IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе не знам кои сайтове са измислени, но и в сериозната преса вече излезе, че имаме право да съдим държавата. не е нужно всеки по отделно- един общ иск трябва да е достатъчен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
      Тия нашите са се самозабравили... само се чудя кога ще стъпят на кривата мотика... и ...
      Колега те не знаят какво е мотика
      Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Нещо старо-ново....

Last edited by gtomm; 15.07.2014, 18:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение

ОМАНСКИЯТ ДЪРЖАВЕН ФОНД Е НАЕЛ ЕДНА ОТ ТРИТЕ НАЙ-МОЩНИ АДВОКАТСКИ КАНТОРИ В ЛОНДОН, ЗА ДА СЪДИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И БНБ

http://www.bulgaria-news.bg/category...post82846.html
          Соня Колтуклиева е "журналистка" така че трябва да се има едно наум като се чете това писание.

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
            "първите думи на вицепремиерът Даниела Бобева са били брутални: да ви е ясно,че ще фалираме банката и ще си загубите всичките пари"
            Тия нашите са се самозабравили... само се чудя кога ще стъпят на кривата мотика... и ...

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
              ...аз предлагам моя депозит на -30% ...
              Веждѝ, ти ли си?
              Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                "първите думи на вицепремиерът Даниела Бобева са били брутални: да ви е ясно,че ще фалираме банката и ще си загубите всичките пари"

"паникьосаният Пламен Орешарски е тръгнал да търси контакт с Оманския държавен фонд"

Не знам защо ама и аз си мисля , че на някои ще им утеснее и няма да намерят място къде да си харчат стинките, за които са се продали, пълни смешковци.
                Утре ако същия измислен сайт ,напише че тея 3.5млрд кредити всъщност са към извънземни ,какъв ще ти е коментара?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Аз не искам да подава оставка, още може, още да се излагат.
                  Те не се излагат щото отдавна се изпона*раха, продължават да излагат България и в частност мен , теб и всички, които още не сме си отишли, пък май и никой не ги е избирал та да ни излагат. Ако в това има и грам истина след всичко , което натвориха за последната година вън със стара дата всички безскрупулни, самозабравили се мишоци:

"паникьосаният Пламен Орешарски е тръгнал да търси контакт с Оманския държавен фонд"

Не знам защо ама и аз си мисля , че на някои ще им утеснее и няма да намерят място къде да си харчат стинките, за които са се продали, пълни смешковци.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan
                    Gtomm,
                    не си разбрал, 21 е века!

Коментар

• Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнение
                      Да, но като се затвори банката за 3-6 месеца, тези кредитополучатели е много вероятно да спрат да ги обслужват, което може би е целта.
                      И двете банки приемат плащания/ вноски по кредити. Така, че тези които имат кредити трябва да си ги погасяват редовно.

Едно такова затваряне е зле за граждани/ фирми които имат пари по разплащателни сметки и депозити тъй като парите им са блокирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Бе тоя дупнишки меринджей няма ли да спре да повтаря ще платим влоговете се защитени!!!!КОГА?КОГА?КОГА?
                        На 21, но годината не е уточнена
                        Last edited by gtomm; 15.07.2014, 17:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                          Е, предполагам никой няма илюзията, че пичовете с белите чаршафи ще си оставят магарето/камилите в калта
                          Това, че някой е много богат, не означава че е готов да хариже ей така едни торби с пари на някакви балкански мошеници, напротив!
                          Яко, първо правителството и БНБ ще ни е*ат стабилно, а после - така и така сме разхлабили пръстенчетата...ще дойдат и оманците

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                            То че е несериозно си е несериозно. Свързаността на някой от тях е посочена от в. Капитал. А доколко и кои са кухи и дали все още са те кредитополучателите на КТБ е въпрос на по-задълбочени и информирани проучвания.
                            Присъстват например собствениците на Петрол АД, а само стойността на акциите им покрива тези кредити.
                            Да, но като се затвори банката за 3-6 месеца, тези кредитополучатели е много вероятно да спрат да ги обслужват, което може би е целта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                              Присъстват например собствениците на Петрол АД, а само стойността на акциите им покрива тези кредити.
                              ... но едва ли са заложени като обезпечение
                              Don't work hard, work smart!

Коментар

• Равновесие,да подават моментално оставка,че станаха много опасни.Костов да не излезе прав,че го закъсахме здраво тогава.

Коментар

Working...
                                X