IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
    Европата казва ако до 20-дни нямам достъп до сметката то следва изплащане на гарантираните по закон суми!!!Това няма общо с надзор ,разследване и прочие.......дали това се изясни на форумните драскачи?!
    Чета и си мисля ,че ни липсва солидарност и то по отношение на закона и гаранциите.Драги съфорумци,драги българи...всяка година самолети с български деца излитат с еднопосочен билет, навън....
    това е ЧАСТ ОТ НОВАТА ОБРАЗОВАТЕЛНА И ВЪЗПИТАТЕЛНА ПРОГРАМА -
    И аз съм от изпратилите , само дето се съмнявам да съм от посрещачите

Коментар

Само олигофрени ли останаха в тази наша бедна България......Солидарност дами и господа......без нея ,сме загинали.
      +++

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
        Вечен и сигурен бизнес няма.Всичко може да бъде прецакано дори и най стабилното.Така бъдете по умерени и проявете разбиране към вложителите в КТБ.
        Бъркаш друже...не е до разбиране...закони има....в случая говорим за гаранции....Разбирането и солидарноста ни правят нация....иначе сме мърша!

Коментар

• Само олигофрени ли останаха в тази наша бедна България......Солидарност дами и господа......без нея ,сме загинали.

Коментар

• Вечен и сигурен бизнес няма.Всичко може да бъде прецакано дори и най стабилното.Така бъдете по умерени и проявете разбиране към вложителите в КТБ.

Коментар

Европата казва ако до 20-дни нямам достъп до сметката то следва изплащане на гарантираните по закон суми!!!Това няма общо с надзор ,разследване и прочие.......дали това се изясни на форумните драскачи?!
              Чета и си мисля ,че ни липсва солидарност и то по отношение на закона и гаранциите.Драги съфорумци,драги българи...всяка година самолети с български деца излитат с еднопосочен билет, навън....
              Разни олигофрени се кефят, че ни бавят и не ни връщат парите.Утре опарени може да са те тогава ние ще се смеем.А ти си напълно прав.

Коментар

• Европата казва ако до 20-дни нямам достъп до сметката то следва изплащане на гарантираните по закон суми!!!Това няма общо с надзор ,разследване и прочие.......дали това се изясни на форумните драскачи?!
                Last edited by pa4anga; 05.08.2014, 14:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Човека си иска парите, решил е най после да тегли пък те..След няколко месеца ще се оправят нещата.Можеха да направят нещо - да дават някаква месечна минимална лимитирана сума, седмична..
                  Става и така съгласен съм.Искам не само думи а и дела.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Успокой се бе човек.Ще вземеш някой инфаркт да получиш.Колко пари имаш в тая банка че така орева форума?Ба си мамата ти ако работше мойта работа досега да си умрял
                    Работата ми е такава, че при мен няма загуба и не мога да приема да ме цакат така "сещам се за да ме цака той мене с топла бира".Знам парите ще се вземат, но не искам разни малоумници в Народното събрание да ми се правят на можещи и знаещи и да не гласуват така както искам.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
                      Pivoley: "И в европейското законодателство пише, че изплащането на депозитите става едва след обявяване на несъстоятелността на банката".

Не е точно така, европейското законодателство прави разлика между несъстоятелност на банката и невъзможност да имаш достъп до парите си (откогато започват да текат давностните срокове).

Аnnbet, явно на Запад, всички партии са популистки и нечовешки. Искров, откога се подвизаваш под женско име?
                      Това е европейската директива: http://eur-lex.europa.eu/legal-conte...LEX:32014L0049

Действително 20те дни НЕ се броят от обявяване на несъстоятелност, а от липса на достъп до средствата (според дефиницията на директивата).

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
                        Pivoley: "И в европейското законодателство пише, че изплащането на депозитите става едва след обявяване на несъстоятелността на банката".

Не е точно така, европейското законодателство прави разлика между несъстоятелност на банката и невъзможност да имаш достъп до парите си (откогато започват да текат давностните срокове).

Аnnbet, явно на Запад, всички партии са популистки и нечовешки. Искров, откога се подвизаваш под женско име?

Щом си толкова човечен, защо не предложиш на ВСИЧКИ ИЗГУБИЛИ до сега средства при СВОИ инвестиционни решения - да им бъдат възстановени средствата?

Един елементарен въпрос. Хайде, отговори му, защото ако не можеш, то дискриминираш всички досега изгубили: от голямата инфлация - деноминация, от курсови разлики на валути, от разлики в цените на акции и други финансови инструменти............

Та, колко ли трилиона са необходими за всички "инвеститори"..., които сега са в началото и не си правят труда да попрочетат историята на инвестирането в близките 100-на години... Та, банкрутите не са от днес, за да се обезщетяват от мнозинството на НЯМАЩИТЕ българи - и се "компенсират" - последните ненаиграли се "инвеститори"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                          И в европейското законодателство пише, че изплащането на депозитите става едва след обявяване на несъстоятелността на банката.
                          Тук си в грешка.

http://gyazo.com/abc6737ec800d6b38e8f0dc6f9658688

http://gyazo.com/811a589c569de822d4b3105be70ace39
                          Last edited by andy2000; 05.08.2014, 14:21.

Коментар

• Бате Пешо

Човека си иска парите, решил е най после да тегли пък те..След няколко месеца ще се оправят нещата.Можеха да направят нещо - да дават някаква месечна минимална лимитирана сума, седмична..
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Pivoley: "И в европейското законодателство пише, че изплащането на депозитите става едва след обявяване на несъстоятелността на банката".

Last edited by kalpazan; 05.08.2014, 13:39.

Коментар

• Особеннно коктейла - пари от гаранциония фонд плюс пари от държавата и ще има опашка за този финансов продукт, голяма опашка от банки.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X