IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Чудя се как все още няма оферта за "изкупуване" на депозити от КТБ на -8% примерно?
    За всичките паникьори, които вещаят бури - просто да си продадат депозита и това е!!! Същите тези хора говорят, че не са там заради лихвите..............
    Бих участвал, но съм твърде дребен и не мога да погълна това огромно стадо овце
    За съжаление няма никой да ти отговори на този въпрос... понеже имаме един закон, който честичко се цитира в този форум.

Иначе на мен ми разказаха интересни неща... но е много жалко, че не мога да ги споделя.

Коментар

Между другото знаеш ли каква е разликата между 100К Евра и над тях ? Да ти подскажа - смешна е като абсолютна стойност
      Я кажи , усещам , че ще е добро

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Рано е още за цесии. Трябва да се види, какво се случва с големите депозити. Малко е -8%
      Той жули гарантираните на по -8%

Коментар

• Рано е още за цесии. Трябва да се види, какво се случва с големите депозити. Малко е -8%

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
          И как ще стане документално
          С договор за цесия. Но не съм убеден доколко лесно даденият цесионер ще се удовлетвори от ФГВБ. Има голяма вероятност да го мотат до последно.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            И как ще стане документално
            Спокойно, ще стане
            Имаш ли депозит, за да пробваме
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Е ти можеш само по 196к да поглъщаш, иначе ще се задавиш
              100% вече има такива оферти, просто тук не се пише за това.Най-вероятно е и над -8%.
              Еми публикувайте ги тези оферти и да мирясат играчите!!!

Между другото знаеш ли каква е разликата между 100К Евра и над тях ? Да ти подскажа - смешна е като абсолютна стойност
              Last edited by 15%; 25.07.2014, 00:07.

Коментар

• И как ще стане документално
                Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Чудя се как все още няма оферта за "изкупуване" на депозити от КТБ на -8% примерно?
                За всичките паникьори, които вещаят бури - просто да си продадат депозита и това е!!! Същите тези хора говорят, че не са там заради лихвите..............

Коментар

Е ти можеш само по 196к да поглъщаш, иначе ще се задавиш
                  100% вече има такива оферти, просто тук не се пише за това.Най-вероятно е и над -8%.

Коментар

• Чудя се как все още няма оферта за "изкупуване" на депозити от КТБ на -8% примерно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                      От доходността по ДЦК-та, която превишава разхода за лихви по привлечения ресурс.
                      Интересно ми е в КТБ дали е било така или бюджетните пари са държани в разплащателни сметки с 0,15 на година

Коментар

• 9,75 % за тримесечен депозит мисля ,а Пощенска имаше 10% за едномесечен ,за един кратък период мисля декември 2008-февруари 2009
                        Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                        Наистина ПИБ-а имаха такъв депозит 2008г - 2009г защото тогава аз работех там и това беше депозита с най-висока лихва на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                          Да държиш милиони в банка е тъпо от всякъде - губиш при всички положения. Друг е въпроса, че каквато криза беше разтресла...много хора продадоха бизнеси и имоти и бяха на депозит щото просто нямаше в какво да влязат, всичко яко спек
                          Тъпо за депозанта, но не и за икономиката като цяло. Едно от основните функции на съвременните банки е точно тази, да посредничи при насочването на парите, от местата където не са нужни и са малко продуктивни към местата където са по-продуктивни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                            Не можах да разбера каква е схемата с общинските пари, които били гарантирани с ДЦК.
                            Значи Общината дава милион на депозит, банката купува ДЦК за милион и ги блокира в БНБ. Е къде е ползата за банката?
                            Някой има ли идея?
                            От доходността по ДЦК-та, която превишава разхода за лихви по привлечения ресурс.

Коментар

• Стига с тази паника бе хора, въййй !
                              Напълни се тука с паникьори, които имат по 100-200 мнения и които нямат хал-хабер от финанси!

Гарантираните ви депозити ще бъдат изплатени!!!
                              Last edited by 15%; 24.07.2014, 23:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                                Не мина ли месец от началото на одита!? Някой има ли инфо?
                                Трябваше докладче да изкарат квесторите след 1 месец,ама мълчат като мишки карикатурите от БЪ НЪ БЪ.

Коментар

Working...
                                X