Креди Агрикол България-във Варна (бул. "Сливница" №43),че там не е ли турски ресторант от скоро!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеЗащо да не го гласуват... колко му е...
Гледам напоследък БНБ се е превърнала в основен законодателен орган на държавата...
Банките в България явно са много по важни от хората в България.
Само дето големите кукловоди, не знам дали знаят, но без хора, няма да има и банки.
само предполагам, че пак ще има разправия....
Пука им на кукловодите, като няма хора тук, свят широк е там няма да са кукловоди, но ще харчат нашите пари, че и децата им
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТея в народното събрание дали ще гласуват закона, мисля че пак ще има разправии..
Гледам напоследък БНБ се е превърнала в основен законодателен орган на държавата...
Банките в България явно са много по важни от хората в България.
Само дето големите кукловоди, не знам дали знаят, но без хора, няма да има и банки.
Коментар
-
Тея в народното събрание дали ще гласуват закона, мисля че пак ще има разправии..
Без закон за казуса с КТБ изплащат само гарантираните депозити
Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/0...epoziti.232115
[
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКредитите на Прасчо с Креди Агрикол ли ще отидат или ще останат в КТБ?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКредитите на Прасчо с Креди Агрикол ли ще отидат или ще останат в КТБ?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКакто са тръгнали нещата в най-скоро време очаквам да замирише на барут. Прекалено много пари се концентрираха в КТБ и сега не е ясно кой как защо, но при всички положения няма как всички от участвалите бандити да останат доволни.
много сериозно се разбутаха нещата..
еее те тоя филм искам - де връщане назад нямааа !
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеРазделяш по няколко банки
Коментар
-
Както са тръгнали нещата в най-скоро време очаквам да замирише на барут. Прекалено много пари се концентрираха в КТБ и сега не е ясно кой как защо, но при всички положения няма как всички от участвалите бандити да останат доволни.
много сериозно се разбутаха нещата..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ще засучат ралтата да изглежда, че не се пипа фонда, а се докапитализира малката банка, освен това, ако се усетят, че са направили гаф с обявените проценти за привлечените средства в КТБ, сега ще се поправят нагоре и наистина тегленията ще са само за нужди. Щото иначе кво - под дюшеци ли ще си слагат стотиците и хиляди бинки?!?....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеАми ако имаше голям депозит?бавно и тихо нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнениеЯвно не сте виждали 500€ или поне не сте дърпали в такива бакноти!
Готов съм да се обзаложа, че в цяла БГ няма 206млн лева в 500€ банкноти.
На няколко пъти съм искал да дърпам в такива купюри и обирам всичко по 500 и допълват и по 200€ и няма и 10 000€ в банката(пробвал съм в 4 банки)
Та за по просто си го смятайте по 100€ и 100$ и си се получават 2 кубични метра, събират се във всяка от бронираните им коли, но пак си изглежда безумно...За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар