Първоначално изпратено от foggbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеИмам депозит но малък и не сам съгласен да
връщат и на големите да си носят отговорност
закона казва 196 000 това се гарантира на на
Вежди 2 милиона
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПо закон нямат право да възтановяват с "други" чужди пари депозитите над 100к. евро, това би било престъпление според закона. На какво основание някой ще раздава държавни пари не според действащото законодателство. Според него защитени са само до 100к.
Държавата си я смятат за бащиния и си правят каквото си искат...
Няма кой да им се опре, защото Българина е страхлив и никога не си защитава принципите. Разбира се не всички са такива, има и много стабилни хора, но за съжаление повечето от тях вече не са в България.
Аз лично мисля че това ще е много голямо престъпление... защото ако се плати от бюджета, ще се замаже положението и после няма да има наказани. Но реално погледнато точно това е целта.
Много ми е интересно защо БНБ излъгаха в ефир, че КТБ няма ликвидна криза и всичко са някакви лъжи и някой се опитва да създава паника по интернет форумите.
Това беше абсолютна лъжа и те са го знаели... но с каква цел го направиха... е филма продължава разбира се... но като гледам, пак дръвцето ще го гризне обикновения човечец (по един или друг начин).Last edited by Xman1; 11.07.2014, 18:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнениеЯвно не сте виждали 500€ или поне не сте дърпали в такива бакноти!
Готов съм да се обзаложа, че в цяла БГ няма 206млн лева в 500€ банкноти.
На няколко пъти съм искал да дърпам в такива купюри и обирам всичко по 500 и допълват и по 200€ и няма и 10 000€ в банката(пробвал съм в 4 банки)
Та за по просто си го смятайте по 100€ и 100$ и си се получават 2 кубични метра, събират се във всяка от бронираните им коли, но пак си изглежда безумно...Но ние с теб не можем да се сравняваме с коментираните лица, по простата причина, че никога не сме имали 100 милиона евро
Гарантирам ти, че има 100 милиона в банкноти по 500 в България.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Явно не сте виждали 500€ или поне не сте дърпали в такива бакноти!
Готов съм да се обзаложа, че в цяла БГ няма 206млн лева в 500€ банкноти.
На няколко пъти съм искал да дърпам в такива купюри и обирам всичко по 500 и допълват и по 200€ и няма и 10 000€ в банката(пробвал съм в 4 банки)
Та за по просто си го смятайте по 100€ и 100$ и си се получават 2 кубични метра, събират се във всяка от бронираните им коли, но пак си изглежда безумно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНе знам у нас как е, но в Bank Austria във Виена редовно са ми пробутвали банкноти по 500, та специално съм казвал че не ща такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнениетова са малки деноминации.
$100 млн. по $100 са един палет.
https://www.youtube.com/watch?v=Tym9AhMNcP0
ПС: 500еур деноминации в институциите почти няма.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеВ крайна сметка ако всичко това се докаже в едно наказателно дело (което ще бъде и най-голямото може би от както има правосъдие в България) това ще е чудовищна кражба.За съжаление българския закон предвижда за длъжностно присвояване от 10 до 20 години лишаване от свобода.Доколкото знам Медоф е осъден над 100 години да лежи.
Също така е голяма грешка да се наливат пари от държавния бюджет за да се спасяват депозитите от КТБ... нали уж има фонд за гарантиране на влоговете.
Иначе се получава, че ще върнат парите на вложителите, но всички ние (целия Български народ) ще платим за безобразията които са вършени в КТБ.
От друга страна пари за линейки няма... и оставят хората да умират.
П.С. Модераторите дължат извинение на всички които имаха мнение относно банките и им цензурираха коментарите... но и това няма да се случи. Както се оказа КТБ, са имали истински проблем и причината не е била някаква паника у населението. Аз това нещо го очаквах... но за съжаление, нямаше как да се получи дискусия за банките. Защото те си имат закон който да ги пази... но няма закон който да пази държавния бюджет т.е. нашите пари.
П.С.2. Подозирам че има още "гнили ябълки" и данъкоплатеца ще трябва още пари да налива в супер-мега стабилната ни банкова система.
П.С.3. Винаги можете да ми изтриете мнението, но това няма да промени истината, нито ще направи живота в България по добър.
П.С.4. За 1000лв. те гонят до дупка с мутри и тормоз... някои хора се самоубиха, но за 3,5 милиарда няма да има наказани... "мила родна картинка".
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПичове, всъщност 100 милиона евро в банкноти по 500 не са толкова много - само около четвърт кубикПо-точно 0.262 куб.м. Предположил съм, че пачка от 100 банкноти е 1 см дебела.
Така че пикаещия във фонтани да ходи да се изпикае вместо да ми говори за камиони по бТВ
Коментар
-
това са малки деноминации.
$100 млн. по $100 са един палет.
https://www.youtube.com/watch?v=Tym9AhMNcP0
ПС: 500еур деноминации в институциите почти няма.Last edited by x3m; 11.07.2014, 18:28.
Коментар
-
Пичове, всъщност 100 милиона евро в банкноти по 500 не са толкова много - само около четвърт кубикПо-точно 0.262 куб.м. Предположил съм, че пачка от 100 банкноти е 1 см дебела.
Така че пикаещия във фонтани да ходи да се изпикае вместо да ми говори за камиони по бТВ
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
И на мен не ми се вярва да е възможно да изнесат 200 мил лева кеш ей тъй на.
Коментар
Коментар