, че са направили гаф с обявените проценти за привлечените средства в КТБ, сега ще се поправят нагоре и наистина тегленията ще са само за нужди. Щото иначе кво - под дюшеци ли ще си слагат стотиците и хиляди бинки?!?....
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                            Ами ако имаше голям депозит?
                            Разделяш по няколко банки
                            бавно и тихо нагоре

Коментар

• Момчета - заприличахте на зрители в киносалон РБ-я а филма "ИГРАТА" но актьорите са различни и имат истински патрони - абе да гледаме и траем до финала , но връщане НЯМА. -

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
                                Явно не сте виждали 500€ или поне не сте дърпали в такива бакноти!
                                Готов съм да се обзаложа, че в цяла БГ няма 206млн лева в 500€ банкноти.
                                На няколко пъти съм искал да дърпам в такива купюри и обирам всичко по 500 и допълват и по 200€ и няма и 10 000€ в банката(пробвал съм в 4 банки)

Та за по просто си го смятайте по 100€ и 100$ и си се получават 2 кубични метра, събират се във всяка от бронираните им коли, но пак си изглежда безумно...
                                Не знам какъв го играеш,но след като търсиш постоянно едри банкноти би трябвало да знаеш,че това в бг е един малък бизнес.Преди години когато имах подобни щения като теб 1000дм вървяха от 1002 до1005 .Не вярвам сега ситуацията да е по различна.Ако има някаква разлика тя е единствено в износителите,преди бяха шиптъряци сега с дръпнати очички.
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X