Първоначално изпратено от kurta007
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАтака е против.
"Златния пръст" си държи цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе що аз нямах нищо против и ПИБ да не я спасяват. Аз съм пазара да решава - ако някоя банка е болна да си заминава. И вложителите и да духат таратора
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение.......И все пак, като че ли закона който предложи БНБ ще се гласува.Много бързо клек
Иначе на 21 септември ни чака друго отлагане и вече КЕ ЗИМАМЕ СОПИТЕ И ПРАВУ У СОФИЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕми то без съгласие на ГЕРБ това не може да се получи.
Ама ако го направят ББ ще ореве орталъкаи ще обере всички плотически дивиденти за предстоящите избори
Затова се търси съгласието на всички партии.Ето това са държавнически решения. И са в + на всички .
По добре ли щеше да е банката да не работи 3-4 месеца ??? Общини,фирми,държани фирми ...всичко с вързани пари.
Одържавяване веднага,държавата застава зад банката каквато и да е дупката,банката почва да работи,ооздравява се и се продава след време.
Защо тоя ход го направиха всички европеиски държави и не оставиха и една банка да фалира.
Днес същото положение и с тая португалската банка.
Отделно така като вземат решение,им се отваря фронта в предизборния период да прехвърлят вината на другияLast edited by kurta007; 15.07.2014, 23:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеТам е обяснено кой ще плаща,стига вече с това,че видиш ли данъкоплатеца покрива всичко.За ПИБ що не протестира?
А кредитите,които няма да се върнат кой ще ги плаща?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е същата статия. Пък мен ме интересува че ако това е вярно ще ме накарат мен да плащам за чужд риск. Ама изобщо не ме интересува дали ще си докажат парите или не.
Реално Бойко ще ми бръкне в джоба да плащам проблеми които нямат нищо общо с мен.
А кредитите,които няма да се върнат кой ще ги плаща?Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеИменно:
Всички пасиви като кредити и сметки от КТБ ще бъдат прехвърлени в "Креди Агрикол", с изключение на тези на акционерите в КТБ и на свързаните с тях лица и фирми.
Колкото до свързаните лица, те к'вито пари са имали да взимат са ги взели, преди да стартират театъра.
За парите, които дължат, сори ...активната групичка политици ще оправи нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеА ето го и потвърждението:
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...tirani,176271/
Да му мислят тези,които не могат да си докажат парите.
Реално Бойко ще ми бръкне в джоба да плащам проблеми които нямат нищо общо с мен.
Коментар
-
А ето го и потвърждението:
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...tirani,176271/
Да му мислят тези,които не могат да си докажат парите.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАбе тук акциите на КТБ ще се търгуват ли още... Ако да, кога?
Ами пусни едно предложение във форума, може някой да се навие да ти продаде.
Сигурно има начин да си купиш и без борсата.
Аз нямам и не мога ти продам.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
И все пак, като че ли закона който предложи БНБ ще се гласува.Много бързо клекна бате БобиОт една страна е добре да се постъпи така,обаче не съм убеден,че бате Цецо няма да осъди държавицата за МИЛИАРДИ!Тогава ще плащаме двойно.
В момента най-правилното е да се провери банката спокойно,с нужното време и да се видят точните резултати,колкото и да ни се иска да си вземем по-бързо парите.Ако се окаже,че КТБ е здрава,в което също съм почти сигурен,тогава да клякат и да връщат банката на акционерите.
Иначе на 21 септември ни чака друго отлагане и вече КЕ ЗИМАМЕ СОПИТЕ И ПРАВУ У СОФИЯМнението ми не е препоръка!
Коментар
Коментар