Първоначално изпратено от Xman1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеТоя дето се подаде на паниката сега е с паричките си, а тоя който не се панира не му платиха и гаранцията дори!
Моля не манипулирай хората!
Аз лично от повече от седмица се опитвам да си предложа депозита с -.....%, но удрям на камък!Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеНа ПИБ-а беше едногодишен депозит
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение9,75 % за тримесечен депозит мисля ,а Пощенска имаше 10% за едномесечен ,за един кратък период мисля декември 2008-февруари 2009
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСтига с тази паника бе хора, въййй !
Напълни се тука с паникьори, които имат по 100-200 мнения и които нямат хал-хабер от финанси!
Гарантираните ви депозити ще бъдат изплатени!!!
Моля не манипулирай хората!Last edited by baba_meca; 25.07.2014, 06:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТрябваше докладче да изкарат квесторите след 1 месец,ама мълчат като мишки карикатурите от БЪ НЪ БЪ.
Петък е, ден за банкови новини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеВсе малоумни решения ли?! Ти чуваш ли се изобщо какво пишеш?!
Не си прав, но не ми се влиза в дълбоки размисли, защо това според мен е така.
Успех!Last edited by 15%; 25.07.2014, 01:03.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДа, изглеждаш ми на такъв, всяваш паника.........
Все малоумни решения, поне според мен!
Спокои спокойствие
Паниката не е фалирала КТБ, защото не е имало паника... опашките пред КТБ се събраха, след като затвориха вратите... и то предимно от хора на които им бяха блокирали заплатите.
Намери ми снимка с опашка пред КТБ, преди КТБ да затвори врати?! Няма такава... няма и да намериш, защото няма опашки, няма паника. Дори не знаеш как са протекли събитията, но обвиняваш.Last edited by Xman1; 25.07.2014, 00:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеИзглеждам ли ти като вложител в КТБ?! Просто питах за датата?
Все малоумни решения, поне според мен!
Спокои когато стигне до доходност, всички изтрезняваме
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОффффф, съгласен ли си на -8%, та да ти изкупя депозита и да мирясаш?
Изглеждам ли ти като вложител в КТБ?! Просто питах за датата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеМежду другото някой има ли вече стабилна дата за гарантираните депозити или се отлага за 2015-а?!
П.С. Последно 21-ви септември... или коледа?!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеИначе на мен ми разказаха интересни неща... но е много жалко, че не мога да ги споделя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеЗа съжаление няма никой да ти отговори на този въпрос... понеже имаме един закон, който честичко се цитира в този форум.
Иначе на мен ми разказаха интересни неща... но е много жалко, че не мога да ги споделя.
Стига с тези конспирацииПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЯ кажи , усещам , че ще е добро
Той жули гарантираните на по -8%
Като се притесняват толкова, все ще се намери някой да им купи депозита на - 8% при положение, че този някой даде 1 500 000 000 лв. за спасяването на ................. банковата система при пъти по-ниска лихва!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар