IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе младежи...,да попитам нещо..?Г-н Боко,като предлага данъчна ревизия за депозитарите на КТБ-то,не трябва ли да направи направи такова предложение за ревизия и на всички български депозитари,във всичките банки,и по всичките земни кълбета? Или..., може би...,тези от КТБ-то са станали депозитари при специален данъчен закон,приет единствено и само за тях....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
      Ами БМБ си е чист комунист и краде като тях.
      A Добро ютро.Само да ви светна,че от 1944 други не е имало с изключение на Зелю Зелев,ама тпй беше президент
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Що? Аз ще участвам, Красимир Дачев - и той, май сме достатъчно
        А, ако дадат да се участва с депозитите вътре, стой и гледай
        Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Бисер Манолов ми се струва, че има акъл в главата,но с това леко поизби рибата :

"Съвсем реален вариант, за който никой не говори, е провеждане на процедура по увеличение на капитала през фондовата борса, коментира финансистът Бисер Манолов за Investor.bg. “Случаят с КТБ има съвсем пазарно решение, но до момента никой не изразява желание да говори с миноритарните акционери”, посочи той и припомни, че КТБ е публична компания.

Той даде примера с Ирландия, където за капитализиране на проблемните банки е бил мобилизиран огромен частен ресурс и е било прибегнато до увеличение на капитала под номинал. „Това привлече много инвеститори и хедж фондове, включително фондовете на именития мениджър Уилбър Рос”, припомни Манолов.
        "

Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Бисер Манолов ми се струва, че има акъл в главата,но с това леко поизби рибата :

"Съвсем реален вариант, за който никой не говори, е провеждане на процедура по увеличение на капитала през фондовата борса, коментира финансистът Бисер Манолов за Investor.bg. “Случаят с КТБ има съвсем пазарно решение, но до момента никой не изразява желание да говори с миноритарните акционери”, посочи той и припомни, че КТБ е публична компания.

Той даде примера с Ирландия, където за капитализиране на проблемните банки е бил мобилизиран огромен частен ресурс и е било прибегнато до увеличение на капитала под номинал. „Това привлече много инвеститори и хедж фондове, включително фондовете на именития мениджър Уилбър Рос”, припомни Манолов.
          "

Коментар

• мъка, мъка

http://www.banker.bg/?Channel=3&Cate...Article=500367

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Проблемите на НЕК,БДЖ, здравеопазването, общинските бюджети, Топлофикация да
              не са по-малки? Кое понапред?
              Чукай спейс след запетайките

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Смятам,че проблема умишлено се изтегля за решаване след 3 месеца,защото тогава
                вече ще има друго правителство и друг парламент.Тези новите като видят в какъв
                дефицит е оставена държавата ще хукнат да гасят други пожари и проблема
                с КТБ ще им стане последна грижа.
                „Дебатът се фокусира до това кой, а не как трябва да управлява", казва Орешарски и съобщава, че няма да участва в предстоящите избори.
                Орешарски каквото можа направи и добре се справи в тази среда, но при този дебат, зададен от уж заинтересования "суверен" да е добре управляван, а в същото време робуващ на принципа - „Избирам, че мразя Вуте и ще си изгоря къщата да му замине плевника..“ това което постигна е доста ок...
                Та по темата, ако Боко е на власт не може да си изгаси и барбекюто, без да харчи чужди пари, той и за това рева като карпатска мечка, с риск да срути системата, за заем 5-6 милиарда! Просто след предишното му управление не остана нищо за присвояване, събирано от 4 правителства преди него, та така!

Коментар

• "Щот си по-прост от мен"
                  ...трябва да вярваме, че има умни люде
                  Last edited by gtomm; 21.07.2014, 22:20.
                  Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                    И ще зарежат на произвола на съдбата бизнес с 52 милиарда депозити на граждани и фирми?

Ако това се случи сигурно ще пишат за България и българите като най-големите идиоти на планетата Земя.
                    Проблемите на НЕК,БДЖ,здравеопазването,общинските бюджети,Топлофикация да
                    не са по-малки? Кое понапред?

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                      Няма как да стане! Той не може да се разясни! Поне АЗ не мога да си го разшифровам
                      Щот си по-прост от мен

Коментар

• Някой някъде чел ли е какъв е бил материалният интерес зад убийствата на Луканов, Павлов и Кюлев?

Въобще не вярвам, че има дупка от 3.5 милиарда лева в КТБ, но ми е интересно да я съпоставя със сумите заради които си заминаха тези хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Аз съм прост. Я някой да ми разясни този първия вариант???
                          Няма как да стане! Той не може да се разясни! Поне АЗ не мога да си го разшифровам
                          Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Ами БМБ си е чист комунист и краде като тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Некой да знае Веждичката какъв комитет е напраил и къде да го търсим другите шарани?
                              Aха,цв.цв ще е главен консултант по доказване на доходи а тикви ще дърпа голата кука
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                                И ще зарежат на произвола на съдбата бизнес с 52 милиарда депозити на граждани и фирми?

Ако това се случи сигурно ще пишат за България и българите като най-големите идиоти на планетата Земя.
                                Е пък то и сега се знае,че е така,няма нужда да го пишат
                                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X