Първоначално изпратено от bnight
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеТе реално ако я бяха оставили в събота и неделя да си работи както във всяка друга събота и неделя даже и до понеделник нямаше да искара.
В темата за ПИБ на дълго и широко обсъдихме как ПИБ деистваше като по учебник за как се спира Bank-Run при КТБ обаче Bank-Run-a реално го започнаха държавните дружества изтегляйки си сметките от там това е разликата напрактика държавата фалира КТБ !
И те действаха супер тъпо и реално това което ги спаси бе омразата на българите към хора които се опитват да ги манипулират. Което можеше да даде резултат, но можеше и да не даде. Всичко се размина буквално по чудо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеЯ пак ..... абе ти мойш ли да смяташ изобщо ...... кви са тея цифри де ги фърляш ...... я си пусни некой филм.... парите ша си ги земеш след изборите - точка. Корп стана карта за надцакване в предизборната кампания ......
Всеки случай ще бъдем свидетели на иновативни идеи от Баце
От сега съм се заредил с пуканки за микровълнова да гледам изявите му
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩо бе,кво? Според БНБ проблеми няма.Даже аз доналивам в КТБ-то,щото квесторите смъкнаха лихвите над средните пазарни и си е далавера.
А и те тези някаква форма на онлайн банкиране имат ли ?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАре сега имаха ликвидни 1,6 милиарда кеш и ДЦК за един ден 800 милиона от него изчезна. Ако в понеделника тегленето бе продължило с темповете от петъка и към 5 без 5 без15 щяхме да имаме втора банка под специален надзор.
В темата за ПИБ на дълго и широко обсъдихме как ПИБ деистваше като по учебник за как се спира Bank-Run при КТБ обаче Bank-Run-a реално го започнаха държавните дружества изтегляйки си сметките от там това е разликата напрактика държавата фалира КТБ !http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеАз пари си имам тия след изборите не ги искам за мен извода от цялото упражнение е ясен и прост пари в Левове и в Български банки повече никога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеПИБ имаха 1 милиард в ДЦК
Парични средства и парични салда при централни банки 1,072,871
Държавата не ги подкрепи просто БНБ си им даде паричките който си бяха техни а и ПИБ имаха ебем ти и ПР-а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеЯ пак ..... абе ти мойш ли да смяташ изобщо ...... кви са тея цифри де ги фърляш ...... я си пусни некой филм.... парите ша си ги земеш след изборите - точка. Корп стана карта за надцакване в предизборната кампания ......http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАбе пич, на луд ли се праиш
Банката си го одържа и си го превежда на държавата. Не го плащаш ти, не го декларираш, не го мислиш.
Нооо, все пак, поставен на шега, въпросът не е до там елементарен! Защото, дори и от данъци при източника можеш да ползваш облекчения, но разходите трябва да са от годината, за която ги дължиш
А, ако очакваш да палтиш определен данък, може да правиш и съответните разходи с оглед на това, та може да се окажеш с грешна сметка накраяLast edited by onakilev; 21.07.2014, 23:35.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеАко 5.2 милиарда кредит са обезпечени с нещо дето носи печалба от 100 милиона на месец какво ме бърка да и налея 6.5 милиарда за да го взема ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДържавата ги подкрепи по всякакъв възможен начин, абе направиха напълно обратното на това в случая с КТБ...
ПИБ имаха 1 милиард в ДЦК
Парични средства и парични салда при централни банки 1,072,871
Държавата не ги подкрепи просто БНБ си им даде паричките който си бяха техни а и ПИБ имаха ебем ти и ПР-аhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеE де ама няма от къде да ги извадят то това е проблема
Някой замисли ли се защо ПИБ заработиха в понеделник и как точно стана магията ?
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеАко 5.2 милиарда кредит са обезпечени с нещо дето носи печалба от 100 милиона на месец какво ме бърка да и налея 6.5 милиарда за да го взема ?
За какъв период е,каква е лихвата.Last edited by andy2000; 21.07.2014, 23:31.
Коментар
-
Браво.....
Това се казва мащабно мислене.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОпитах се да бъда малко по-тактичен.Членове сме на ЕС от 2007г., а там са тактични, та и аз викам да бъда член,ама ти развали всичко с директния си подход.
И 4,5 млрд да извадят , па че скалъпим нещо !
Някой замисли ли се защо ПИБ заработиха в понеделник и как точно стана магията ?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
Коментар