IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
    Че реално можеш ли да си внесеш още пари по депозит там ?

А и те тези някаква форма на онлайн банкиране имат ли ?
    Пич, ти си пиян сигурно

Коментар

Те реално ако я бяха оставили в събота и неделя да си работи както във всяка друга събота и неделя даже и до понеделник нямаше да искара.

В темата за ПИБ на дълго и широко обсъдихме как ПИБ деистваше като по учебник за как се спира Bank-Run при КТБ обаче Bank-Run-a реално го започнаха държавните дружества изтегляйки си сметките от там това е разликата напрактика държавата фалира КТБ !
      Изобщо не действаха като по учебник. Нямаше огласено каква ликвидност са договорили, нямаше огласени данни за всичко което се възприемаше като проблем от публиката, нямаше дори яснота каква точно е подкрепата от държавата.

И те действаха супер тъпо и реално това което ги спаси бе омразата на българите към хора които се опитват да ги манипулират. Което можеше да даде резултат, но можеше и да не даде. Всичко се размина буквално по чудо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
        Я пак ..... абе ти мойш ли да смяташ изобщо ...... кви са тея цифри де ги фърляш ...... я си пусни некой филм.... парите ша си ги земеш след изборите - точка. Корп стана карта за надцакване в предизборната кампания ......
        Виж, това за надцакването е много точно, ама е забавно щото не се знае къв е коза. Който има пари там си вика, да отваря по-бързо. Който няма вика - боли ме, нищо да не изплащат. Веждичката реве кат вдовица та не е ясно какво трябва да се обещава.
        Всеки случай ще бъдем свидетели на иновативни идеи от Баце
        От сега съм се заредил с пуканки за микровълнова да гледам изявите му

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Що бе,кво? Според БНБ проблеми няма.Даже аз доналивам в КТБ-то,щото квесторите смъкнаха лихвите над средните пазарни и си е далавера.
          Че реално можеш ли да си внесеш още пари по депозит там ?

А и те тези някаква форма на онлайн банкиране имат ли ?
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Аре сега имаха ликвидни 1,6 милиарда кеш и ДЦК за един ден 800 милиона от него изчезна. Ако в понеделника тегленето бе продължило с темповете от петъка и към 5 без 5 без15 щяхме да имаме втора банка под специален надзор.
            Те реално ако я бяха оставили в събота и неделя да си работи както във всяка друга събота и неделя даже и до понеделник нямаше да искара.

В темата за ПИБ на дълго и широко обсъдихме как ПИБ деистваше като по учебник за как се спира Bank-Run при КТБ обаче Bank-Run-a реално го започнаха държавните дружества изтегляйки си сметките от там това е разликата напрактика държавата фалира КТБ !
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• В този форум милиардите ги нямате за нищо. По едно време изчезват, после пак се появяват.

Не вярваме на прокуратурата, но за докажем, че сме прави ползваме "информацият" от същата прокурата за % лоши кредити.

Въобще поддържаме темата жива.

Коментар

Аз пари си имам тия след изборите не ги искам за мен извода от цялото упражнение е ясен и прост пари в Левове и в Български банки повече никога !!!
                Що бе,кво? Според БНБ проблеми няма.Даже аз доналивам в КТБ-то,щото квесторите смъкнаха лихвите над средните пазарни и си е далавера.

Коментар

ПИБ имаха 1 милиард в ДЦК

Парични средства и парични салда при централни банки 1,072,871

Държавата не ги подкрепи просто БНБ си им даде паричките който си бяха техни а и ПИБ имаха ебем ти и ПР-а
                  Аре сега имаха ликвидни 1,6 милиарда кеш и ДЦК за един ден 800 милиона от него изчезна. Ако в понеделника тегленето бе продължило с темповете от петъка и към 5 без 5 без15 щяхме да имаме втора банка под специален надзор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                    Я пак ..... абе ти мойш ли да смяташ изобщо ...... кви са тея цифри де ги фърляш ...... я си пусни некой филм.... парите ша си ги земеш след изборите - точка. Корп стана карта за надцакване в предизборната кампания ......
                    Аз пари си имам тия след изборите не ги искам за мен извода от цялото упражнение е ясен и прост пари в Левове и в Български банки повече никога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                      Абе пич, на луд ли се праиш
                      Банката си го одържа и си го превежда на държавата. Не го плащаш ти, не го декларираш, не го мислиш.
                      Че се правя е ясно, аз мите данъци си ги платих в голямата част, за останолото не си заслужава да ги мисля
                      Нооо, все пак, поставен на шега, въпросът не е до там елементарен! Защото, дори и от данъци при източника можеш да ползваш облекчения, но разходите трябва да са от годината, за която ги дължиш
                      А, ако очакваш да палтиш определен данък, може да правиш и съответните разходи с оглед на това, та може да се окажеш с грешна сметка накрая
                      Last edited by onakilev; 21.07.2014, 23:35.
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Ако 5.2 милиарда кредит са обезпечени с нещо дето носи печалба от 100 милиона на месец какво ме бърка да и налея 6.5 милиарда за да го взема ?

Коментар

Държавата ги подкрепи по всякакъв възможен начин, абе направиха напълно обратното на това в случая с КТБ...

ПИБ имаха 1 милиард в ДЦК

Парични средства и парични салда при централни банки 1,072,871

Държавата не ги подкрепи просто БНБ си им даде паричките който си бяха техни а и ПИБ имаха ебем ти и ПР-а

Коментар

E де ама няма от къде да ги извадят то това е проблема

Някой замисли ли се защо ПИБ заработиха в понеделник и как точно стана магията ?
                            Държавата ги подкрепи по всякакъв възможен начин, абе направиха напълно обратното на това в случая с КТБ...

Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                            Ако 5.2 милиарда кредит са обезпечени с нещо дето носи печалба от 100 милиона на месец какво ме бърка да и налея 6.5 милиарда за да го взема ?
                            Чекай,чекай малко.Къв е тоз кредит 5,2 млрд, левове ли са,евро ли е? Има значение.
                            За какъв период е,каква е лихвата.
                            Last edited by andy2000; 21.07.2014, 23:31.

Коментар

Браво.....
                              Това се казва мащабно мислене.....

Коментар

Опитах се да бъда малко по-тактичен.Членове сме на ЕС от 2007г., а там са тактични, та и аз викам да бъда член,ама ти развали всичко с директния си подход.

И 4,5 млрд да извадят , па че скалъпим нещо !
                                E де ама няма от къде да ги извадят то това е проблема

Някой замисли ли се защо ПИБ заработиха в понеделник и как точно стана магията ?

Коментар

Working...
                                X