абе не знам кои сайтове са измислени, но и в сериозната преса вече излезе, че имаме право да съдим държавата. не е нужно всеки по отделно- един общ иск трябва да е достатъчен!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеТия нашите са се самозабравили... само се чудя кога ще стъпят на кривата мотика... и ...Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
ОМАНСКИЯТ ДЪРЖАВЕН ФОНД Е НАЕЛ ЕДНА ОТ ТРИТЕ НАЙ-МОЩНИ АДВОКАТСКИ КАНТОРИ В ЛОНДОН, ЗА ДА СЪДИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И БНБ
http://www.bulgaria-news.bg/category...post82846.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение"първите думи на вицепремиерът Даниела Бобева са били брутални: да ви е ясно,че ще фалираме банката и ще си загубите всичките пари"
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение...аз предлагам моя депозит на -30% ...Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение"първите думи на вицепремиерът Даниела Бобева са били брутални: да ви е ясно,че ще фалираме банката и ще си загубите всичките пари"
"паникьосаният Пламен Орешарски е тръгнал да търси контакт с Оманския държавен фонд"
Не знам защо ама и аз си мисля , че на някои ще им утеснее и няма да намерят място къде да си харчат стинките, за които са се продали, пълни смешковци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз не искам да подава оставка, още може, още да се излагат.
"първите думи на вицепремиерът Даниела Бобева са били брутални: да ви е ясно,че ще фалираме банката и ще си загубите всичките пари"
"паникьосаният Пламен Орешарски е тръгнал да търси контакт с Оманския държавен фонд"
Не знам защо ама и аз си мисля , че на някои ще им утеснее и няма да намерят място къде да си харчат стинките, за които са се продали, пълни смешковци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнениеДа, но като се затвори банката за 3-6 месеца, тези кредитополучатели е много вероятно да спрат да ги обслужват, което може би е целта.
Едно такова затваряне е зле за граждани/ фирми които имат пари по разплащателни сметки и депозити тъй като парите им са блокирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБе тоя дупнишки меринджей няма ли да спре да повтаря ще платим влоговете се защитени!!!!КОГА?КОГА?КОГА?Last edited by gtomm; 15.07.2014, 17:58.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеЕ, предполагам никой няма илюзията, че пичовете с белите чаршафи ще си оставят магарето/камилите в калта
Това, че някой е много богат, не означава че е готов да хариже ей така едни торби с пари на някакви балкански мошеници, напротив!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТо че е несериозно си е несериозно. Свързаността на някой от тях е посочена от в. Капитал. А доколко и кои са кухи и дали все още са те кредитополучателите на КТБ е въпрос на по-задълбочени и информирани проучвания.
Присъстват например собствениците на Петрол АД, а само стойността на акциите им покрива тези кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеПрисъстват например собствениците на Петрол АД, а само стойността на акциите им покрива тези кредити.Don't work hard, work smart!
Коментар
Коментар