IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнение
    БФБ - акции на CORP? (за съжаление не успях да заредя на тънкото преди да спрат търговията)
    ами пиши колко искаш може пък някой да се навие да го отървеш от тях
    какво като е спряла търговията
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
      Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Оффффф, съгласен ли си на -8%, та да ти изкупя депозита и да мирясаш?
      Специална оферта само за него ли е?
      Недей да му продаваш, че после той ще ореве форума как се е прецакал
      Last edited by buba4ko; 25.07.2014, 10:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Оффффф, съгласен ли си на -8%, та да ти изкупя депозита и да мирясаш?
        Специална оферта само за него ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
          Превалутацията !
          При какъв фиксинг ще е според теб?

Коментар

• "ИЗНЪНРЕДНО! Първо в ПИК! Плевнелиев: Кредитните досиета на КТБ трябва да бъдат отворени! Трябва да се види къде са отишли парите и да се проверят офшорките!"

http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D1%...ews206472.html
            Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
              Интересно къде ли ще отидат тези 3.5 млрд.лв., които ще бъдат изплатени от Фонда за гарантиране на влоговете? Някакви предположения.
              БФБ - акции на CORP? (за съжаление не успях да заредя на тънкото преди да спрат търговията)

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение

Щото от БНБ са скъсани капути !
                E те се доказаха! На тях може да се вярва

Може би грешката беше в нас, питаме за месеца и дата, а не питаме за годината...

Коментар

Превалутацията !

Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                  Нещо затишие има! Как не излезе ни един и не каза дата КОРЕКТНО! Какво е това мълчание, не ми харесва.. Само общи приказки!
                  Щото от БНБ са скъсани капути !

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                    Между другото някой има ли вече стабилна дата за гарантираните депозити или се отлага за 2015-а?!

П.С. Последно 21-ви септември... или коледа?!

Нещо затишие има! Как не излезе ни един и не каза дата КОРЕКТНО! Какво е това мълчание, не ми харесва.. Само общи приказки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                      И какъв, според теб е проблемът за левовите депозити от въвеждането на еврото?
                      Превалутацията !
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• За тогава когато пиша нямаше свободен депозит . Явно в периода когато чуждите банки-майки си дръпнаха ресурса от БГ дъщерите ресурса е станал доста скъп .Издаваха и VIP карти / аз тогава не знаех ,че вървят слухове за лошо състояние на банката/,които ти даваха някакви бонуси...
                        Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Eдногодишен свободен депозит. Лихвата се променяше през месеците.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                          Точно така е!

Аз лично от повече от седмица се опитвам да си предложа депозита с -.....%, но удрям на камък!
                          Питай 15%... той ми предложи на мен (малко по надолу в темата), но аз нямам депозит в КТБ.

Коментар

ПИБ имаха през 2008-2009-та депозит Рекорд 3 годишен с право на довнасяне и без смяна на лихвата почна от 12% и падна до 8% преди да изчезне то и сега го има де ама май е 6%.

Според мен в БГ в момента депозити да се правят не е изгодно тъй като не се знае кога ще въвдем еврото.

Аз лично си търся място за спестяване в Евро и да си е гарантирано в Евро. Алфа Банк продуктите им са кофти защото нямат възможност за довнасяне.
                            И какъв, според теб е проблемът за левовите депозити от въвеждането на еврото?

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                              Точно така е!

Аз лично от повече от седмица се опитвам да си предложа депозита с -.....%, но удрям на камък!
                              Сега банките, които започнат да предлагат депозитни сертификати имат шанс да намажат яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Eдногодишен свободен депозит. Лихвата се променяше през месеците.
                                ПИБ имаха през 2008-2009-та депозит Рекорд 3 годишен с право на довнасяне и без смяна на лихвата почна от 12% и падна до 8% преди да изчезне то и сега го има де ама май е 6%.

Според мен в БГ в момента депозити да се правят не е изгодно тъй като не се знае кога ще въвдем еврото.

Аз лично си търся място за спестяване в Евро и да си е гарантирано в Евро. Алфа Банк продуктите им са кофти защото нямат възможност за довнасяне.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X